Şimdi Ara

air mi yoksa pro mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.mac ler hakkında fazla bilgim yok.kızım istediği için almak istiyorum.fakat hangisini almalıyım.ekstra program kullanmayacağım.muzik dinlemek,internetde gezinmek, vs.doğrusu 2600tl inanılmaz geliyor bana!dokunmatik ultrabook düşünüyordum fakat artık mac doğru gidiyoruz.sizden ricam hangisini seçmem gerekir?teşekkürler...

• macbook air md760tu/a tavsiye ederim. 2013 cihazı. isteklerinizi de karşılar gayet iyi şekilde. pro almanıza gerek yok.
  • Bende air diyorum. Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum 2013 modelini. Gerçekten tek kelimeyle kusursuz. En azından benim için böyle. Zaten dediklerinizi fazlasıyla karşılayacak bir cihaz. İmkanınız varsa Ultrbookların yanına bile yaklaşmadan alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 7 Eylül 2013; 19:53:34 >
  • 4 gb ramli bir de anakarta akuple olmuş yükseltme imkanı yok.. Çok yetersiz.. Şimdi osx mavericks gelince sıkıştırılmış ram desteği gelecek diyorlar ama ne kadr randımanlı olur soru işareti. Osx mountain line lı bir macbook proda safaride 1 sayfa açıkken bile 2,00 gb ram meşguliyeti var.. Bence yeni nesil makinalarda 4 gb ram yetersiz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11" olan 2013 model air isinize yarayacaktir. Pro adi ustunde video editleme falan yapanlar icin. Airsa gunluk kullanim. 13 yada 11 arasindaki tercih size kalmis ama 1.7 inch icin 300-400 lira fazladan vermeyin derim.

• mybo37 kullanıcısına yanıt
    "proda safaride 1 sayfa açıkken bile 2,00 gb ram meşguliyeti var"

hangi sayfa o açık olan, bende deneyeyim
  • "1.7 inch icin 300-400 lira fazladan vermeyin derim"

aralarındaki farkın sadece 1.7"'ten ibaret olmadığını biliyorsundur herhalde, bilmiyorsan daha iyi incele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Düz M4'mü yoksa M3 Pro mu?
    4 ay önce açıldı
    Macbook pro kullanan var mı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer basit kullanıcıysan aralarında olan farklar sorun değil. İkiside donanım olarak birbirine çok yakın e günlük kullanım açısından gözen eredeyse batmaycak farkılıklar var. Bzı pergormans alanlarında 13 bazılarında 11 geçiyor. Zaten bu içine hangi marka donanımın konduğuna göre değişir. Eğer bahsettiğin fark 3 saatlik kullanım farkıysa 9 saat bnim için gayet yeterli bir durumda. 12 saate hiç ihtiyaç duymuyorum.
  • demekki fark sadece 1.7" değilmiş, pil ömrüde ekran çözünürlüğüde daha iyiymiş. fazladan 300tl eden farklar bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 8 Eylül 2013; 16:54:32 >
  • Ancak arkadaşın istediklerine bakarsanız bu farkların önemi yok işte. ondan bahsediyorum eğer pro almak istemeyen pro bir kullanıcıysa tabiki 13 ama bu durumda fazladan vermek çok mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"proda safaride 1 sayfa açıkken bile 2,00 gb ram meşguliyeti var"

hangi sayfa o açık olan, bende deneyeyim

Bi halttan anlarmış gibi bu sayfalarda ahkam kesiyorsun ama balonsun.. Safari de sayfa açık olması başlı başına 2 gb ram demek değil. Yazılanı iyi anla. Boşta madaüstü pozisyonunda bile osx 1,5 gb ram meşguliyeti var. Safari de sayfa açınca haliyle artıyor...

• Onay bekleyen son 2 mesajı merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akyıl

Onay bekleyen son 2 mesajı merak ettim.

Pm kapali acik olsaydi son iki mesaji ss atardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtım PM'yi, atıversene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rune

merhaba arkadaşlar.mac ler hakkında fazla bilgim yok.kızım istediği için almak istiyorum.fakat hangisini almalıyım.ekstra program kullanmayacağım.muzik dinlemek,internetde gezinmek, vs.doğrusu 2600tl inanılmaz geliyor bana!dokunmatik ultrabook düşünüyordum fakat artık mac doğru gidiyoruz.sizden ricam hangisini seçmem gerekir?teşekkürler...

bence bunları yapıcaksan mac almana gerek yok daha ucuza güzel bir notebook alabilirsin ama illa mac alcaksan air alabilirsin 13" i tavsiye ederim ihtiyaçlarını karşılar.
  • 11" ve 13" arasında kalan arkadaşların, her şeyden önce taşınabilirlik ve kullanışlılığa göre tercih yapması bence daha mantıklı.

Ben masa üstü olarak 27" ve 21" imac kullanıyorum. labtopta 15" e geçince haliyle küçük geliyor. =)
    11" de 13" de internette sürf yaparsınız, fakat uzun yazılar, dökümanlar okuyorsanız büyük ekran her zaman kullanışlı olucaktır.
    Bunu dert etmezsiniz ama devamlı taşıyacağınız bir şeyse 11" tercih edersiniz.

Aralarında donanım farkı bence tercih sebebi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.