Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ipad demi izliyorsun, ipad se hangi program?
  • billythekidd B kullanıcısına yanıt
    Ben televizyondan izliyorum. IPad icin cinexplayer ile izleyebilirsin ama onda da altyazi yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar İstanbulda buna JTAG ile standart yazılımı atabilecek bir yer bulmamızm mümkün mü?

Mesela Kadıköy'de falan bu işleri yapan bir teknik servis , bilgisayarcı falan. Neyse verelim parasını standart yazılımı attıralım diyorum modeme.
  • Valla tüm sayfaları okudum. Mahalleye fiber geldi, 2 haftadır modem araştırıyorum.
    Bu modem için iyi diyen çoğunlukta. Eksikleri var ama işimi görcek bir modele benziyor.
    Kullananlar bu saaten sonra almalımıyım sizce.
    Yada bu konu açıldığından beri artık daha iyisi çıktı bence alcaksan onu almalısın dediğiniz varmı.
    Bu arada ilk sayfalarda 200 Tl'den daha az fiyatlara alanlar var. Şu an mağazalarda 300TL ve yukarısı. Neden böyle oldu bilginiz varmı.

Cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • half life kullanıcısına yanıt
    Dostum uzun zamandır AIR 5650 kullanıyorum. Tavsiye ederim Torrent özelliği vs kullanışlı bir modem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Dostum uzun zamandır AIR 5650 kullanıyorum. Tavsiye ederim Torrent özelliği vs kullanışlı bir modem.

Bende Air'de karar kıldımda fiyatının bu kadar artması neden.
    Birde sanalmarketim.com'da 237 tl, mağazalarda 300 küsür.
    Daha önce sanalmarketim.com'dan monitör almıştım. Bir sorun yaşamadım ama aradaki bu fiyat farkı düşündürüyo insanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: half life

quote:

Orijinalden alıntı: white-

Bende Air'de karar kıldımda fiyatının bu kadar artması neden.
    Birde sanalmarketim.com'da 237 tl, mağazalarda 300 küsür.
    Daha önce sanalmarketim.com'dan monitör almıştım. Bir sorun yaşamadım ama aradaki bu fiyat farkı düşündürüyo insanı.

Salla mağazaları. Bu eleman sıfırını 145 e satıyor. Ben de burdan aldım. sanalmarketim de iyi bir mağaza ayrıca güven sorunun olmasın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_42527349/f_//tm.htm#42527349

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 6 Şubat 2014; 11:32:32 >

• Teşekkürler bir araştırıyım.
  • Arkdaşlar benim için torrent önemli. TTNET modemde bu özellik kapalı olduğu için satıyorum modemi. Alalı 3 hafta oldu, kutusunda tüm aparatlarıyla 170 TL'den satıyorum. İkinci el Linksys e4200 alacağım.

Haberiniz olsun özelden ulaşabilirler. 170TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorDuke

Arkdaşlar benim için torrent önemli. TTNET modemde bu özellik kapalı olduğu için satıyorum modemi. Alalı 3 hafta oldu, kutusunda tüm aparatlarıyla 170 TL'den satıyorum. İkinci el Linksys e4200 alacağım.

Haberiniz olsun özelden ulaşabilirler. 170TL.

Dostum edeceği 100TL. Yukarda arkadaş torrentlisini sıfır 145 e satıyor.
  • Arkadaşlar bütün sayfaları okudum ve bu modemde karar kıldım hali hazırda 5340 kullanıyordum fakat bu ürünü kullanan herkes şikayetci kronik bir sorun mudur nedir ping değerlerim berbat durumda(RT205e oranla).
  • Torrentleri yönetmek için şöyle birşey buldum
  • TTNet'in verdiği modemlerde DNS değiştirilebiliyor mu? Standart yazılımda olup da TTNet in yazılımında olmayan başka neler var?
  • Selam arkadaşlar Fiber nete gectiğim icin dün itibariyle bu modemi aldım bağladım.İlk başta modem arayüzüne giremedim aldığım yere götürdüm oradada modem ip alamadı daha sonra baska bir modemle değiştirdiler.Eve geldim bağladım yine modem arayüzüne girmedi teknik desteği aradım hallettiler kurulumu yaptım modem ip almadı tt neti arayın dediler .Aradım tt neti onlarlada bir kaç kere kurulum yaptık onlarda sorunu bulamadı , teknik desteği arayın dedi tekrar aradım teknik destek port değiştirmeniz gerekli dedi ttneti aradım bir sürü gereksiz geyikten sonra 3 gün içerisinde port değiştireceklerini söylediler . Sizce sorunum porttanmı ya da bilen biri varsa yardım ederse çok sevinirim
  • alidelen A kullanıcısına yanıt
    Dostum, modemin içine ADSL kullanıcı adı ve şifresi eğer doğru bir şekilde girildiyse, gerisi servis sağlayıcısına aittir. Eğer servis sağlayıcının sana ayırdığı port sıkıntılıysa IP adresi alamazsın ve internet ışığı yanmaz.

Servis sağlayıcın portu değiştircez dediyse de beklemekten başka çare yok malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdhcp

Dostum, modemin içine ADSL kullanıcı adı ve şifresi eğer doğru bir şekilde girildiyse, gerisi servis sağlayıcısına aittir. Eğer servis sağlayıcının sana ayırdığı port sıkıntılıysa IP adresi alamazsın ve internet ışığı yanmaz.

Servis sağlayıcın portu değiştircez dediyse de beklemekten başka çare yok malesef...

ilgin için teşekkür ederim evet kullanıcı adı ve şifreyi saolsun tt net destek yüzünden bi 20 kere girdim kesin doğru:=) bekleyeceğim artık tekrar saol
  • Merhaba,benim bir sorum olacak...
    airties 5650 nin bir usb girişi var biliyorsunuz.
    bu usb girişi ntfs , fat ve fat 32 formatlı NAS ları destekliyor.
    ext3 ve ext4 formatlı NAS ları destekleyen bir firmware var mı?
    qnap NAS ımı airties 5650 modemime usb girişinden bağlamak istiyorum.
    biliyorsunuz qnap internal diriver lar ext4 formatlı olmak zorunda,
    Bir çözüm öneriniz var mı?
    teşekkürler.

ürünler QNAP TS 212 NAS ve Airties 5650

• Selam arkadaşlar eğer tt netle ilgili bi probleminiz varsa facebook sayfasına sorununuzu yazın onlar ilgileniyor 3 gündür 4440375 nolu telefondaki hiç bir şey bilmeyen destek hattı çalışanlarıyla uğraştım durdum en son hiç olmassa facebook dan alaycı mesajlar atayım insanlar bunların ne olduğunu öğrensin diye 3 günde port atayamayan firmanın ismi nedir diye alaycı bir mesaj attım yanıt geldi formu doldurdum yarım saat sonra sorunumu çözdüler . Ama yine de tt net hizmet kalitesi adına 0
  • Arkadaslar, torrent dosyası eklemek istediğimde arayüzden modeme takılı usb'yi elle secmem gerekiyor. Boyle olunca da uzaktan dosya ekleyemiyorum. Modeme takılı usb'yi default olarak nasıl tanimlayabilirim? Yardimci olursanız sevinirim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranıza air 5650 ile bende katıldım.ses problemi var.Acaip tıslıyor meret.Gece uyutmayacak kadar ses var.Pazartesi ilk işim servisi aramak.Başka adaptörlede denedim,dsl ışığı tam yanıyor derken başlıyor.Bende kulaklar hassas biraz ama çocuklarada sordum ses var dediler.Wifi çekimi önceki modemim tp-link TD-W8970'den çok kötü...Fiber bağlantısı bu hafta yapılacakmış.Birde onda deneyip paylaşırım sonuçları.Herkese iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 16 Şubat 2014; 10:36:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.