Şimdi Ara

Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani robot süpürge fiyatı isterse arşa çıksın, umurumda değil... evi parke olan insanlar düşünsün...

komşu örneğini kendi üzerimden verdim, spesifik olarak herhangi bir forum üyesini kastetmedim...

• İstediğiniz kadar anlatın boş, bunlar sizin gibi tek maaşla geçinmeye çalışmıyor. Hepsinin tuzu kuru ondan körü körüne savunuyorlar.

• srkn kullanıcısına yanıt

Hocam, robot olmayan süpürge daha rahatsız edici diye düşünüyorum. Parkede normal süpürge kullanılınca rahatsız olmuyor musunuz?

• kyibe kullanıcısına yanıt

işte benim sorunum parke olan üst komşu da, ifade edemedim kendimi sanırım...  

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    %52,18 oy alan Erdoğana oy verenlerden biri olarak bu mesajı Siemens EQ900 kahve makinası Hindistana özgü Kaapi kahvesini yudumlayarak yazıyorum.

• joven kullanıcısına yanıt

yani? akp ye oy verenlerin hepsi fakir mi dedik? akp den beslenen ülkenin kanını emen zengin yandaş zümrede var biz bunu inkar etmiyoruz. bu guruh vatan millet sakarya eedebiyatı yapar. ama devlete torpille işe girer ,torpille meviki makama getirilir. belediyelerin arsa rantından ucuza araziler kapatıp sonra orayı imara açtırıp yüksek karlar elde ederler.

ha işte akp den nemalanıp maddi çıkar sağlayanlara kızmıyorum. onlar kendilerince son derece haklılar akp ye oy vermekte. asıl kızdığımız kesim götünde don olmadığı halde 5 kuruş menfaati olmadığı halde cahilce akp yi destekleyenlere.

• arttir basgan emaye tavada kizartsinlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OHHHHHHHHHHHHHHHHHH   

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

Tıpkı chp'ye oy verenler gibi yani hepsi iyi durumda olamazlar kaldıki CHP’li belediyeler adeta hizmet verme yeri değil çalıp çırpma yeri bakın imamaoğlu seçimde gezerkene il il dört yıldır yaptığı hizmetler namına hiçbirşey ortaya koyamadı anlatamadı

yani dört yıl fiyasko tıpkı Mansur Ankara’daki belediyecilikteki fiyaskosu çalıp çıprması gibi vs…

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

İnşallah bir 50 yıl daha iktidar olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh yarasın  

• Vain kullanıcısına yanıt

İlgisi yok.

Adam 8 ile 15 bin arasında gelir elde ediyor. Birinci önceliği gıda barınma ve ulaşım. Dikkat edersen tüm baskı bunlar üzerine. Bunlarda zam oldukça geriye çekiliyor mümkünse engelleniyor.

Daha fazla maaş alan yani 30 Bin üzeri için gıda barınma ulaşım çok fazla harcama kalemi değil oransal olarak. Bu kesim için ilk kesime göre kaymak olan şeylerin enflasyonu daha yüksek.

Asil mağdur olan 50 bin üzeri maaş alanlar. Onlar için enflasyon can yakıyor.

Kısacası geliri kısıtlı olanlar için enflasyon hissedilir değil. Daha az hissedilir diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zengin fakir belli olsun kardeşim. herkesin elinde kızılay dağıtmış gibi bir airfry ....

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Kızılay Air Fryer dağıtmaz hocam, direkt satar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mayıs 2023; 23:58:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Startı verdiler. Önümüzdeki seçime 6 ay kalıncaya kadar bindirecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyve suyunda bile ÖTV varken bu az bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.