Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alierr

ttnet'in verdigi 5650 de torrent ozelligi kapatilmis.
    yani modemden hdd'ye indirmeyi devre disi birakilmis.
    modemi ttnet ucretsiz mi verdi yoksa parayla mi verdi?

12x12 144tl ye aldım taahhüt bitmediği için yeni üye olanlara ücretsizmiş. çok canım sıkıldı şimdi torrent önemli benim için. isteyen arkadaş varsa, torrent kullanmayan 144tl ye vereyim. yarın kargo yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

ttnet'in verdigi 5650 de torrent ozelligi kapatilmis.
    yani modemden hdd'ye indirmeyi devre disi birakilmis.
    modemi ttnet ucretsiz mi verdi yoksa parayla mi verdi?

12x12 144tl ye aldım taahhüt bitmediği için yeni üye olanlara ücretsizmiş. çok canım sıkıldı şimdi torrent önemli benim için. isteyen arkadaş varsa, torrent kullanmayan 144tl ye vereyim. yarın kargo yaparım.

şu linkteki adam çalıştırabildiğini yazmış !

ben modemi satma durumum olduğu için çalıştırmıyorum bir allah'ın kulu açıklık getirsin şuna lütfen

• forumda bir kisi sifir 5650 modemleri 145 tl ye satiyor. bence ttnet ten aldiginizi iade edin.

ayrica ttnet adsl'den fibere/hipere gecirdigi abonelere ucretsiz vdsl modem veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

forumda bir kisi sifir 5650 modemleri 145 tl ye satiyor. bence ttnet ten aldiginizi iade edin.

ayrica ttnet adsl'den fibere/hipere gecirdigi abonelere ucretsiz vdsl modem veriyor.

geri alırlar mı ki ?
  • kratostol kullanıcısına yanıt
    almak zorundalar. tuketici hakki denen bir sey var.

cihazi alali kac gun oldu? onemli olan bu.

• quote:

almak zorundalar. tuketici hakki denen bir sey var.

cihazi alali kac gun oldu? onemli olan bu.

bugün aldım. 140tl ye satın alacak olursa hiç muhattap olmak istemiyorum onlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 22 Kasım 2013; 22:49:04 >
  • ürünüm satılıktır arkadaşlar. 2el kısmına ekleyemedim şuan. fiyat pazarlıksız 130tl kargo alıcıya ait. sıfır kutusunda full kutu içeriği. 22.11.2013'de türk telekom ofisinden satın aldığıma dair evrakla birlikte göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 23 Kasım 2013; 16:04:19 >
  • Merhaba bende ttnet ten ücretsiz 5650 modem aldım , Bir haftadır kullanıorm hız olarak menunum fakat . ev 250 m2, 2 katlı üst katta bilgisayarda değil fakat telefonda çekim sorunu yaşıyorum .

Modem 1 metre otede dururken bilgisayar bağlantı hızı 192.168.2.1'e girip kablosuza basınca 105-120M arası olarak gozukuyo. Telefon için ise 50-60M arası oluyo genelde.. Bu normal midir çunku modemin kuvveti 300M diye biliyorum.. Bilg çok yeni bir bilgisayar değil.

Bu normal midir değil midir birisi bi açıklama yaparsa çok sevinirim , şimdiden teşekkür ettim.

Hiçbi ayar yapmadım wirelessla (1metre otede) bağlıyken değerleri yolluyorum..
     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romuald9 -- 23 Kasım 2013; 23:14:40 >

• Romuald9 kullanıcısına yanıt
    Teoride 300mbit hiz ok ama pratikte alamazsiniz zaten.

pc yada tlfnun wirelessi belki 300mbit degildir.
    150 yada 72 olabilir. benim tlf 72mbit laptop ise 54mbit.

tlflarin wirelessi can sikabiliyor. pc gibi degiller, her modeme sorunsuz baglanamiyorlar.

bunlar aklinizda bulunsun ama modemle ilgili olabilir.

ayrica modemin guncellemesini kontrol ediniz. airties bir ara ttnet versiyonuna sorunlu firmware cikartti, sonra duzeltti.

www.wmaraci.com/forum/konu-disi/airties-air-5650-ttnet-firmwaresi-olan-var-mi-88189.html

• Firmware'i 1.0.1.6 , Bilgisayar modemi Atheros AR5B91 . Bilmiyorum normal mi üst katta biraz sıkıntı yaşıyorum. Sizin modem firmware'lerinz nedir ?
  • Torrent dosyası nasıl indiriliyor. Modeme usb disk taktım arayüz sayfasında BitTorrent™ İstemcisi diye biyer var tıklıyorum böyle bir sayfa geliyor buraya ne yazıcaz.?

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
  • Srcn81 kullanıcısına yanıt
    Dostum şöyle ki

Kullanıcı adı : airties
    Şifre : airties

Olmazsa

Kullanıcı adı :admin
    Şifre : (şifre yok)
  • white- W kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam. Denerim bakalım.
  • Bende de bu modemden var ttnet verdi emanet olarak (fibernete geçirdiler hattı) buna normal firmware atılabilirmiyiz torrent özelliğini kullanmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsrtsnlx

Bende de bu modemden var ttnet verdi emanet olarak (fibernete geçirdiler hattı) buna normal firmware atılabilirmiyiz torrent özelliğini kullanmak için.

hayır atamazsınız sadece ttnet firmware atabilirsiniz
  • Teşekkürler.
  • arkadaşlar modemi bende yeni satin aldım bittorent ayarlarini yaptım modemi kapatıp açtigimda ayarlar sifirlaniyor sizde de böyle bir durum var mi ? rica etsem bir bakarmisiniz.
  • BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

AIR-5650 modem kapatıp açılınca torrent bölümündeki hangi ayarlar kaybolmaktadır?

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirTies Teknik Destek

Değerli Müşterimiz,

AIR-5650 modem kapatıp açılınca torrent bölümündeki hangi ayarlar kaybolmaktadır?

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi

programin ayarlar bölümdeki en yüksek gönderme indirme hizi , kaç kişeye baglanacagi, kaç torrent ayni anda takif yapacagi gibi bütün ayarlar bölümü sıfırlaniyor.

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

yani kisaca resimdeki bütün ayarlar bölümü sıfırlanıyor.

• Bende teknosadan bugün aldım 5650 modeli daha önce ttnet huaweı modemi vardı aldığım airties modemden sonra pıng 0 download hızım 32 mb upload 2.00 oldu çok memnunum

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.