arkadaşlar ben 6. haftaya kadar gelmiştim ancak 2hafta aralıksız hasta oluna bırakmıştım.Daha sonra arkadaşların bazılarının söylediğine göre boy gelişimini engelliyormuş.acaba bununla ilgili bir bilgisi olan var mı ?
arkadaslar 1.85 boyundayım ve pota 2.5 m falan ama basamıyorum yararı olurmu sizce tesekkurler
185 cm boyunla 2.5 mt lik potaya basamıyosan ya obezsindir ya da aşırı zayıf..
arkadaşlar ben 2 şeyi tam anlayamadım
1.şu kas gerilmelerinde tek ayak yapın diyor ya ve mesela o gün 2*20 yapıcaz bi 20yi sağ bi 20yi sol ayaklamı yapcaz yoksa 2*20nin tamamını mesela sağ ayak yaptıysak sol ayaklar tekrar mı 2*20 yapcaz anlamadm
2.Yukarı çekme hareketini normal şekilde mi zıplıyoruz yoksa parmak uçlarıyla mı(resimde sanki parmak ucuyla zıplıyormuş gibi gözüküyorda)
quote:
Orijinalden alıntı: 001alp001
arkadaşlar ben 2 şeyi tam anlayamadım
1.şu kas gerilmelerinde tek ayak yapın diyor ya ve mesela o gün 2*20 yapıcaz bi 20yi sağ bi 20yi sol ayaklamı yapcaz yoksa 2*20nin tamamını mesela sağ ayak yaptıysak sol ayaklar tekrar mı 2*20 yapcaz anlamadm
2.Yukarı çekme hareketini normal şekilde mi zıplıyoruz yoksa parmak uçlarıyla mı(resimde sanki parmak ucuyla zıplıyormuş gibi gözüküyorda)
Bir sol bir de sağ yapacaksın. Yukarı çekme hareketi de parmak ucunda zıplayabildiğin kadar yukarı zıplayacaksın.
Reserved
güzel konu, mesajım dursun bi köşede.
Çömelerek sıçrama hareketi bitirdi beni resmen.Oturup kalkarken , merdiven çıkarken , yürürken her saniye ağrı çekiyorum.Bu gün program yok o yüzden akşama Basketbol oynamaya gideceğim.O güc yok içimde ama deneyecem bakalım.
Bırakmak yok sabretmeye bakıyorum biraz daha.
Bu hareketlerin nasıl yapıldığını gösteren video var mı?
YA ARKADAŞLAR BEN 15 YAŞINDAYIM VE ŞUAN BOYUM 1.98 BASKETBOLA BASLAYALI 6 AY OLUYOR KİLOM 87 BANA EN ETKİLİ VE EN KISA YOLDAN NASI GELİŞEBİLİCEGİMİ BİLGİLİ BİR ARKADAŞ AÇIKLAYABİLİRMİ FORUMDA HERKEZ FARKLI BİRŞEYLER YAZMIŞ BEN SUAN KENDİMİ HİÇ KASMADAN POTAYI RAHATLIKLA ÇEKİYORUM ANCAK SIMAÇ VURMAK VE SUTUMUN OYUN İÇERİSİNDEKİ TOP SÜRÜŞÜMÜN GELİŞMESİNİBN İSTİYORUM LÜTFEN YARDIMCI OLUN ŞİMİDDEN TŞK.. EDERİM..
ben 11 yaşındayım ocakta on ikye gircem boyum150 cm sizce air alert uygulamalımıyım ?
mfffphh! oh mis gibi fake kokuyo tazecik.
Boyum 1.80 (ayakkabıyla 1.83) kilo 56 air alert 'i 12. haftada bırakmak zorunda kaldım.Panyeye rahat deyebiliyorum fakat çembere asılamıyorum.Çembere deymeye çalıştığımda arkadaşlarımın söylediğine göre 3-4 cm kalıyor. Air alert gibi uzun süreli programlar yerine bana daha kısa süreli bir öneriniz var mı ?
Teşekkürler basketbol oynamasam da kafa topuna çıkmada yardımcı olur heralde.
Haftaya pazartesi günü başlayacağım.
arkadaşlar bu 2 bölüm olayı nedir açıklar mısınız . benimde boyum 1.77 kilom 70 geçen sene çembere parmak ucuyla dokunabiliyodum bu sene o bile olmuyo kilo artışından olabilir herhalde bu programa yarın başlıcam açıklarsanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: treg_bart
quote:
Orjinalden alıntı: gözdegörmüş
arkadaşlar ben 14 yaşındayım basketbol oynuyorum ama kafaya koydum 165cm lik boyumla 305cmlik potaya bayan olmama rağmen smaç koyacam boykins de yapmış sizce bu mümkün mü ne tavsiye edersiniz
boykins in zenci oldugunu unutmayalim ama azmin zaferi olabilirsin =) . . .
aynen +1
ya arkadaşlar 2 bölümü sabah akşam mı yapalım cevap verin lütfen yoksa art arda da olabiliyo mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: m3rtguler
ya arkadaşlar 2 bölümü sabah akşam mı yapalım cevap verin lütfen yoksa art arda da olabiliyo mu ?
Anlamamışsın sen. Şimdi orda l 2 l 20 l yazıyo ya atıyorum 20 kere leap ups 'ı yaptıktan hemen sonra bir dakika veya 30 saniye dinlen sonra 2. defa leap ups'ı 20 defa yap.Diğerleri de bunun gibi aynı.