< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda! (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
KKM denen saçmalığın parasını bir yerlerden çıkartacaklar illaki. 1-2 aydır ortaklıkta görünmeyen trafik polisleri de ortaklığa çıkmış. Reis saplamaya erken başladı.
Yetmez ama evet.
-
O münferittir bir politika değil benim ifade etmek istediğim geçmişte ve günümüzde seçimlerin akabinde yapılan parti yetkililerinin açıklamalarıdır. siz Erdoğandan hiç duydunuzmu Erdoğana oy vermeyenlere "Aptal cahil köylü " dediğini.yoksa sokaktaki münferit konuşulanlar elbetteki savunulamaz
her iki tarafında bu konuda söylemleri doğru değil vede savunulamazdır.
-
Seçim bitti zamlar erteleniyordu şemsiyeleri hazırlayın gençler zam yağmuru geliyor kimsenin şikayet etmeye hakkı yok bunlar daha iyi günleriniz tek sıkıntı yanınızda bizide götürüyorsunuz kurunun yanında yaşta yanıyor
-
Burda neye seviniyorsunuz anlamıyorum, airfryer alan kitlenin%90ı kılıçdaroğluna oy vermiştir, olan bize oluyor yine, ekmeğe zam geldiği zaman seviniriz beraber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olayı siyasete çevirmişssiniz. 30 dolara ithal et 100 dolara iç piyasaya sat. Buna bir dur denmesi gerekirdi. Arçelik, Kumtel gibi firmalar Türkiye'de üretmek yerine ithalat yapıyorlardı ve bu ürünler sanki yerli üretimmiş gibi satış yapıyorlardı, gözetim uygulamasıyla belki yerli üretime başlarlar.
-
Başlamazlar. Gereksiz, manasız olur.
Yurtiçinde hammadde bul, üretecek işçiyi işe al, bant kur, onu yap bunu yap vergi öde derken araştırması, ar-ge si osu busu derken fiyat uçacak. Maliyetler burada yüksek.
Çinde her firmaya üreten farklı farklı fabrikalar var. Al oradan. Üstüne bas etiketini, ufak bir ithalat vergisi öde geç işte. Niye kassınlar?
Ülke içi üretime teşvik vermediğiniz, buradaki vergileri düzenlemediğiniz, üretici firmaların alacağı hammadde bazındaki ürünlerde teşvik veya indirim sağlamadığınız sürece bırak kumtel, sinbo gibi ufak firmaları arçelik, beko bile burada üretmez. Kaldı ki dünya nın hiçbir yerinde firmalar oturup kendi fabrikasında bu tür ürünleri üretmiyor.
Olay tamamiyle ekonomik.
-
Ver yetkiyi gör etkiyi.
-
Bizde fiyatlar niye bu kadar düşük diyorduk:)
-
Ne alakası var. 30 dolara ithal eden 30 dolar da vergi veriyor, garanti hizmeti vs. düşündüğünde 100 dolar karlı bir iş değil bu firmalar için, sadece sektörde adları olsun, o konuda ürünlerinin olmamasından daha prestijli olduğu için varlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theknife -- 30 Mayıs 2023; 12:19:56 >
-
Airfryer çok güzel bir alet. Anında yüksek ısı ile içindeki tavuğu, köfteyi, balığı mühürleyip kurutmadan, en az koku ile mangal tadında yapan bir şey. 2-3 senedir kullanıyorum.
Bunlar son 2 senedir peynir ekmek gibi satılmaya başladı. İki çeşidi var. Biri mekanik zamanlamı diğeri elektronik gösterge panelli olanı. Mekanik zamanlamı olan ile elektronik panelli olan arasında 2-3 bin tl fiyat farkı vardı ta ben aldığım zamanda.
Ben haberi ilk gördüğümde ucuz giriş yapılan malların iç piyasada tutturabildiğine satıldığı için gelen bir denetim sanmıştım.
Hala da aynı sanıyorum.
Diğer yandan seçim öncesi birileri vaad verirken diğeri paraları verdi. Dolayısıyla zamlar kaçınılmaz. Bu gelecek zamların airfryer'a özel olduğunu da sanmıyorum. Hikaye yazmayın sadece airfryer'a olsa keşke.
-
Ekonomi, çoğu matematik, azı psikolojik bir bilim dalıdır ve tanım kümelerinin sonuçları üç aşağı beş yukarı bellidir. Düşük faizle dövizi yükseltip yerel paranın değerini düşürmek, yurtdışındaki yabancı tüketici ve yurtiçinde ihracatçı dışında hiç kimse ama hiç kimse için iyi olamaz; çalışan maaşlarını somut olarak azalmaya devam edip patronun maliyetlerini azaltılmaya ve böylece karlılığı artmaya devam edecek. Bu ve bunun gibi ölçülebilir verilerde şahsi görüşünüz falan olamaz, tanrı değilseniz tabii.
Şahsi görüş yerine benim açımdan demeniz daha doğru olur, müteahhitseniz tabii, o zaman biz de saygı duyarız.
Ancak; mühendisin, doktorun, ustanın falan yurtdışına gidip işinin hakkı olan ücreti almaları yerine her sektördeki ihracatçı müteahhitlerin metreslerine her yıl yeni range roverlar almalarını sağlamak için onlara ucuza çalışmaya devam etmeleri için vatanseverlik, din, iman nutukları atılmasının veya pembe tablolar uydurulmasının saygı duyulacak bir tarafı yok. Bu meşru değil, hatta suç.
-
itinayla beter olsunlar
-
dımbırıcılar zaten sağlıklı beslenme nedir bilmez o yüzden umurlarında olmaz bas yağı kızart hamuru gitsin
-
Bence düşük tutulmuş 300-500 olmalı. Nerede kalmistik
-
Adam sizi Türkiye yüzyılına hazırlanıyoruz diye uyardı mı uyardı. Ona göre hesap kitap yapsaydınız. Dolar 30? olsa da gık diyemezsiniz, şu aletlere zam gelse de. Milletin yüzüne bakmadığı cihazlar telefoncu dayılar yüzünden bizde ulaşılamaz teknolojik ürün sayılıyor. Böyle devam ??
-
Şubat sonlarında telefonların gözetim uygulama ücreti de artırılacakti 350 dolara cikacakti ancak karar uygulanmadan geri çekilmişti. Sizce yakın zamanda onu da geri getirirler mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhakkak hocam, benim de takibimde olan bir konu. Yalnız yerin kulağı var derler. Hatırlatmasaydınız keşke.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mayıs 2023; 19:18:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi buna %10 zam yaparlar şakkadanak, sonra şakdiye bir %10 zam daha, ardından bir %10 zam daha yaptımmı varya çil yavrusuy gibi dağılır millet, ben size söyleyeyim hani.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X