Şimdi Ara

Air Ties modem restart sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende airtiesin kablosuz modemi var.Modelin adını tam bilmiyorum çift antenli olanlardan 5440 olabilir.Telefon her açıldığında ve kapandığında modemimden hat kesiliyor.Modem ana hatta bağlı değil yanlız başka bi odada bağlı telefon hattın.Ev telefonuda ana hatta bağlı ve nezaman telefon acılsa ve kapansa bağlantı kopuyor.Bunu nasıl halledebilirim acaba?
    Birde asıl sorum modemim durmadan restart atıyor kendi kendine.Sanki duğmeden kapatmısım gibi durduk yerde tüm ışıkları sönüyor ve teker teker geri yanmaya baslıyor.30sn içinde hatta geliyor tekrar.Yani nerdeyse saat bası oluyor bu olay.Birde son günlerde bağlantıyı çok kastığımda olmaya başladı bu.2 kere denk geldim acaba tesadüf müdür?

• adsl baglantinin kesilmesi ya daire ici paralel kaynaklı veya santral tarafinda sorun vardir. Surekli resetlemesini farkli ir adaptorle dene airties cagri merkezinden ucretsiz isteyebilirsin garantisi varsa cihazinin onunla denersin aynı sorun devam ederse arizaya gonderirsin.
  • bu air 5440 modellerinde sorun var sanırım. Her yerde indirimde satıyorlar alarak hata mı yaptık yoksa
  • indirimli dedigin cihazin fiyati 79 dolar + kdv bu kampanyadan bahsediyorsun sanırım. dolar 1.83 den 170 tl ediyor. Ben indirim felan goremiyorum acıkcasi. Telefon sisteminde ise anladigim kadarıyla tel ve modem farkli odalarda splitter felan kullanmıyorsunuz bu sekildeyse odalarda girisler seklindeyse ya ic tesisatda sorun var. Yada saha dolabindaki splitterda sorun vardir. ic tesisat yerine servis saglayicina paralel kullanmadıgını fakat boyle bir ariza aldigini soyle bi kayıt acsinlar herhangi sorun bulamazlarsa ic tesisati duzelttirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.