Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Okadar çok ses vermiyor bendeki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Arkadaslar, torrent dosyası eklemek istediğimde arayüzden modeme takılı usb'yi elle secmem gerekiyor. Boyle olunca da uzaktan dosya ekleyemiyorum. Modeme takılı usb'yi default olarak nasıl tanimlayabilirim? Yardimci olursanız sevinirim ..

nasıl yapıldıgını buldunuz mu. yapmak istediğiniz çok iyiymiş tabi mümkünse
  • spoiler4all kullanıcısına yanıt
    AirTies Teknik Destek A kullanıcısına yanıt
    Yok bulamadım, belki airties teknik destek ekibi yardımcı olursa sevinirim.
    @spoiler4all
    @AirTies Teknik Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 17 Şubat 2014; 10:31:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz,

Modem üzerine takılı olan disk, herzaman varsayılan olarak belirlenmektedir. Uzak bağlantı yapıldığında herhangi bir disk seçimi yapmaksızın, modem üzerine bağlı olan diske varsayılan olarak indirme başlayacaktır.

Aşağıda Torrent ve Remote Torrent ile ilgili ayrıntılı bilgi bulabileceğiniz dökümanı paylaşıyorum. Lütfen bu gökümana göz atarak, işlem basamaklarınızı gözden geçiriniz.

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi

• quote:

Orijinalden alıntı: AirTies Teknik Destek

Değerli Müşterimiz,

Modem üzerine takılı olan disk, herzaman varsayılan olarak belirlenmektedir. Uzak bağlantı yapıldığında herhangi bir disk seçimi yapmaksızın, modem üzerine bağlı olan diske varsayılan olarak indirme başlayacaktır.

Aşağıda Torrent ve Remote Torrent ile ilgili ayrıntılı bilgi bulabileceğiniz dökümanı paylaşıyorum. Lütfen bu gökümana göz atarak, işlem basamaklarınızı gözden geçiriniz.

http://www.airties.com/_supportdocs/2/117/2_117_20140103082037.pdf

Saygılarımızla,
    AirTies Teknik Destek Ekibi

bence arkadasın demek istediği şu şekilde:
    ben telefonumdan modemin bittorrent arayüzüne gireceğim ve bi şekilde o baglı olan hdd deki torrent dosyasını arayuz yardımıyla pc acık olmadan alabilir miyim diyor galiba. tabi burda o torrent dosyasını o hdd ye ne ara atacagız veya hazır onu atmak için pc acmısken o arada arayuze eklesek ya derseniz orasını bilemem

• AirTies Teknik Destek A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle mesajınız icin tesekkur ederim. Paylaştığınız linkteki 3. Sayfada da görülebileceği üzere default directory 0.00 mb olarak gozukmekte ve combo box'a tıklayıp takılı hdd seçilmek suretiyle bir sonraki adıma geçilmekte. Aksi taktirde başlayan download kısa bir sure sonra durmakta. Ayrıca bu ekrana sadece local ağdan erisildiginde ulaşılabilmekte, remote.bittorrent.com adresinden erisildiginde bu menü gelmemektedir. Yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemin

TTnet'te taahhütüm bulunmadığından Türksat'ın Herşey Dahil Yaz Kampanyası 49 TL'ye geçmeye düşünüyorum, yalnız Airties 5650 modemi yeni aldım ve çok da memnunum, 20mbit ay boyunca torrentten istifade ediyorum, AKK işinden de MTU sayesinde kurtuldum bu arada, ancak Türksat'a geçince onlar kendileri bir modem veriyormuş ve anladığım kadarıyla çekim gücü de zayıfmış, ben 4 katta kullanıyorum 5650'yi, bizim modemler de Türksat'a uyumlu değilmiş, acaba 5650'yi Router olarak kullanmak mümkün olur mu dağıtıcı olarak Türksat modemine, eğer mümkün olursa bridge geçeyim diyorum, siz ne dersiniz.

AKK'den kurtulmak için MTU değeri ne olmalı? Bende yeni VDSL'e geçtim bundan sonra hertürlü AKK'ye yakalanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Dostum edeceği 100TL. Yukarda arkadaş torrentlisini sıfır 145 e satıyor.

Verdiğiniz linkte 5650 yok galiba veya en azından ben göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Vardı da bitmiş Ben o arkadaştan almıştım. Memnunum gayet.
  • quote:

quote:

Bende o arkadaşdan alacaktım.Elinde 5650 yokmuş.Gelince mail atacaktı ama ben 169 liraya ttnet olmayanı başka biryerden aldım.Vdsl geldi gelecek.Bekleyemedim anlıyacağınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesentr78

Bende o arkadaşdan alacaktım.Elinde 5650 yokmuş.Gelince mail atacaktı ama ben 169 liraya ttnet olmayanı başka biryerden aldım.Vdsl geldi gelecek.Bekleyemedim anlıyacağınız.

169 TL'ye nerede buldunuz?
  • quote:

quote:

169 TL'ye nerede buldunuz?

Dostum,sahibinden .com'dan almıştım.Ancak şimdi baktığımda ondada kalmamış.180 liraya en ucuz kullanılmış var.Birde ttnet olanından aynı fiata...Denk gelirse burada yazarım linkini.TTnet olanını almanı tavsiye etmem.Şuan deneme amaçlı 28.8 gb.bir dosya indiriyorum.AKK 'ya takıldım.maksimum 300 mb/sn iniyor.vdsl aktif olunca merak ediyorum kaç olacak.Sırf bu yüzden tercihim air 5650 oldu.Yoksa ttnet 144 liraya başka marka satıyor.

• Birde bu varmış...---AİR 5650--- ama ttnetin.
  • Akk de faydalı oluyor bu cihaz. Büyük dosya indireceğin zaman gece basıyorsun ertesi gün inmiş oluyor. Gündüz de inen birşey olmadığı için neti rahat kullanıyorsun. Akk nin etkisini daha az hissediyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Akk de faydalı oluyor bu cihaz. Büyük dosya indireceğin zaman gece basıyorsun ertesi gün inmiş oluyor. Gündüz de inen birşey olmadığı için neti rahat kullanıyorsun. Akk nin etkisini daha az hissediyorsunuz.

MTU ayarı değişince AKK atlatılıyormuş, öyle yazmış bir arkadaş ama soruma hala cevap vermedi.
  • quote:

quote:

Akk de faydalı oluyor bu cihaz. Büyük dosya indireceğin zaman gece basıyorsun ertesi gün inmiş oluyor. Gündüz de inen birşey olmadığı için neti rahat kullanıyorsun. Akk nin etkisini daha az hissediyorsunuz.

MTU ayarı değişince AKK atlatılıyormuş, öyle yazmış bir arkadaş ama soruma hala cevap vermedi.

Bende bekliyorum MTU değerini.Bir yerde fiber internette geçerli olmuyor diye okumuştum ama denemekde fayda var.Şuan adsl modundayım.vdsl henüz aktifleştirilmedi.20 mbit/sn den sonra 3 mbit/sn attan inip eşeğe binmeye benzer bana kalırsa.Şok oluruz gibime geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bende bekliyorum MTU değerini.Bir yerde fiber internette geçerli olmuyor diye okumuştum ama denemekde fayda var.Şuan adsl modundayım.vdsl henüz aktifleştirilmedi.20 mbit/sn den sonra 3 mbit/sn attan inip eşeğe binmeye benzer bana kalırsa.Şok oluruz gibime geliyor.

Bende adsl var ve 50gb ı hemen geçtiğim için yüksek hız birkaç günlük rüya oluyor sadece

Bu arada cihaz üzerine 2.5" disk bağlı iken sadece 9w güç harcıyor. Bu da 7/24 açık kalsa ayda 2.5TL elektrik parası demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 20 Şubat 2014; 2:20:52 >

• quote:

quote:

Uygun mtu bulursanız söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Öncelikle mesajınız icin tesekkur ederim. Paylaştığınız linkteki 3. Sayfada da görülebileceği üzere default directory 0.00 mb olarak gozukmekte ve combo box'a tıklayıp takılı hdd seçilmek suretiyle bir sonraki adıma geçilmekte. Aksi taktirde başlayan download kısa bir sure sonra durmakta. Ayrıca bu ekrana sadece local ağdan erisildiginde ulaşılabilmekte, remote.bittorrent.com adresinden erisildiginde bu menü gelmemektedir. Yardımlarınızı rica ederim.

Arkadaslar sorun benim hdd 'den kaynaklanıyormuş. Farklı bir HDD ile denediğimde modem default olarak takılı HDD'yi seçti Airties teknik destege yardımları icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim modem servisten dün gelmişti.Ses problemi devam ediyor.Sağlam raporu vermişler.Sesin nereden geldiğini araştırmak için söktüm.İşlemciden geliyor galiba.Yapacak birşey yok artık.Foto çekmiştim,merak eden olursa bakar diye...Kolay gelsin.

Airties AİR 5650 anakarttının resimleri...

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
     Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesentr78 -- 20 Şubat 2014; 17:16:01 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.