Şimdi Ara

airties 5650 modemle uyumlu accespoint

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimdeki airties 5650 modemimden interneti wireless olarak alacak ve onu hem digiturk e kablolu hemde smart tv ye kablolu olarak dağıtabilmem için aldığım zyxel nbg 416 n acesspoınt ile bu işi yapamadım hatta düşmeler bir süre internet alabiliyorum sonra internet düşüyor acaba bunun sebebi modeller arası uyumsuzlukmudur değilse nedir? cihazlar arası uyumsuzluksa almam gereken ürün nedir?

• nbg416n cihazda evrensel tekrarlayıcı yani marka model gözetmeksizin tüm kablosuz sinyal dağıtan cihazlarla görüşme özelliği bulunmaktadır kopmaların iki sebebi olabilir kullandığın modemin kablosuz ağ kanalı otomatikteyse modem belli aralıklarla etraftaki kanalları tarar ve en uygun kanala geçer tabi bu access point kullanan müşterilerde ap tarafında sorun oluşturur çünkü ap ler öndeki modemin kullandığı kanala göre kurulur bu kanal değişirse ap yi yeniden yapılandırman gerekecektir modemin kablosuz ağ kanalını oto kanaldaysa mutlaka sabitle ve ap yi sabit kanala göre tekrardan kur iklinci sorun ise modem ile ap arasındaki mesafe olabilir ap modeme kablosuz bağlanıyorsa en az % 25 sinyal göreceği bir yere access point cihazını bağlamanız önerilir mesafe uzarsa modem ile ap kablosuz olarak kopmalar yaşayacak buda ap nizden tam verim alamamanıza sebep olacaktır.
  • MTSBR M kullanıcısına yanıt
    Eğer tekrarlayıcı özelliği çalışıyorsa ama kopmalar yaşıyorsan, zyxel cihazı biraz daha yakınlaştırmakta fayda var. Eğer yine olmazsa airties marka tekrarlayıcı ile daha fazla verim alabilirsin.
  • Universal repaterde kanalin veya modemin onemi yok wds repater olsaydi ayni kanalda olmak zorundaydi
    ayarlari gozden gecirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 9 Nisan 2014; 8:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laxi L kullanıcısına yanıt
    yardımlarınız teşekkürler daha denemeye fırsat bulamadım ama önerinizi uyguladığımda @laxi sizi haberdar edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.