Şimdi Ara

AIR ALERT III: TAM BİR ZIPLAMA PROGRAMI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
949
Cevap
29
Favori
300.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünden itibaren başladım,bakalım ne kadar fayda sağlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 17 Ekim 2011; 21:57:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgriffin

quote:

Orijinalden alıntı: m3rtguler

ya arkadaşlar 2 bölümü sabah akşam mı yapalım cevap verin lütfen yoksa art arda da olabiliyo mu ?

Anlamamışsın sen. Şimdi orda l 2 l 20 l yazıyo ya atıyorum 20 kere leap ups 'ı yaptıktan hemen sonra bir dakika veya 30 saniye dinlen sonra 2. defa leap ups'ı 20 defa yap.Diğerleri de bunun gibi aynı.

sağol teşekkürler aydınlattığın için
  • valla ben programı geçen cuma günü bitirdim. 15 haftayıda yaptım.daha bitireli 4 gün oldu ama 1 hafta geçmesini bekliyorum gelişmeye bakmak için. gerçekten 15. hafta felaket zorluyo, hatta ağlayasınız bile gelebilir. bacağımın ağrısı ise yeni yeni geçmeye başladı.bakalım bu cuma yazlıga gitcem ve orda çekemedğim potaya zıplıycam.size sonuçtan haberdar ederim
  • Benim boyum 1.73 kilom 62 falan. Aslında iyi zıplarım. İlkokulda hentbol oynadım 2-3 sene. Vucudum atletiktir. Ama smac basamıyorum. Yasım daha 17. Bu program ne kadar yararlı olur ? Suanda potanın altına koşmadan durdugum yerden zıplayarak deyebiliyorum. Ne kadar yararı olur bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BodyBuilder00

Benim boyum 1.73 kilom 62 falan. Aslında iyi zıplarım. İlkokulda hentbol oynadım 2-3 sene. Vucudum atletiktir. Ama smac basamıyorum. Yasım daha 17. Bu program ne kadar yararlı olur ? Suanda potanın altına koşmadan durdugum yerden zıplayarak deyebiliyorum. Ne kadar yararı olur bana ?

Büyük dercede yararı olur
  • Beyler peki bu 15 haftalık program bittikten sonra devam etmek istersek ne yapıyoruz, bidaha mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissKissBangBang

Beyler peki bu 15 haftalık program bittikten sonra devam etmek istersek ne yapıyoruz, bidaha mı :D

Hayır , bitirdikten tam 1 ay sonra AIR ALERT ADVANCED var.O da 6 haftalık hafif bir program
  • Onu nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissKissBangBang

Onu nerden bulabilirim?

gogle amcada var bu arada okuldaki potaya gerilimce cok rahat degiyorum yazında eger gecen seneki gibi zorlanmazsam air alet i yapıcam yada hafif zorlamayayım diye aavanced ı
  • arkadaşlar air alert bittikten tam 2 hafta sonra zıplamam gelişti. bizim burdaki salonun tavanı 3 metre. ben oraya zar zor parmakla sıyırırdım. 3gün önce bir zıpladım bileğimi değdirdim. gerçekten mükemmel bir program. ayrıca ben şuanda 18 yaşında 1,77 boy ve 96 kiloyum. ama inanılmaz bir kalflerim var. bide size sorum olacak arkadaşlar. ben kilo verirsem zıplamam bi 10 cm falan artarmı. yani 75 kiloya düşersem?? çünkü çift ayak zaıplayamıorm anca tek ayak. patlayıcılık yok. cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunny58

arkadaşlar air alert bittikten tam 2 hafta sonra zıplamam gelişti. bizim burdaki salonun tavanı 3 metre. ben oraya zar zor parmakla sıyırırdım. 3gün önce bir zıpladım bileğimi değdirdim. gerçekten mükemmel bir program. ayrıca ben şuanda 18 yaşında 1,77 boy ve 96 kiloyum. ama inanılmaz bir kalflerim var. bide size sorum olacak arkadaşlar. ben kilo verirsem zıplamam bi 10 cm falan artarmı. yani 75 kiloya düşersem?? çünkü çift ayak zaıplayamıorm anca tek ayak. patlayıcılık yok. cevap verirseniz sevinirim

Bence artar çünkü bende yaptım 12. haftada bıraktım keşke bırakmasaymışım.Boy 1.83 kilo 55 panyeye 4 parmak deyiyorum çembere gelince sıyırıyor gibi bişi. Sende o kadar kilo olmasına rağmen böyle zıplayabiliyorsan Allah bilir kilo verdikten sonra ne yaparsın...

• quote:

arkadaşlar air alert bittikten tam 2 hafta sonra zıplamam gelişti. bizim burdaki salonun tavanı 3 metre. ben oraya zar zor parmakla sıyırırdım. 3gün önce bir zıpladım bileğimi değdirdim. gerçekten mükemmel bir program. ayrıca ben şuanda 18 yaşında 1,77 boy ve 96 kiloyum. ama inanılmaz bir kalflerim var. bide size sorum olacak arkadaşlar. ben kilo verirsem zıplamam bi 10 cm falan artarmı. yani 75 kiloya düşersem?? çünkü çift ayak zaıplayamıorm anca tek ayak. patlayıcılık yok. cevap verirseniz sevinirim

kardes o boyda o kiloda isen 3mye deyiyosan mucize diyelim.ilk defa duyuyorum o kadar zıplayan.o kiloyla yaklasık 80 cm zıplıyorsun.benim boyum 180 kilom 65.yarı atletikim diyelim.gobek kısmı var sadece biraz.305 e deymem 2 3 cm kalıyor.air alert 10. haftadan basladım.her gun yapıyorum ama ben.alışkınım antremanlara.ilk haftadan cok faydasını gordum.kesinlikle kilo versen cok iyi olur.doktor kontrolunde yag oranını azaltmak icin yap ama.jordan 93 senesindemi ne yazın yag oranını azatmak icin atremana girmis.ailesini sadece 2 gun gorebilmis.yuzde 11den yuzde 3e dusurmus yag oranını.zıplmasındada 8 cmlik bir artıs gorulmus.senin 15 kilo verdigini dusunsek cok iyi olur senin icin.

• Hangi ayakkabıyı önerirsiniz daha iyi zıplamak için. Ben Hyperdunk ı begendim. Sizce ?
  • Ben geçen hafta perşembe günü hareketleri yaptım,ertesi sabah kalktığımda ağrılarım vardı,üstüne 3 ders basketbol oynayınca(beden dersi+boş dersler) ağrılar daha da arttı.Yeni yeni geçmeye başladı.Ağrılar yüzünden bırakmıştım,yarın tekrar başlayacağım.Bu sefer hareketler arası süreyi biraz fazla tutucam,bakalım nasıl olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egehan1907

quote:

kardes o boyda o kiloda isen 3mye deyiyosan mucize diyelim.ilk defa duyuyorum o kadar zıplayan.o kiloyla yaklasık 80 cm zıplıyorsun.benim boyum 180 kilom 65.yarı atletikim diyelim.gobek kısmı var sadece biraz.305 e deymem 2 3 cm kalıyor.air alert 10. haftadan basladım.her gun yapıyorum ama ben.alışkınım antremanlara.ilk haftadan cok faydasını gordum.kesinlikle kilo versen cok iyi olur.doktor kontrolunde yag oranını azaltmak icin yap ama.jordan 93 senesindemi ne yazın yag oranını azatmak icin atremana girmis.ailesini sadece 2 gun gorebilmis.yuzde 11den yuzde 3e dusurmus yag oranını.zıplmasındada 8 cmlik bir artıs gorulmus.senin 15 kilo verdigini dusunsek cok iyi olur senin icin.

valla kardeşim bu mucizenin altında yatan 7 yaşından beri basketbol oynuyo olabilr. ayrıca küçüklüğümden beri evdeki en yüksek dduvarlara değmek için hoplayıp zıplamışımdır:D bakalım neler yapıcaz. benim vücut yağ oranım %15,5 muş. yüzde %5e kadar düşürmeye çalışcam. her akşam fitness salonunda 3 saat boyunca kardiyo ve mide çalışıyorumi umarım sonucunu alırım. bide harbnden ben bi 20 kloya yakın versem 20 cme yakın zıplamamın gelişceğini düşünüyorum. çünkü kalf bölgemde çok az bir miktarda yağ var. ve tamamen parçalandı kalf kaslarım ve üst bacak tarafım. biraz basen bölgesini eritmem lazım. şu kiloyu verdiğim anda air alert 4ü bitirmeyi düşünüyorum bakalım neler olucak.

• Ben programa başlayalı 1 hafta oldu. Özellikle çömelerek sıçramayı yaparken diz kapağımda bi ağrı oluyo. Basketbol oynarkende zıplayamıyorum. Zıplayıp yere düşünce dizim çok agrıyo. Menisküs başlangıcı olabilir diyo çevremdekiler. Bırakmalımıyım programı? Yoksa programın daha basında oldugum için olan bir agrı mı bu. Zamanla geçicek mi ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.gedikce0

Ben programa başlayalı 1 hafta oldu. Özellikle çömelerek sıçramayı yaparken diz kapağımda bi ağrı oluyo. Basketbol oynarkende zıplayamıyorum. Zıplayıp yere düşünce dizim çok agrıyo. Menisküs başlangıcı olabilir diyo çevremdekiler. Bırakmalımıyım programı? Yoksa programın daha basında oldugum için olan bir agrı mı bu. Zamanla geçicek mi ? :S

zamanla geçmesi lazım kardeşim. ama sakın adam gibi ısınmadan başlama. ben ilk 4 hafta air alertten önce 2 km ye koşuyodum sonrada açma germe yapıyodum. bide antreman günü basketbol oynama. ısınmlarını yaparak uygula bu hafta air alerti. eğer ağrıların artarsa bırak sonra yeniden başlarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u.gedikce0

Ben programa başlayalı 1 hafta oldu. Özellikle çömelerek sıçramayı yaparken diz kapağımda bi ağrı oluyo. Basketbol oynarkende zıplayamıyorum. Zıplayıp yere düşünce dizim çok agrıyo. Menisküs başlangıcı olabilir diyo çevremdekiler. Bırakmalımıyım programı? Yoksa programın daha basında oldugum için olan bir agrı mı bu. Zamanla geçicek mi ? :S

zamanla geçmesi lazım kardeşim. ama sakın adam gibi ısınmadan başlama. ben ilk 4 hafta air alertten önce 2 km ye koşuyodum sonrada açma germe yapıyodum. bide antreman günü basketbol oynama. ısınmlarını yaparak uygula bu hafta air alerti. eğer ağrıların artarsa bırak sonra yeniden başlarsın

Sağolasın kardeş. Zaten bikaç güne kadar doktorada gidicem. Air alert i yaparken aralarda hep dizime masaj yapıyorum. İnşallah bi sorun olmazda tamamlarım bu programı.

• Hiç kimseye tavsiye etmiyorum bu programı. Dizimi sakatladım başladıktan 1 hafta sonra. Okul takımına zar zor girmiştim bu sakatlık yüzünden çıkardı hoca. Böyle programın ben...
  • arkadaşlar ben de eski airalertçılardanım,bi 4 sene falan oldu lise 3 te yapıyodum air alert 4 ü.Eski mesajlarıma bakabilirsiniz,bazı arkadaşlar sakatlanma korkusu yaşıyorlar da onlar için tekrar yazim dedim;sakatlanma korkunuzda çok haklısınız.ki ben 11.haftada maalesef sakatlanıp programı tamamlayamayan bi insanım.bel ve sırt bölgemde toplam 3 tane fıtık çıktı(röntgenle öğrenemezsiniz MR a girmeniz gerekiyo).Neyse demem o ki aşırı derecede güzel ısınmalısınız arkadaşlar,benim gibi ısınmayı pek takmazsanız başınıza geleceklerden sorumlu sizsiniz

İŞTE SONUÇLAR da burada;(gerçi anlamazsınız bişey galiba ama,yalan söylüyo demesinler diye yazıyorum,herkese kolay gelsin arkadaşlar)
    YÖNTEM: T1, T2 ağırlıklı Sagital; T2 ağırlıklı Aksiyal

BULGULAR:

Lomber lordoz düzleşmiştir. Açıklığı sağa bakan hafif skolyoz deformitesi izlenmektedir.
    Peridiskal alanlarda minimal tip II dejenerasyonlar, end-platelerde düzensizlikler, faset eklemlerde hafif hipertrofik değişiklikler izlenmiştir.

Tüm seviyelerde disklerde dejenerasyona sekonder nükleer kleftler belirginleşmiştir.

T12-L1 düzeyinde santral kraniale uzanımı izlenen disk herniasyonu ve dural kese basısı izlenmiştir.

L4-L5, L5-S1 düzeylerinde minimal diffüz posterior bulging, hafif dural kese indentasyonları izlenmektedir.

Spinal kord normal seviyede sonlanmıştır.

Paravertebral kaslar doğaldır.

SONUÇ:

· Lomber lordozda düzleşme ve açıklığı sağa bakan hafif skolyoz deformitesi

· Lomber minimal spondilodiskopati bulguları

· T12-L1 düzeyinde santral kraniale uzanımı izlenen disk herniasyonu ve dural kese basısı

· L4-L5, L5-S1 düzeylerinde minimal diffüz posterior bulging, hafif dural kese indentasyonları

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.