Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FreeRun

asusun sitesinden son güncellemeyi indirip yükledinizmi?

evet son güncelemeyi yükledim.ama malesef problem devam ediyor..işin tuhafı özellikle akşamları çok sık oluyor.aynı problemi yaşayan bir çok kişi var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • problem ttnet kaynaklı olabilir, hattınız kaldırmadığı için hızınızı daha düşük bir mbit e sabitlettir, ben 16mbit paket üyesiyim kopmalar yüzünden 8mbit e sabitlettirdim son 1 senedir bu şekilde kullanıyorum oda zar zor eskiden 4mbit kullanıyordum arıza kaydı port değişikliği derken 8mbit e çıktı şuan sorun yaşamıyorum , bizim mahallede altyapı iyi değil, hattım desteklemiyor 16mbit.. yada port değişikliği isteyin emin ol modem kaynaklı değil sorun, birde hat değerlerini atarmısın modem arayüzünden.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    evde kablolu baglandigim masaustu bilgisayarda kopma olmuyor.bu yuzden ttnetnet kaynakli degil diye dusundum.kanal degerleri derken neyi kastediyorsunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

problem ttnet kaynaklı olabilir, hattınız kaldırmadığı için hızınızı daha düşük bir mbit e sabitlettir, ben 16mbit paket üyesiyim kopmalar yüzünden 8mbit e sabitlettirdim son 1 senedir bu şekilde kullanıyorum oda zar zor eskiden 4mbit kullanıyordum arıza kaydı port değişikliği derken 8mbit e çıktı şuan sorun yaşamıyorum , bizim mahallede altyapı iyi değil, hattım desteklemiyor 16mbit.. yada port değişikliği isteyin emin ol modem kaynaklı değil sorun, birde hat değerlerini atarmısın modem arayüzünden.

Hocam bendede Air 5760 var sürekli kopma yaşıyorum altyapı kötü 16 mb kullanıyorum acaba ondan dolayımı sürekli kopuyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımm ozaman modemin kablosuz ayarlarında sıkıntı olabilir dostum onu söylim, hat değerleri şöyle yazar;

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem
  • çok büyük ihtimalle o yüzden, ttneti arayıp hızı 8mbit e sabitlettirin.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    verdiginiz bilgilerden dolayi cok tskler..ben dsmart 16 mbit kullaniyorum.8 mbit e sabitlettirip birde oyle deniycegim..eger duzelirse modem aklanmış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: osgal

su anda asus n12e kullaniyorum..surekli kopma probleminden dolayi 5760 almayi dusunuyorum.bu modemle wifi kopma problemi yasayan varmi acaba?

2 aydır air 5760 kullanıyorum kopma sorunu yok ama her kopmayıda modeme bağlamamak lazım bazen hattanda olabiliyor

tabi şuda var asus modemde adsl hattı için genel bir şikayet var adsl hatta sorun yaşayan çok var ve çoğu iade etmiş modemi yani servis çare bulamayınca iade raporu vermiş bu yüzden çekinip airties aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Eylül 2015; 0:24:08 >
  • merhaba arkadaşlar bu modem de wps özelliği varmı? wps ışığı sürekli açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

merhaba arkadaşlar bu modem de wps özelliği varmı? wps ışığı sürekli açık

evet var
  • asus n12e kullanıyorum..kopma problemi yasıyordum.yurtdışı forumlarda araştirdığımda problemin kronik oldugunu okudum..bugun itibari ile aorties 5760 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osgal -- 30 Eylül 2015; 9:57:05 >
  • Arkadaşlar bu 5760 bittorente nasıl bir ayar vermemiz gerekir. Download upload değerleri sıfırdami kalacak buna benzer ayarlar yeni aldım cihazı. Genelde rarbg.com ve kickass dan indiriyorm filmleri **** iyi. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• asus n12e deki kopma problemlerinden dolayı forumdaki bır arkadaştan airties 5760 almıştım..herhangi bir kopma problemi yok şu ana kadar.bir daha asus modemmi allah korusun
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    0=sınırsız manasına gelir hocam, bu değerler aynen öyle kalsın.
  • S.a arkadaşlar vdsl destekli bi modem almayı düşünüyorum airties 5760 mı? Zyxel vmg8924 mü? Karar veremedim sizin fikriniz hangisini almalıyım? Şişme olayı hangisinde daha az rastlanıyo?

• Alacaksan airties 5760 al gayet memnunum.bittorent destekli uzaktan bile kontrol edebiliyorsunuz cihazı.film indirip ekliyorsun durduruyorsun.ben vatandan aldım. Genelde ordan alışveriş yapıyorum. Fiyatlar uygun.

• Tşk kardeşim saol aslında zyxeli düşünüyodum ama ilk kim ne yazarsa onu alacam dedim kendi kendime ilk airties dedin onu alacam şimdi sipariş verecem vatandan en uygun fiyat orda zaten.

• 21 Ekim de yeni firmware çıkmış, 1.0.5.1 numaralı. Bizim modem otomatik güncellemiş farketmedim, bir anda modemde internet kopması, dhcp ip alamama gibi sorunlar başlayınca şüphelendim modem arayüzüne baktım versiyon değişmiş, airtiesin sitesindede 21 ekim tarihinde yeni firmware görünüyor. Sorun yaşayanlar varsa eski firmware e dönebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

21 Ekim de yeni firmware çıkmış, 1.0.5.1 numaralı. Bizim modem otomatik güncellemiş farketmedim, bir anda modemde internet kopması, dhcp ip alamama gibi sorunlar başlayınca şüphelendim modem arayüzüne baktım versiyon değişmiş, airtiesin sitesindede 21 ekim tarihinde yeni firmware görünüyor. Sorun yaşayanlar varsa eski firmware e dönebilir.

siz yazınca fark ettim evet güncellemiş ama kopma sorunu yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

21 Ekim de yeni firmware çıkmış, 1.0.5.1 numaralı. Bizim modem otomatik güncellemiş farketmedim, bir anda modemde internet kopması, dhcp ip alamama gibi sorunlar başlayınca şüphelendim modem arayüzüne baktım versiyon değişmiş, airtiesin sitesindede 21 ekim tarihinde yeni firmware görünüyor. Sorun yaşayanlar varsa eski firmware e dönebilir.

siz yazınca fark ettim evet güncellemiş ama kopma sorunu yok bende

Güncel firmware i indirip tekrar yükledim fabrika ayarlarına aldım şu an bende de sıkıntı görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Ekim 2015; 17:43:20 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.