Şimdi Ara

Airties Air 5650 Modemlerde TR069 Arabirimini Kapatmak [ÇÖZÜM YOLU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
8
Favori
13.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnetli versiyonlarda torrent ozelligini aktif hale getirmenin bir yolu varmı arkadaşlar çok araştırdım ama bulamadım ben bilgisi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrihak

ttnetli versiyonlarda torrent ozelligini aktif hale getirmenin bir yolu varmı arkadaşlar çok araştırdım ama bulamadım ben bilgisi olan varmı.

Tam dosya linki şu şekilde bittorent ayarları.

http://192.168.2.1/bittorrent/status.html

Bu şekile bir deneyebilirsiniz ama büyük ihtimalle ayar dosyası modem içindeki firmware de silinmiştir bu yüzden ayar yapmak mümkün olmayacaktır, ttnet firmware li modellerde tr069 ayar dosyasının olmaması gibi bundada durum aynıdır diye tahmin ediyorum.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Emeginiz icin cok tesekkurler. tr069 ayarlarinin menude bulunmamasi benim de dikkatimi cekmisti.

Bu islemleri yaptiktan sonra modemi resetlersek yada firmware guncellersek durum ne olur?
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    Firmware yükleyince ayar kaybolmuyor.Sadece reset & fabrika ayarına aldığında oluyor. Tabii modem ayarları yedeğini alırsan bu durumlarda kolayca tekrar yüklersin ayarları tek tek uğraşmazsın
  • Aynisi vardi bizde kapatalim cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapattım. Teşekkürler arkadaşım..
  • TR069 modunu kapatmak Adil Kullanım Kotasını devre dışı mı bırakıyor?
  • hasgesci H kullanıcısına yanıt
    hayır ttnet modeme erişip ayarlarını kurcalayamıyor bilgi aşıramıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyu0kazici

hayır ttnet modeme erişip ayarlarını kurcalayamıyor bilgi aşıramıyor...

Cevabın için sağ ol.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    http://192.168.2.1/management/tr069.html

Bu linkten girince kapatabiliyoruz, tesekkurler :)
  • teşekkürler ben de kapattım
  • arkadaşlar ordaki link airtiesa ait galiba ttnet müdahale edemez. sanırım oto update için yapılmış
  • airties 5650v3 te link açılmıyor
  • verilen linke tıklıyorum ama söylenen sayfa açılmıyor air 5650 standart versiyon ttnet değil neden açığı kapattılarmı yoksa
  • Halen çalışıyor, bugün yaptım.
  • Firmware değişirse kapatılma ihtimali var bu olayın ancak son firmware 1.0.0.15. O da çıkalı baya oluyor, 1.0.0.15 firmware i ile yaptığım testte halen sayfaya erişebilmek mümkün.
  • Keşke bu yöntem TTNET fw'li TP-LINK cihazlarda da uygulanabiliyor olsaydı. Bırakın TR069'u menüye koymayı, Telnet'i bile açık koymamışlar vicdansızlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Firmware değişirse kapatılma ihtimali var bu olayın ancak son firmware 1.0.0.15. O da çıkalı baya oluyor, 1.0.0.15 firmware i ile yaptığım testte halen sayfaya erişebilmek mümkün.

Malesef giremiyorum adrese tıkladığımda normal modem arayüzüne giriyor. güncel sayfya giriş linki varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokırık

quote:

Firmware değişirse kapatılma ihtimali var bu olayın ancak son firmware 1.0.0.15. O da çıkalı baya oluyor, 1.0.0.15 firmware i ile yaptığım testte halen sayfaya erişebilmek mümkün.

Malesef giremiyorum adrese tıkladığımda normal modem arayüzüne giriyor. güncel sayfya giriş linki varmı

Url sabit herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Farklı bir tarayıcıyla deneyebilirsiniz. Tam firmware versiyonunuz nedir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknokırık

quote:

Url sabit herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Farklı bir tarayıcıyla deneyebilirsiniz. Tam firmware versiyonunuz nedir.

1.0.0.15 girişi chrom ile yapıyorum açmıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.