Satıcıyı bilmiyorum ancak gelince orijinallik kontrolü yapılır. Orijinalse güzel fiyat. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 14 Kasım 2020; 12:37:49 > |
Airpods 2 (Kablosuz kutulu model) 999 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Keten elektronik orjinal değil demişlerdi sanki geçen hafta, öyle aklımda kalmış. Sadece 3 ürünü var ve hepsi airpods, güven vermedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma
Keten elektronik orjinal değil demişlerdi sanki geçen hafta, öyle aklımda kalmış. Sadece 3 ürünü var ve hepsi airpods, güven vermediketen elktronik sahteydi doğrudur. bu mek ticaret diye geçiyor.
Ekleme: kelem elektronik de sahte satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 14 Kasım 2020; 11:7:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma
Keten elektronik orjinal değil demişlerdi sanki geçen hafta, öyle aklımda kalmış. Sadece 3 ürünü var ve hepsi airpods, güven vermedi
-
yayından kalktı.
1000 TL'lik AMT teknoloji satışa girdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johny Constantine
Alıntıları Gösterketen, meten, kelem, hepsi aynı kişi sanırım. Ben de kelem den almıştım. sahte çıkınca iade ettim.
şimdi yine sipariş verdim. sahte çıkarsa iade ederim (:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X