Şimdi Ara

Airfryer ve robot süpürgeler gözetim kapsamına alındı: Zam yolda! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
4
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı oranda maaşlarada zam geldi abartmayın

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    Serhat bey olayın airfryer olmadığını anladığın zaman ülke elden gidecek ama yine sen bilirsin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam %52lik kısımın robot süpürge, air fry ile işi olmuyor işte sıkıntı burda alsalarda kullanmayı beceremezler büyük ihtimal 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Memur maaşları 22.000 olacak diye oy verdiler ama dolar 30 TL olunca aynı hesaba gelecek onu hala bilmiyorlar bu saflar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm sorun bu mu sence !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sokeman S kullanıcısına yanıt
    20 yıldır hep aynı laflar...

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

20 yıldır neyi duyuyorsun bari son 10 sene filan de

Soğuk suya kurbağayı at hafif ısıt o şekil.

Hesapla bakalım bir kişinin standart bir ev alabilmesi için aylık kaç lira kredi ödemesi gerekiyor hesapladın mi hiç. Yok sırtını dayamissin koltuğa salla salla dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbronline kullanıcısına yanıt
    😂

20 yıldır aynı olan laf nedir.

otur iki dakika hesap et ortalama bir şehirde ortalama bir ev almak için ayda kaç bin lira kredi ödemen gerekiyor

sonra istatistikleri ince 20 sene önce ile şimdi arası özellikle istanbul antalya gibi şehirlerde yabancılar ne kadar taşınmaz satın almış. ne kadar yabancı para verip vatandaşlık almış.

iş ağlamaya dini sömürmeye gelince israil parayla filistin topraklarını aldı nasıl uyanamadı kerizler dersiniz bundan ne farkı var durumun.

• Verin Dombra şarkısını heyttt
  • 2 dakika hesap ettim. sorun göremedim.

Pandemi, Ukrayna Savaşı ve Depreme rağmen seçim kaybettiniz. bence 2 dakika sen düşün

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt

kaç lira ediyor bir söyle kaç liradan hesap ettin

sorun yoksa evimi taşıyacam oraya

• Almayın yani gırgır neyinize yetmiyor devam önemli bi konu değil

• Çok iyi, airfryer sizin neyinize kurolar.

• Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha öncelerinide gördüm ben.Ecevit ve ahmet necdet sezer zamanında en büyük zararlari ettik.Abd den danışma getirdiler oda bir işe yaramadı.Gırtlağa kadar imf borçlandik.Ödenmeseydi ne verecektin...Neyse sanki diğer adayda sihirli değnek var gibi konuşuyorsuz.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Saf olan sensin sanki diğeri gelse olmayacak.Çok becerikli ya🤨

• bunca yıldır ev alamadın şimdi krizde mi ev almayı düşünüyorsun. ev almak için bekle. şuan zamanı değil borsaya paranı yatır. zamanı gelince ev alırsın

tam olarak neyi tartıştığımızı anlayamıyorum anlatamıyorum. sizin için her şey şu anda güzelse güzel olmaya devam edebilir. burada sıkıntı yok.

konuyu açıyorsunuz ecevit zamanındaki kriz ile şu andaki durum çok ilgisiz ve alakasız bir durum. ecevit zamanında kurlar sabit kur rejiminde hareket ediyordu. kuru devlet belirliyordu. öyle olunca zamanı geldiğinde devalüasyonlar yapılıyordu. o zamanda bu gerekti ve yapıldı. günümüzde serbest piyasa var ve davalüasyon yerine piyasada dolar fiyatlanıyor. bunu neden yazıyorum çünkü o zaman ki türkiye dinamikleri ile şimdinin dinamikleri aynı değil.

ecevitin zamanına bombayı koyan özal hükümetleri devrinde yapılan borçlanmalar sonrasında gelen çiller yılmaz erbakan hükümetlerinin olayı çevirememesi kabak ecevite patladı sorun bu da değil. burada takım tutmuyoruz. ben son seçime kadar da oyumu akpartiye verdim.

eğer kıyaslama yapacaksak o zaman ki krizin büyüklüğü ile ile şimdiki durum mukayese edilemez.

yani bir şeyleri bilmediğiniz o kadar açık ki. türkiyenin o zman imfden aldığı borç para 20 ile 30 milyar dolar arası kadardır. imfden borçlanmanın amacı düşük faizle sana borç vermesidir. imfyi öcü gibi gösteren siyasilerdir çünkü imf düşük faiz ile verdiği borcu nasıl kullandığını görmek ister israf etmeni çarçur etmeni engeller buna göre bir politikayı dikte eder evet adamların verdiği gırtlak dediğin bor 30 milyarı aşmıyor o da en fazlası.

bugün mb 100 milyar dolardan fazla borçlu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.