Şimdi Ara

Air Jordan 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır şu lanet ayakkabıyı almak için daha dogrusu bulmak için çabalıyorum resmen. Zaten ülkemizde hiç bir nike mağazasında olduğunu sanmıyorum, çalışanlar da daha jordan diyince yuzume aval aval bakmaya başlıyorlar bilgi alamadım hiç. Kamspora mail attım, böyle böyle getirtebilirmisiniz falan filan diye, ama adamlardan tık yok. Artık internete kaldım sanıyorum, international olayları pek sevmiyorum ve tercihim değil. Size sorum şudur ki, daha önce ayakkabı vb. için kullanan var mı uluslararası kargo falan sorun çıkarıyor mu? Gümrükde ne kadar biniyor üstüne ? Ayakkabı zaten pahalı, bi o kadar da kargo parası vermek istemiyorum... Ha bu arada bir de e-Bay ve e-Bay Global arasında ne fark var yau? ben normal e-Bay'den international shipping olan ürünleri getirtmemem mi yani anlamadım?

Şimdiden tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım

• quote:

Orijinalden alıntı: yttuncel

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır şu lanet ayakkabıyı almak için daha dogrusu bulmak için çabalıyorum resmen. Zaten ülkemizde hiç bir nike mağazasında olduğunu sanmıyorum, çalışanlar da daha jordan diyince yuzume aval aval bakmaya başlıyorlar bilgi alamadım hiç. Kamspora mail attım, böyle böyle getirtebilirmisiniz falan filan diye, ama adamlardan tık yok. Artık internete kaldım sanıyorum, international olayları pek sevmiyorum ve tercihim değil. Size sorum şudur ki, daha önce ayakkabı vb. için kullanan var mı uluslararası kargo falan sorun çıkarıyor mu? Gümrükde ne kadar biniyor üstüne ? Ayakkabı zaten pahalı, bi o kadar da kargo parası vermek istemiyorum... Ha bu arada bir de e-Bay ve e-Bay Global arasında ne fark var yau? ben normal e-Bay'den international shipping olan ürünleri getirtmemem mi yani anlamadım?

Şimdiden tüm cevap veren arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım

baskethane.com.tr de var ayakkabı ordan alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunk4life -- 21 Mart 2012; 17:28:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.