Şimdi Ara

Air Duct mı Yoksa Fan mı? Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Air Duct mı Yoksa Fan mı? Lütfen yardım.

Resimleri küçülttüm

air duct tam işlemci fanının üzerine gelmiyor. Yerine fan taksam daha iyi olur diye düşünüyorum. Kasanın önündeki fan içe, yandaki fan içe, arkadaki dışa üflüyor. Doğru değilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerdk -- 12 Şubat 2011; 22:47:48 >

• Kasandaki fanlar doğru yönlere doğru üflüyor. Gelelim airduct konusuna. Ben airduct kullandığım zamanlar Kasa kapağına ilk önce bir adet içeriye üfleyen fan monte ediyordum, o fanın üzerine ise Airduct'ı monte ediyordum. Bu şekilde Fanın üflediği hava direkt olarak CPU Fanının üzerine gidiyor, sağa sola yayılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Kasandaki fanlar doğru yönlere doğru üflüyor. Gelelim airduct konusuna. Ben airduct kullandığım zamanlar Kasa kapağına ilk önce bir adet içeriye üfleyen fan monte ediyordum, o fanın üzerine ise Airduct'ı monte ediyordum. Bu şekilde Fanın üflediği hava direkt olarak CPU Fanının üzerine gidiyor, sağa sola yayılmıyor.

Mantıklı bir fikir ama cpu yu tam ortalamıyor airduct
    Kasam bu [Quake T738B]

http://www.quake.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=209:200w-1xfan-t738b&catid=49:kasa&Itemid=88

• Koyduğunuz resimlere baktım. Tam ortalamasa bile çok az bir sapma payı var. O sapma payının aşırı derecede olumsuz bir getirisi olacağına inanmıyorum açıkçası.
  • sonucu eklerim ozmn yarın filan :)
  • Kasamda uğuldama var eğer air duct u çıkarırsam bu uğuldama ortadan kalkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejatb -- 13 Ekim 2012; 18:00:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.