Şimdi Ara

Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel renk Volkswagen 1303 s Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK
     Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK Air Ride Vosvos NoviAir / Feyyaz BİRÇEK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok güzel olmuş ellerine sağlık şu air bütün arabalara mı yakışır ya
  • air marka nedir ? ve kaça mal oldu acaba
  • Dynamic Air İstanbul Teşekkürler

• herkese tesekkur ederım eksık olmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

Çok güzel olmuş ellerine sağlık şu air bütün arabalara mı yakışır ya

Bu air dediğiniz arabayı yere değecek kadar indirdikleri süspansiyon mu? Eğer öyleyse yani apaçilikten başka birşey değil, herhangi bir arabaya da yakışmıyor, bu dahil. Hatta şu modifiye piyasasındaki en iğrenç şey. Bir insan tekerleklerin, sanki arabanın içine girmiş gibi görünmesini nasıl beğenebilir ki? Benim merak ettiğim bu şeyleri takıp yerde dolaşıyorlar da acaba rahat edebiliyorlar mı öyle? Yolda ne varsa içerde olur gibime geliyor. Apaçi arkadaşlar bi cevap versin merak ettim gerçekten nasıl oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

Çok güzel olmuş ellerine sağlık şu air bütün arabalara mı yakışır ya

Bu air dediğiniz arabayı yere değecek kadar indirdikleri süspansiyon mu? Eğer öyleyse yani apaçilikten başka birşey değil, herhangi bir arabaya da yakışmıyor, bu dahil. Hatta şu modifiye piyasasındaki en iğrenç şey. Bir insan tekerleklerin, sanki arabanın içine girmiş gibi görünmesini nasıl beğenebilir ki? Benim merak ettiğim bu şeyleri takıp yerde dolaşıyorlar da acaba rahat edebiliyorlar mı öyle? Yolda ne varsa içerde olur gibime geliyor. Apaçi arkadaşlar bi cevap versin merak ettim gerçekten nasıl oluyor.

bilgi sahibi olmadıgınız ne kadar bellı air hava demek araçta körük var istenildiği zaman orjınal halıne 2 sanıyede gelıyor.tıpkı range roverda mercedeslerde oldugu gibi mercedes airmatic yazın çıkar metrobüslerde dahi kullanılır eleştiri yapmadan bilgi sahibi olmanızı önerırım fikir sahibi olmadan ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Staria VS Stellantis
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • feyyazbircek F kullanıcısına yanıt
    Bilgi sahibi olmadığımı zaten söyledim. Ben sadece yolda gördüğümü veya bu resimlerde gördüğümü söyledim. Range Rover'da air olabilir ancak onlarınki arazi şartları ile yol şartları arasındaki farktan dolayıdır. Range Rover sahipleri arabalarını tekerler arabanın içine kaçmış gibi görünür şekilde yapsın diye değil. İkisi apayrı şeyler. Yine de soruma cevap alamadım. Bunları takınca sürüş rahatlığını düşürüyor mu arttırıyor mu?
  • Dostum air yapana kadar bi motor swaplasaydın şu araca air yüksek süratte tehlikeli haberin ola

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.