Şimdi Ara

Airties 5444 Modem ve Tplink Wa701 Ap Kurulumu İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bağlantı şu şekilde olacak. Airties modemden gelen cat5 kablo 30 metre uzaktaki tplink ap ye gelecek. Ap de kablolu aldığı interneti kablosuz olarak bulunduğu ortama paylaştıracak. Mod olarak da access point modunu kullanmak istiyorum. Bunun için gerekli modem ve ap arayüz ayarlarını basitçe anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: DecheneisK

Arkadaşlar bağlantı şu şekilde olacak. Airties modemden gelen cat5 kablo 30 metre uzaktaki tplink ap ye gelecek. Ap de kablolu aldığı interneti kablosuz olarak bulunduğu ortama paylaştıracak. Mod olarak da access point modunu kullanmak istiyorum. Bunun için gerekli modem ve ap arayüz ayarlarını basitçe anlatırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

@DecheneisK

Sahip olduğunuz cihazlar ile istediğiniz bağlantıyı sağlayabilirsiniz. Internet bağlantısı için Airties 5444 Modem Router'ınızın ayarlarını yapılandırınız. TL-WA701ND'nin Access Point (AP) modunda kurulumu için TP-LINK Access Point Kurulum Dokümanındaki talimatları izleyebilirsiniz.

Airties 5444 Modem ve Tplink Wa701 Ap Kurulumu İçin Yardım

N600 Kablosuz Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router TD-W8980

• Sorun devam ediyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözülmüştür. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Geç cevap için kusura bakmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.