Şimdi Ara

Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda!M.a.S.e.K Gameyoutube
    Erşan kuneri bundan adam olursa....
    https://www.youtube.com/watch?v=0ZG4dy6eH84
  • Demir1357 kullanıcısına yanıt

garibanlıktan yürüyoruz hep

Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda!
  • Aynen hocam😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de dolar bankalarda bile kalmadı

Airfryer ithalatına bile extra vergi getiriyorlar böyle yokluk Türkiye'de görüldü mu acaba hahaha

Dolar ilen mi maaş alıyorsunuz diyen ekonomi bakanı damadı Avrupa'da geziyor bugün Paris yarın İngiltere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • robotlar zaten uçmuştu artık araba fiyatı olur herhalde

• Maşallah dediğimiz 3 gün yaşıyor

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    1) Bırak yurtdışı giriş bedelini, piyasada şu anda vergisi, satıcı karı, her şeyi dahil 100 dolar altına airfryer da var, 200 dolar altına robot süpürge de var. gayet de iş gören ürünler bunlar. kime göre, neye göre düzgün üründen bahsediyorsun? ürün alırken senin yüksek standartlarını yakalamak zorunda mı herkes? insanlar bütçesine göre ürün alıyor, ne demek o ürünler düzgün değil? bunun kararını sen mi vereceksin?

2) tam olarak belirtmek diye bir şey yok, gümrükte fiyatını belirtmeden yani faturası olmadan ürün ithal edemezsin. ancak daha az vergi ödemek için, fiyatı faturada düşük belirtenler olabiliyor. (özellikle uzakdoğu menşeli ürünlerde) bu durumda da devletin vergi kaybı olur. hem bu açıdan, hem de yerli üreticiyi (gerçekten bu ürünlerde yerli üretici varsa?) korumak için bazı ürünlerde gözetim uygulaması uygulanır.

3) daha fazla vergi ödemek için bu kadar istekli olman beni çok duygulandırdı açıkçası... daha çok vergi ödemezsem bunların zararını daha sonra sen ben biz öderiz falan demişsin bir de... artık bu ürünleri alarak en baştan daha fazla vergi ödemiş olacaksın işte, daha ne ödeyeceksin? neyin zararından bahsediyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 1 Haziran 2023; 14:45:02 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.