Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürün neden dyndns.org tan başka dinamik dns servis sağlayıcısı desteklemiyor?Çok saçma istediğimiz siteyi ekleyebilmemiz gerekiyor.Bunu düzeltin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

valla bu modemden hiç bişe anlamadım yan komşu doping kullanıyodu wireless den internete giriyordum download yapıyordum son sürat hızda hiç sıkıntı olmuyordu.

ttnet 3 lü avantaja geçti airties5650 vermişler,nette gezerken felan iyi ama download yaparken 200 300 en fazla 500 kb ı geçmiyor :S

acaba ince bi ayarı felan mı var bu modemin.Modemin yeri aynı hiç değişmedi.

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

20/40 mhz yazan yeri 20 mhz yapın iyileşme olacakmı bakın

yada kanal ayarını değiştirip kanal 13 e getirebilirsiniz ama her bilgisayar desteklemez kanal 13 ü bilginiz olsun

• faststyla94 kullanıcısına yanıt
    ttnet tarafından hızı düşürülmüş olabilir.paramızla rezil olduğumuz itilip kakıldığımız bir ülkede yaşıyoruz sonuçta hiçbişey şaşırtmasın sizi.
  • O ihtimalde var tabiki ama ben normal şartlar altında düşünüyorum.İşim gücüm airties5650 huawei hg655d ile yatıp kalkmakla oldu bu sene baya vdsl2 abonesi yapınca bu modemlerle yapıyoruz tüm işleri mecburen
  • Beyler sizden bir test yapmanızı isteyeceğim. Modeme bağladığınız usb harddiskten pc ye okuma yazma hızını ölçebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Beyler sizden bir test yapmanızı isteyeceğim. Modeme bağladığınız usb harddiskten pc ye okuma yazma hızını ölçebilir misiniz?

Bilgisayarım modeme ethernet kablosu ile bağlı, saniyede 9 megabayt hızla dosya aktarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Beyler sizden bir test yapmanızı isteyeceğim. Modeme bağladığınız usb harddiskten pc ye okuma yazma hızını ölçebilir misiniz?

Bilgisayarım modeme ethernet kablosu ile bağlı, saniyede 9 megabayt hızla dosya aktarıyor.

Teşekkürler dostum. Ben de Asus Dsl n66u ve bunun arasında gidip geliyorum ama onun fiyatı bayağı yüksek. Onda da 15mb/sn civarında bir transfer hızı varmış. Ama 9mb da yeterli açıkçası. şu an kullandığım modem 5mb la transfer ediyor o bile yüksek bitrateli full hd filme yetiyor benimki de kablo ile bağlı. Bir de bunun Torrent yazımının bittorrent olması bir avantaj. Androidde remote yazılımları falan var. Asus router özelliği olarak daha iyi ama yazılımda çeşitli sorunlar yaşayanlar var. airties daha sade ve düzgün çalışıyor o yüzden yavaş yavaş buna kayıyorum gibi.

Dostum zahmet olmazsa bir de şu sorulara da cevap verir misin?
    -Medya ve disk sunucusu sorunsuz çalışıyor mu?
    -Torrent ve modem yazılımı arayüzü sorunsuz ve kullanışlı mı?
    -Bittorrentin masaüstü uygulamasında önceden ayarlanmış bir klasördeki torrent dosyasını otomatik listeye ekliyor. Bunda o özellik var mı? Yoksa sorun değil ama varsa iyi olur. Eğer bilmiyorsan senin de işine yarayacağından eminim bu özelliğin
    -Üründen genel olarak memnun musun?
    -Üstüne bağlı sabit diski sürekli mi çalıştırıyor yoksa kullanılmadığı zaman durduruyor mu?
    -Son olarak modemden gelen bir sesten bahsedilğini gördüm tam olarak nedir?

Biraz fazla oldu farkındayım ama cevaplarsan çok iyi olacak.

• -Medya ve disk sunucusu sorunsuz çalışıyor mu?
    Evet sorunsuz çalışıyor

-Torrent ve modem yazılımı arayüzü sorunsuz ve kullanışlı mı?
    Modem arayüzü sadece internet exp 11 de açılmadı ama uyumluluk modu ile sorunu çözdüm açılyor. Modem arayüzünü anlaşılır ve sade yapmışlar airties in adsl modemleri ile aynı arayüze sahip.

-Bittorrentin masaüstü uygulamasında önceden ayarlanmış bir klasördeki torrent dosyasını otomatik listeye ekliyor. Bunda o özellik var mı? Yoksa sorun değil ama varsa iyi olur. Eğer bilmiyorsan senin de işine yarayacağından eminim bu özelliğin
    Bu özelliği bilmiyorum

-Üründen genel olarak memnun musun?
    Genel olarak memnunum 7/24 açık, kopma filan yok(tabi hat kalitesi de önemli kopma yapmaması için). Kablosuz çekme gücü eski antenli linksys wag54gp2 modemim kadar iyi. 2 kablolu 4 kablosuz cihaz modeme bağlı ve sorun yok.

-Üstüne bağlı sabit diski sürekli mi çalıştırıyor yoksa kullanılmadığı zaman durduruyor mu?
    Sanırım sürekli çalıştırıyor benim diskin ışığı hep yanıyor. İndirme yapmadığım zamanlar diski modeme takmıyorum. Denemedim ama usb çoklayıcı ile diskin haricinde bir de yazıcı bağlanabiliyormuş.

-Son olarak modemden gelen bir sesten bahsedilğini gördüm tam olarak nedir?
    O tiz sesinden forumda çok bahsedilmiş sanırım o ses hepsinde var ama kulağımı yaklaştırmama rağmen ben modemden gelen bir ses duymuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 11 Ocak 2014; 22:45:07 >

• Teşekkürler. Asus teknik olarak daha iyi olsa da yazılım sorunları çok fazla bunu alayım bari.

Verdiğin bilgilere karşı ben de sana şöyle bir öneri vereyim. Ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla ürünün web ui desteği var. Bu sayede modem arayüzüne girmedenhttp://192.168.2.1:8080/gui/ gibi bir adresi yer imlerine ekleyip modemin arayüzüne girmeden sadece torrenti yönetebiliyorsun. Kolaylık sağlayacağına eminim.

Belki biliyorsundur ama sana olmazsa başkasına yarar. Yapamazsanız ben ürünü alana kadar bekleyeceksiniz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 11 Ocak 2014; 22:58:53 >

• quote:

Teşekkürler. Asus teknik olarak daha iyi olsa da yazılım sorunları çok fazla bunu alayım bari.

Verdiğin bilgilere karşı ben de sana şöyle bir öneri vereyim. Ekran görüntülerinden gördüğüm kadarıyla ürünün web ui desteği var. Bu sayede modem arayüzüne girmedenhttp://192.168.2.1:8080/gui/ gibi bir adresi yer imlerine ekleyip modemin arayüzüne girmeden sadece torrenti yönetebiliyorsun. Kolaylık sağlayacağına eminim.

Belki biliyorsundur ama sana olmazsa başkasına yarar. Yapamazsanız ben ürünü alana kadar bekleyeceksiniz artık.

adres açılmıyor tam adresi nedir acaba

• Hocam çalışması için Web UI ayarını yapmanız lazım modemden. Portu falan ordan giriyorsunuz. Yapamazsınız bir kaç gün sonra modemi alınca detaylı anlatırım. Belki de yoktur ama arayuzde Web UI olduğuna çok büyük ihtimalle olması gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunasuper

quote:

Teşekkürler. Asus teknik olarak daha iyi olsa da yazılım sorunları çok fazla bunu alayım bari.

adres açılmıyor tam adresi nedir acaba

http://192.168.2.1:8090/gui/ bende adres bu şekilde

• quote:

valla dosya yazma hızı 5 mb/sn geçmiyor (Wi-fi bağlantıda). Sanırım NAS disklerin geneli böyle veya diskin formatına (NTFS,FAT32,vs...) göre değişiklik gösteriyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La_Quica -- 14 Ocak 2014; 7:18:20 >
  • Aletin media serverı bir halta yaramaz. mkv falan oynatmıyor. linksys her şeyi açıyordu.
  • Media server'a taktığım harddiskte sadece bazı filmleri gösteriyor. Bu konuda iyileştirme yapmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Media server'a taktığım harddiskte sadece bazı filmleri gösteriyor. Bu konuda iyileştirme yapmaları gerekiyor.

Bazı filmlerin göstermemesi indekslemeden oluyor. Biraz bekle düzelir. Sorun mkv filmleri hiç oynatmaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da benim TV'de oynatıyor mkv filmleri...
  • quote:

Aletin media serverı bir halta yaramaz. mkv falan oynatmıyor. linksys her şeyi açıyordu.

linksys'nin hangi modeliydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

quote:

Aletin media serverı bir halta yaramaz. mkv falan oynatmıyor. linksys her şeyi açıyordu.

linksys'nin hangi modeliydi ?

x3000. torrenti var diye bunu aldık ama bunun da medya serveri yamuk yaptı.
  • ttnet versiyona firmware güncellemesi çıkmış. belki bir ihtimal torrent eklemiş olabilirler bakın bi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.