Şimdi Ara

Airties 5650 aldım, sorusu olan varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
78 Misafir - 78 Masaüstü
5 sn
1.486
Cevap
29
Favori
187.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

ttnet versiyona firmware güncellemesi çıkmış. belki bir ihtimal torrent eklemiş olabilirler bakın bi

modemden tek şikayetim kablosuz hızı konusunda. 300mbps lik hızı yakalayamıyorum. media server ben de sorunsuz çalışıyor. her uzantıdaki film açılıyor. ama standart sürüm için yeni bir firmware şart gibi.
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Yok. Güncelledim, hiçbir yenilik yok. Olası bug'lar için derlenmiş olsa gerek yeni firmware.

Ek yeni bir özellik Bittorent desteği vs.. eklenmemiş, açılmamış.
  • faststyla94 kullanıcısına yanıt
    hepsini denedim hocam...valla hiç memnun kalmadık bu modemden...airteis güzeldir dedim ama ilk defa bi modemini beğenmedim...rt 206 kullandım 5-6 sene hala da kullanıyorum iş yerinde modem taş gibi ama bu 5650nin kablosuz özelliği hiç iyi değil
  • iş yerinizde parazit etken çok olmayabilir evde parazit çoktur.Frekans ayarlarıyla oynayın kanal değişimi yani ona göre size uygun kanalı bulursanız mesafeyi 2 kat falan arttırmanız mümkün emin olun şuanki çogu modemden çok çekiyor kablosuzu
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarın 802.11/b/g/n i desteklemiyorsa ondan dolayı kablosuz ağda sorun yaşıyor olabilirsin. Tavsiyem;

192.168.2.1 sayfasına girip, kablosuz altında kablosuz ayarlarını tıklayıp, Orada MOD var . Muhtemelen sende 802.11/b/g/n gözüküyordur. Onu sadece 802.11/b/g ve kanalı da 11 veya 6 veya 1 yap ve kaydet.

Birdaha kablosuz ağında sorun çıkmayacaktır bence.
  • white- W kullanıcısına yanıt
    802.11/b/g/n bende...dediğinizi yaptım kanalıda 11 e aldım...birde böyle deneyim teşekkürler :) olmadı diğer yazdığınız kanallarada bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

802.11/b/g/n bende...dediğinizi yaptım kanalıda 11 e aldım...birde böyle deneyim teşekkürler :) olmadı diğer yazdığınız kanallarada bakarım

Etrafta çok fazla ağ varsa parazit yapar. wi-fi analyzer diye bir akıllı telefon uygulaması var. En uygun kanalı gösteriyor
  • remote server'a her baglanmaya calistigimda modem kendine reset atiyor. Modemde mi sorun var acaca, var mi bu sorunu yasayan? Gidip geri mi versem modemi diye dusunuyorum su an..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olethros kullanıcısına yanıt
    Dostum ben de 5650 kullanıyorum, port yönlendirme de kullanıyorum ama yeniden başlama gibi bir sorun yok. Sen de port yönlendirme yapıyorsun galiba. İstersen yaptığın işlemi PM üzerinden at. Aynısı olacak mı diye deneyim ben de. Belki faydam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: white-

Dostum ben de 5650 kullanıyorum, port yönlendirme de kullanıyorum ama yeniden başlama gibi bir sorun yok. Sen de port yönlendirme yapıyorsun galiba. İstersen yaptığın işlemi PM üzerinden at. Aynısı olacak mı diye deneyim ben de. Belki faydam olur

Port yonlendirme de yapmiyorum aslinda.
  • Merhaba,

5650TT kullaniyorum. Otm. guncelleme kapali olmasina ragmen cihaz yeni guncellemeyi almis. Son guncellemeyle (1.0.1.13) birlikte kablosuz internet servislerinde problem var. Eski yazilimda 4 SSID yayin yapabiliyorduk. Ben 2 sini kullaniyordum. Simdi 1. ve 4. SSID aktif gorunuyor. 4. SSID ayarlarini yapmama ragmen cihazlar ip alamiyor. Bu problem hakkinda bilginiz varmi.
    Bir diger konuda cihaz yazilimi. TTnet yazilimi yerine cihaz orjinal yazılımı yuklemek istiyorum. Bu mumkun mudur ?
  • Yok mümkün değil standart yazılımı kurman.
  • Bu arada buradan @AirTies Teknik Destek ekibine iletmek isterim ki TTNET yeni firmware güncellemede hata var. Wireless bağlantısı zayıfladı. Kopmalar sıklıkla oluyor.

Firmware sürümünü yükseltmemiş olanlar da , Kesinlikle güncelleme yapmayın!

Bu sorunu acilen çözmenizi bekliyoruz.
  • Arkadaşlar 5650 TT modem kullanıyorum .Kablosuz ağını genişletmek istiyorum , aranızda repeater yada menzil genişletici kullanan varmı ne tavsiye edersiniz.
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    Modem 300 Mbps olduğu için yine 300 Mbps bir tekrarlayıcı kullanmak fayda var. Yine Airties alırasn otomatik kurulum yapabiliyorsun.
  • air 5650 usb siyle ipad ve iphone dan film izlemek istiyorum.

hangi programı yüklemem gerekiyor.

yardımcı olur musunuz?
  • Selam arkadaşlar, nedense dlna üzerinden paylaştığım filmler altyazısız olarak gösteriliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Ben karşılaştım dostum,biraz araştırdım, bu durum DLNA sistemi ile ilgili olduğunu öğrendim. DLNA üzerinden sadece medya aktarımı mümkün olduğundan, alt yazı aktarmı mümkün olmuyor. Evimde kullanıyorum ben de alt yazı konusunu aşamadım.
  • white- W kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme icin tesekkur ederim. O zaman geriye sadece mkv filmlerin icine altyazi gömmek kalıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.