Bildirim
Airfryer veya actifry (13. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Arkadaşlar bugün kalamar dolma yaptım Delonghi FH 1163'ümde abartmıyorum çok ama çok lezzetli oldu toplam 40 dakikada (Hazırlaması içinde) 8 tane kalamarı hallettim. İlerleyen günlerde başka denediğim yiyecekler olursa onlarıda buraya not olarak düşerim. -
philipsi hic denemedim ama tefal kullaniyorum. cok da memnunum, yapabilecegin yemek cesitleri cok ve saglikli. yemeklerin hemen pismesi de ayri bir avantaj -
Tefal'in Actifry 2 in 1 ile family arasındaki fark nedir? Satın alanlar var mı acaba?
www.amazon.de
Amazon.de: Tefal YV9601 ActiFry 2in1 Heißluft-Fritteuse, 1400 Watt, 1, 5 kg Fassungsvermögen, schwarz/silberhttps://www.amazon.de/Tefal-YV960130-Hei%C3%9Fluft-Fritteuse-Fassungsverm%C3%B6gen-Rezeptbuch/dp/B006TF4OP2/ref=sr_1_4?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1503821948&sr=1-4&keywords=actifry
www.hepsiburada.com
Tefal Actifry Family AH9000 1,5 Kg Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttp://www.hepsiburada.com/tefal-actifry-family-ah9000-1-5-kg-pm-mttefah9000
-
-
tefal kullandım sadece üst ısıtma olduğu için tam istediğim yada beklediğim gibi olmamıştı,patates kızartması için alıyor herkes sonuçta çok beğenmemiştim kızartmasını ama yinede az yağ kullanılmasından dolayı tekrar alacakken netteki fiyatı teklif ettim bir satıcıya 40-50 lira fazla demişti vermedi iyi netten alırım dedim ,başka bir magazada tesadüf satıcının elindede yoktu delonghi multiifry ı söyledi reklam falan hiç birşeyi yok hiç duymamıştım ,özelliklerini okuyunca alttan ısıtma mantıklı geldi aldım ve çok memnunum 2 sene kadar oldu hepsi buradadan aldım en üüst modeli 1394 olanı, hem alt hem üstten ısıttığı için kızartması yagda kızarmaya göre aynı diyebilirim, 6-7 ay sonra kızkardeşime aldım ,yanlız delonghi niin şöyle bir sıkıntısı var reklam falan hiç birşey yapmadığı için insanlar bilmiyor birde anlamıyorum çok güzel makinayı birden kaldırıyorlar geçen ay baldız için baktık tavsiye ettim bakıyorum benim model yok 1163 aldık onada oda memnun biraz tereddüt ettiim alırken alt ısıtma benimkinden düşüktü aynı olurmu diye soruyorum memnunmuş, 3 ününde hepsiburada dan aldık biz
adam iyikii vermemiş normalde pek pazarlık yapmam yapacağım tuttu oda iyi bir şeye vesile oldu
-
merhaba arkadaşlar, bende almak istiyorum hangi marka modeli tavisiye edersiniz? -
Philips airfryer kullanıyorum 3,4 yıl oldu. XL modeli de gelmiş bazı alışveriş sitelerinde gördüm. Ama o fiyata ankastre set alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: burak0905
De'Longhi Multifry'ın 4 farklı versiyonu var. Elimde bulunan kitapçığından çektiğim fotoğraftan aralarında ki farkı daha rahat bir biçimde kıyaslayabilirsiniz. Öncelikle benim düşüncem şu yönde De'Longhi Classic FH 1163 ( Benim kullandığım model ) içlerinde en alınabilir akla ve mantığa yatkın modeli. Hemen hemen bu modeller birbirine yakın ama ilk giriş modeli olan De'Longhi Young FH 1130'da alttan ısıtma ve ayarlı termostat yok. Gelelim benim kullandığım modelin bir üst modeline De'Longhi Extra FH 1363 benim kullandığım modelden tek bir üstün yanı var oda benim ürünüm 1.5 kg alırken ( Classic FH 1163 ) , bir üst modeli olan Extra FH 1363 1.7 Kg alıyor haznesi arada 200 gr fark için 100-150 tl vermek bana açıkcası pek mantıklı gelmedi. En üst modelinden bahsetmiyorum zaten siteye yüklediğim fotoğrafta farkları mevcut. Şimdi sorunuza gelecek olursak Fiyat ve Performans olarak sana Delonghi Multifry Classic FH 1163 1,5Lt. Multi Pişiriciyi öneririm ben 2 hafta önce aldım bu üründe Patates kızarması yaptım , tavuk kanadı pişirdim ( Efsane bir tadı oluyor, mangala ihtiyaç duymassınız o derece ) Hamsi pişirdim , Ciğer pişirdim , patates kroket , tavuk nugget ve dondurulmuş soğan halkası pişirdim tat olarak şuna kefil olurum alttan ısıtması ve dengeli bir şekilde pişirmesiyle Philips Airfryer ve Tefal actifry'a kat ve kat fark atıyor. Piyasaya göre uygun tek bir site var (499 Tl) orada da son 1 adet kaldı ben almadan önce yani 2 hafta önce 7 adet vardı satıcının elinde şuanda 1 adet kalmış dilerseniz özel mesaj olarak gönderebilirim sitenin adresini. Birde Donanım Haber ikinci el bölümünde bir arkadaşımızın açmış olduğu bir ilan var İstanbul içindeyseniz görüp alabilirsiniz oda (290 Tl) istiyordu temizdi onun cihazıda 5-6 ay kadar da garantisi vardı hatta.
Merhaba hocam, bende De'Longhi Multifry'ın FH 1363 modelini aldım dün, o da şöyle oldu, hanım evde patates kızartıyordu ve gerçekten çok zahmetli oluyordu, evde de küçük çocuk olunca uğraşması zor oluyor, dedim bunun kolay yolu yok mu, tabi ki var dedi ve ürünlerden bahsetti, bende bu işlerle ilgilenen bir arkadaşım vardı aradım onu anlattım derdimi, bana dediğim gibi De'Longhi Multifry'ın FH 1363 modelini yolladı sıfır. 450 TL ye satın aldım, bilmiyorum bu ürün için yüksek bir fiyat mı ama nette de fiyat yok ürün ile ilgili. Neyse benim takıldığım konu şu, bu ürünü hakkını vererek kullanmak istiyoruz ama çok da bilgi sahibi değiliz, dikkat etmem gereken şeyler var mı ? yada sizin bu yöndeki tavsiyeleriniz ne olur acaba ? Şimdiden teşekkürler.
-
Philips airfryer ve Delongi multifry'ı internet üzerinden satın almak için hiç bir sitede bulamıyorum.
Philips Türkiye ile iletişime geçtim. Bazı model numaralarından aratıp 2015'te üretimi durdurulmuş dediler.
Tefal patent davası falan mı açtı ki?
Bu ürünleri bulabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? -
Ben de actifry 1.7 aldım ama delonghi den tamamen habersizdim. İşin içinde delonghi varsa bence başka markaya bakılmaz. Keşke konuyu Tefal almadan önce sonuna kadar okusaydim. Pişman oldum şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
On yıl aradan sonra ilk kez aynı üründen ikinci kez alıyorum. Herhalde parasını sonuna kadar hak eden ve mutfak tezgahından düşmeyen tek ürün bu oldu.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 sene garanti olmuştur ve yine yanlış hatırlamıyorsam o tarihte 450 liraya almıştım. On sene sonra ise bugün 734 liraya alıyorum. (siyah olanı daha ucuz ama zaten ben beyazdan sonra siyah istiyordum)
Tefal'in diğer yüksek modellerine baktım ama arada yarı yarıya fiyat farkı var. Bence o farka değecek ekstra bir özellik yok.
Bu sefer titizlikle kullanacağım bakalım kaç yıl gidecek?
-
10 yıl önce ben de ilk çıktığında aldım 10 yılda 10 kez kullanmadım sanırım. zahmet olmazsa ne tür şeyler hazırlıyorsunuz, tarif vb. yazar mısınız? bir de kızartma teli gibi bir şey çıkmış ondan da aldınız mı? ayrıca benimkinin karıştırma aparatı kırıldı. yedek parça temin ettiğiniz bir yer varsa belirtirseniz sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: celebic
On yıl aradan sonra ilk kez aynı üründen ikinci kez alıyorum. Herhalde parasını sonuna kadar hak eden ve mutfak tezgahından düşmeyen tek ürün bu oldu.
Yanlış hatırlamıyorsam 10 sene garanti olmuştur ve yine yanlış hatırlamıyorsam o tarihte 450 liraya almıştım. On sene sonra ise bugün 734 liraya alıyorum. (siyah olanı daha ucuz ama zaten ben beyazdan sonra siyah istiyordum)
Tefal'in diğer yüksek modellerine baktım ama arada yarı yarıya fiyat farkı var. Bence o farka değecek ekstra bir özellik yok.
-
Dostum henüz siparişimi teslim almadım, yarın veya öbür gün gelir.
Bütün kızartmaları yapabilirsiniz ama köfte ve balık tavsiye etmem çünkü dağılıyor. Belki yuvarlak top köfte olabilir, denemedim. Sorduğunuz atıştırma sepeti bu iş için tasarlanmış olabilir. Dönen aparat nedeniyle dağılan yemekler herhalde bu atıştırma sepetine koyuluyor. Bu sayede dağılmaz. Köfte ve balık yapılabilir.
Bunun dışında patates, biber, patlıcan, kabak kızartmaları çok güzel oluyor. Tavuk kanat, donmuş sigara böreği, bir dolu kızartmayı yağsız kızartabulirsiniz.
Atıştırma sepeti çok işime yarayacak gibi duruyor.
Youtube vs yerlerde bolca tarif var. Bu kadar az kullanmanıza üzüldüm doğrusu çünkü o kadar çok kullandık ki anlatamam. Bu arada şahane kestane kebap da yapıyor.
Philips i ilk çıktığı sene almıştım. Hala kullanıyorum. Hemen hemen hergün kullanıyorum 2011 den beri. Ne bozuldu ne sorun çıkarttı. Çok kısa zamanda her istediğimiz tapıyorum. mantığı turbo fırın gibi oldu İçin kek börek dahil herşey yapılıyor. Patates kızartması zaten muhteşem. Patlıcan biber közleme, tavuk biftek pişirme üstelik sıfır dumanla . Yağsız sigara böreği, sabah kahvaltı İçin peynirli ekmek . Yani kısaca elim ayığım oldu bu alet. Yeni modelleri Emin’im çok daha iyidir
Philips Airfry'ı yaklaşık 4 yıldır sorunsuz kullanıyorum bende ve çok ama çok memnunum.
Hey gidi günler hey.Nerdeyse hiç kullanılmamış 2.el bir ürünü 150 TL'ye almıştım zamanında.
Yahu bir ürün bu kadar mı keyif verir insana , sağlığıma yaptığım en büyük yatırımlardan birisidir diyebilirim... -
Philips Airfry burada duydum ama ne kısmetse gözlemlemek veya denemek için çevremde hiç denk gelemedim.
Actifry'dan da çok memnun kaldığım için maceraya atılmak istemedim. Sanırım Philips bu ürünün tanıtımına pek öncelik vermemiş ki bu yüzden pek tanınmıyor. Gördüğüm kadarıyla 2 ürün de aynı mantıkla çalışıyor. Neredeyse 10 yıldır mutfak tezgahından inmiyor. -
Hocam nerden aldınız çok iyi fiyat 750 tl bulabilirsem bende alacam bu cihazlardanquote:
Orijinalden alıntı: celebic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam eskisi ile idare ettiğimden epeydir sıfır Actifry kovalıyordum, gittigidiyor.com'da fiyatı görünce hemen aldım. Ancak siz sorduktan sonra şimdi baktım benim aldığım fiyata çok yakın fiyattan satılıyor ancak gördüğüm kadarıyla atıştırma sepeti bu üründe yok. Eğer kullanacaksanız ayrıca para ödeyerek almanız gerekecek.
Axess kartla öderseniz 50 lira puan veriyormuş. Normal fiyatı 790.-TLGittiGidiyor
TEFAL ACTIFRY ORIGINAL 1 KG SIFIR KUTUSUNDA Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/elektrikli-mutfak-aletleri/fritoz/tefal-actifry-original-1-kg_spp_70782?id=521834887
-
979 olmuş görene kadar 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X