Şimdi Ara

Airbag Tamiri | Airbag hakkinda merak ettikleriniz. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
453
Cevap
25
Favori
124.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam selamun aleykum resimdeki aracin ucreti ne kadar olur acaba 2012 model i20

Airbag Tamiri | Airbag hakkinda merak ettikleriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkvrd B kullanıcısına yanıt
    400 lira hocam beyin kodlama ücreti dahil
  • Sagolun hocam bu arabayi alma niyetim varda topliyicam insallah baya bi uyguna gelicek bana bi tanidik vasitasiyla fiyat arastiriyorumda size getirmeyi umut ediyodum airbag konusunda baktim baya ilgilisiniz ama simdi baktim ki adiyamandaymissini ben istanbuldayim kusura bakmayin :(

• Sonradan airbag takabiliyomusunuz araca
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkvrd

Sagolun hocam bu arabayi alma niyetim varda topliyicam insallah baya bi uyguna gelicek bana bi tanidik vasitasiyla fiyat arastiriyorumda size getirmeyi umut ediyodum airbag konusunda baktim baya ilgilisiniz ama simdi baktim ki adiyamandaymissini ben istanbuldayim kusura bakmayin :(

Adanada da is yerimiz var hocam. Siz yaptiracaginiz zaman Istanbul'da da yonlendirebilecegim yer var. Siz alin airbag konusunda kafaniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Price 55

Sonradan airbag takabiliyomusunuz araca

Cok teferruatli ve masrafli olur hocam. Takilir. Ama hicbir airbagci ugrasmaz maalesef

• Hadi ya airbag tuplerini kapaklarini yurtdisindan ucuza getiririm ama tesisat falan kaca malolur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Price 55

Hadi ya airbag tuplerini kapaklarini yurtdisindan ucuza getiririm ama tesisat falan kaca malolur acaba

Beyin
    Darbe sensorleri
    Yeni direksiyon
    Airbagler
    Kablolar
    Bunlara ek olarak yapacak kisinin 2 gun hic is yapmayip onunla ugrasacagini dusunursek
    Tek airbag takmanin maliyeti bile 2.000 civari olur

• Eyvallah hocam bizde yavas gideriz artik :)

• Güzel konu öncelikle tebrik ederim.

Tüm sayfaları okudum. Bir sayfada sensorle ilgili bir muhabbet geçmiş. Benim de kafana takıldı. Ornegin araç önden darbe aldı pert oldu. Saside hasar mevcut. Bu aracın yapılması sırasında tekrardan sensor tertibatı elden geçiriliyor mu? Ben turkiyede pek inanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Güzel konu öncelikle tebrik ederim.

Tüm sayfaları okudum. Bir sayfada sensorle ilgili bir muhabbet geçmiş. Benim de kafana takıldı. Ornegin araç önden darbe aldı pert oldu. Saside hasar mevcut. Bu aracın yapılması sırasında tekrardan sensor tertibatı elden geçiriliyor mu? Ben turkiyede pek inanmiyorum

Hocam Merhabalar.

Dediğiniz gibi bir kaza da hatta daha büyük kazalarda bile araç yapıldıktan sonra airbag onarımı için bize gelir. Ya da aracın tamiratı aşamasında biz airbagleri yaparız.
    Şöyle bir durum var.
    Darbe sensörü ,emniyet kemeri, airbag ya da airbag beyninde bir arıza olması durumunda airbag ışığı sönmez.

Darbe sensörlerinden 1 tanesi arızalı ise bütün airbagler pasif duruma gelir ve airbag ışığı yanar sürekli arıza verir.

Bizim yaptığımız iş bu zaten. Patlayan airbagleri bir sonraki olası kaza da tekrar patlayacak duruma getirmek. Dediğiniz gibi kontroller rutin olarak bütün arabalarda yapılır. Bunun için bir darbe sensörünü kontrol etmek için arabanın tamponunu dağıtmayız. Arıza tespit cihazını bağlarız ve arıza tespit cihazı hangi airbagin ya da sensörün ya da kemerin arızalı olduğunu bize söyler ve bizde oraya müdahale ederiz.

• Eyvallah tesekkur ederim kolay gelsin

• Merhaba volvo s60 2012 direksiyon, yan yolcu,koltuk yani ve tavan airbag tamiri fiyatlari nedir toplam degilde ayri ayri bilgilendirirseniz memnun olurum

• Hocam ön ili tanesi direksiyon airbagi orjinal olacak sekilde 1000 lira
    Iki koltuk 300
    Iki tavan 300
    1.600 lira komplesi airbag beyin kodlamasi dahil

• hocam f30 kasa 2015 316i sürücü ve yolcu hava yastığı açık onarım ücreti nekadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs44

hocam f30 kasa 2015 316i sürücü ve yolcu hava yastığı açık onarım ücreti nekadar?

Hocam 1000 lira. Beyin kodlama ücreti dahil
  • Selamlar Çanakkale civarında bu işi yapan önerebileceğiniz birileri varmı acaba. Malesef siz çok uzaksınız. Söküp gönderme şansımızda yok, araç aktif kullanılıyor.
  • Hocam özür dilerim yeni gördüm mesajı , giremedim bu aralar.

İzmir'de çok iyi airbagciler var ama muhabbetim olmadığından özellikle önerebileceğim bir firma yok maalesef
  • Hocam işinin ehli biri olduğunuza ve ahlaki değerleri gözeterek iş yaptığınıza inanıyorum. Fakat aldığım duyumlar varki, bu işte türlü türlü pislikte dönmüyor değil, muhakkak bilginiz vardır.

Bu hava yastığı işi yapan bazı ustalar (usta müsveddesi diyebiliyorum sadece), patlayan hava yastığını dikip yerine monte ediyorlarmış. Direnç falanda bağlayarak lamba yanmasını önlüyorlar sanırım. Özellikle pert/kazalı araçları alıp kabaca tamir edip satarak para kazanmaya çalışanlar kullanıyor bu yöntemi. Aracın yeni sahibi tabiki olanlardan bihaber.

İnsan şu ortamda 2.el araba almaya korkuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Hocam işinin ehli biri olduğunuza ve ahlaki değerleri gözeterek iş yaptığınıza inanıyorum. Fakat aldığım duyumlar varki, bu işte türlü türlü pislikte dönmüyor değil, muhakkak bilginiz vardır.

Bu hava yastığı işi yapan bazı ustalar (usta müsveddesi diyebiliyorum sadece), patlayan hava yastığını dikip yerine monte ediyorlarmış. Direnç falanda bağlayarak lamba yanmasını önlüyorlar sanırım. Özellikle pert/kazalı araçları alıp kabaca tamir edip satarak para kazanmaya çalışanlar kullanıyor bu yöntemi. Aracın yeni sahibi tabiki olanlardan bihaber.

İnsan şu ortamda 2.el araba almaya korkuyor.

Hocam merhabalar. Her işte olduğu gibi bu işte de üçkağıt ve dolandırıcılık yolları var.
    Hava yastığı yerine direnç atarak , alıcının hayatını tehlikeye atan bir çok insan var.

Ama ailesi, şerefi, namusu , haysiyeti ve içinde birazcık insanlık olan insanlar girmiyorlar.
    Ben burada bu işi ilk açtığımda her gelen galerici aşağı yukarı sizin dediğiniz şekilde teklifler yapıyorlardı, hala teklif yapan var.
    Km düşürmek için teklif yapan var. Ama ne ben burada, ne de Abilerim Adana'da bugüne kadar bu dolandırıcıların ekmeğine yağ sürerek insan hayatına kastetmedik. Az önce yazdığım gibi, haysiyeti olan vicdanı olan insan zaten 3 kuruş için insan hayatına kastetmez. Ama kast eden gerçekten çok fazla

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.