Şimdi Ara

Airsoft Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Ben airsoft'a ilgiliyim.Fakat 18 yaşından küçüğüm.Airsoft alabilir miyim ?18 yaşından küçüklere airsoft satışı yapılması yasak mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahajong -- 15 Ağustos 2014; 18:10:35 >

• yasakta kimse sormuyor ben almıştım 15 yaşındayken hiç sormadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

yasakta kimse sormuyor ben almıştım 15 yaşındayken hiç sormadı

Nereden almıştınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahajong

quote:

Nereden almıştınız ?

hatırlamıyorum 3 4 sene oldu ama geçen sene hong kongdan sipariş verdim 550 lira civarına patlaşımtı 450 fps full metal m416 harika bişeydi ama 2013 haziranda yasalar değişmiş kimsenin haberi yok aeglerin ülkeye girişi yasaklanmış emniyetteki adamlara anlat anlat dilimizde tüy bitti yaralamadığını kanıtlayamadık geri yolladılar ülke içinde havalı silahlar serbest kafaya gelse insan öldürür ama boncuk atan oyuncak yasak kafalarına göre yasa çıkarıyolar neyse alıcaksan sahibinden 2. el bak derim sıfırına 1000 1500 lira para verilmez değmez yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahajong

quote:

Nereden almıştınız ?

hatırlamıyorum 3 4 sene oldu ama geçen sene hong kongdan sipariş verdim 550 lira civarına patlaşımtı 450 fps full metal m416 harika bişeydi ama 2013 haziranda yasalar değişmiş kimsenin haberi yok aeglerin ülkeye girişi yasaklanmış emniyetteki adamlara anlat anlat dilimizde tüy bitti yaralamadığını kanıtlayamadık geri yolladılar ülke içinde havalı silahlar serbest kafaya gelse insan öldürür ama boncuk atan oyuncak yasak kafalarına göre yasa çıkarıyolar neyse alıcaksan sahibinden 2. el bak derim sıfırına 1000 1500 lira para verilmez değmez yani

Hocam zaten tüfek değil de hani tabanca olarak düşünmüştüm ben.Colt 1911 - Dan Wesson 4 arasında kaldım.Eskişehir'de airsoft satan bildiğiniz yer var mı ?

• mahajong kullanıcısına yanıt
    eskişehirde var mı yok mu hiç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla co2 tüplü veya gbb alıcaksın banka havalesiyle sanalpazardan alabilirsin aksu av var ben ordan HK usp .45 almıştım 230 liraya çok güzel bi alet tavsiye ederim 10 metreden cam şişeyi parçalıyor
  • quote:

eskişehirde var mı yok mu hiç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla co2 tüplü veya gbb alıcaksın banka havalesiyle sanalpazardan alabilirsin aksu av var ben ordan HK usp .45 almıştım 230 liraya çok güzel bi alet tavsiye ederim 10 metreden cam şişeyi parçalıyor

Yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çinden Elektrikli Scooter Almak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.