Bildirim
Airbag açmış araç alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Alınmaz mı hele böyle bir usta yaptıysa gözüm kapalı alırım
2:33 den başlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 16 Haziran 2020; 2:40:16 >
-
Aracın hasar kaydı varsa ve yetkili serviste onarıldıysa alınır yoksa bulaşma -
Araç nasıl peki kronik vs sorunu var mı, bilginiz var mı? Videoyu şimdi izleyeceğim. Şöyle yazmış ilana;
Airbag açmasından dolayı tek parça 12400₺ ağır hasarlı görünmektedir kaza resimleri mevcut
Araçta değişen olmayıp sağ çamurluk ve bağaj boyalıdır onun haricinde orjinaldir
Servis olayını sormak gerek. Gerçi servis olsa, değişim olurdu. Değişen yok diyor, muhtemel sanayide yaptırmış anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 16 Haziran 2020; 2:48:21 > -
1.4 t si vardı bir arkadaşımda LPG taktırmıştı ve dayanamayıp 1 sene sonra satmıştı lakin bu motor atmosferik o kadar problem olacağını sanmam ama bana kalırsa 80-90 bine b segmenti daha yeni daha az kilometreli boyasız bir araç tercih etseniz daha mantıklı olur.Mesela ben alacak olsam 1.0 20-30 bin km de boyasız bir yaris alırdım veya Clio Fiesta gibi başka araçlara bakardım
Edit:Hatta şimdi kontrol ettim 20-30 bin km de 2017-2018 yarisler var bu fiyatlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Haziran 2020; 2:53:24 > -
Birde 110 bin deki bir araç için direksiyon derisi anormal derecede yıpranmış ve öne lip,jantlara boya falan atılmış bence bu araç yaşı küçük biri tarafından kullanılmış.İnce eleyip sık dokuyun düşünüyorsanız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Haziran 2020; 2:57:57 > -
B segment biraz küçük gibi ama, bakılabilir. C olsa daha iyi olur, önceliğim c olurdu. Bu astraların kasası hoşuma gidiyor, yoksa arabadan anlamıyorum.
Hele motordan hiç çakmam :)
Gönlümde bir toyota corolla sedan var, bir de citroen c5 var ama, onun da fiyatları malum :)
Yaşı genç olduğu belli. Epey makyaj var arabada :) Eledim bu aracı, başımız ağırır gibi duruyor. Aslında 70-80 civarı araçlara bakıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 16 Haziran 2020; 3:0:18 > -
Valla hocam yani para kolay kazanılmıyor.Gidip kazalı, yüksek kilometreli beni ugraştıracak araba alacağıma biraz daha konfor,hacim, donanım gibi konulardan feragat edip ufak araba alırım.Tabi bu benim fikrim sonuçta aynı fiyata s class bile var
Bence japon araba alın heleki çokta anlamıyorsunuz kesinlikle japon araba alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 16 Haziran 2020; 3:1:28 > -
Benzer fiyatlara araç arıyorum takip -
-
Ağır hasar kayıtlı olduğuna göre bu aracın airbaglerinin serviste yapılmış olma ihtimali neredeyse sıfır. Patlamış airbagli araba iki koşulda alınır. Ya orijinali ile yenilenmiş olacak ya da hakikaten işinin ehli usta tarafından onarılmış olacak, bu aracın nasıl onarıldığını bilmiyorsanız almayın bence. -
Serviste yapılmışsa iyi bir ekpertizle alınır -
Dostum bu fiyatlara astra j 1,3 dizel al üstüne 5 bin tl felan ekle 90-93 bin tl araçlara bakabilirsin. hatta ağır hasar kayıtlıları daha ucuz sport donanıma binersin bu boşu -
1.4t atmosferik değil turbodur. Ama LPG uyumludur direkt enjeksiyon olmadığı için -
Bende öyle yazdım zaten -
Alinmaz bence model dusurup daha duzgun bkrsey bakin derim -
özel servise yaptırılsıysa değişim yerine boya tercih edilmiş olabilir. kaza fotoğraflarını isteyin kayıt sorun varsa alınır -
yetkili serviste sıfır olarak sensörlerine kadar orijinal bir şekilde takılıp tekrar aktif haldeyse tabi alınır. fiyatı da uygun olmak şartıyla tabi.
tamir edilmiş, kaplanmış, özel serviste yapılmış airbag'li araba almam. -
Hatasız boyasız B segmenti araç alın daha mantıklı. Ağır hasara kimse girmiyor. En önemlisi güven vermiyor. -
alınmaz. emniyet kemerleri ve airbagleri dirençle kandırılmıştır. bile bile ladese girmek sizin yaptığınız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aracın hasar kaydı varsa ve yetkili serviste onarıldıysa alınır yoksa bulaşma
|
Benzer içerikler
- en iyi çelik subap markası
- mobil yağ hangi benzinlikte satılır
- internetten lastik alınır mı
- araba sprey boya ile boyanır mı
- mercedes e serisi kasa kodları
- opel mokka 2024 fiyat listesi
- hyundai tucson hibrit yorum
- q4 e tron menzil
- dacia bigster 2025
- kia sportage en dolu paketi hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X