Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biraz şans işi bence bu işler bende airties rt211 6 yıl kullandım 3 gün önce açarken adaptörü patladı başka takıp denedim fakat ışıklar sabit yanıyor sanırım modemde hasar gördü neyse mecbur 5760 aldım şimdilik sorun yok ama dediğin wifiden atma laptopta 3 kez oldu fakat bağlan deyince hemen bağlandı bende kanal değiştirdim henüz atma yapmadı şimdilik memnunum modemden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Temmuz 2015; 1:10:55 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam. bu rt serileri hakkikaten taş gibiydi.En asli görevi başarıyla yapsın yeterli varsın sinyali biraz az olsun,her ne kadar işlevsel olsada varsın torrentden dosya çekemesin
    yeri gelmişken sadece wifi çekim gücü için 300 küsür tl modem almanıza gerek yok onun yerine iş görecek bir modem 5110g ve muadili cihazlar fazlasıyla iş görür üstelik bu modemin yarı fiyatına çözüm üretmiş olursunuz
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Ya yanlisiniz var ya da sizin modem sorunlu :)

Bende ki 5650'ye ap (wifi repeater), smart tv, akilli telefonlar, tabletler vs birsuru cihaz bagli hicbir sorun yok. Ayni zamanda usb hdd bagli ve torrent'den dosya indiriyorum.

Bircok insan bu modemi kullaniyor, magazadan satin alanlari gectim, ttnet birsuru kisiye bu modemden verdi. Yani demek istedigim, bahsettiginiz sorunlar genel-kronik degil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Ya yanlisiniz var ya da sizin modem sorunlu :)

Bende ki 5650'ye ap (wifi repeater), smart tv, akilli telefonlar, tabletler vs birsuru cihaz bagli hicbir sorun yok. Ayni zamanda usb hdd bagli ve torrent'den dosya indiriyorum.

Bircok insan bu modemi kullaniyor, magazadan satin alanlari gectim, ttnet birsuru kisiye bu modemden verdi. Yani demek istedigim, bahsettiginiz sorunlar genel-kronik degil bence.

bilemem hocam belkide outdoor ile birkaç makinada işin içine girince 5650'nin kapasitesini aştım dediğim gibi kendim de air 5xxx serisi modem kullanıyorum açıkcası memnun değilim.vodafone verdiği dandik huwai ile iş görüyorum şimdilik
    sonuçta teknoloji şans işidir ben yinede 350 küsür liramı air 5xx serisine hatta hiç bir modeme gömmezdim hele hele Ap-reparter olarak çok daha iyi network sistemi kurulabilir gerek indoor gerekse outdoor olarak üstelik
    ama tabi boşa çıkan modem vs olur yada bir yerlerden hediye gelmiştir o zaman işler değişir.Birde reparter modunu kablosuz alıp +kablosuz mu dağıtıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 3 Temmuz 2015; 20:03:54 >

Oncelikle bu tur cihazlar outdoor amacli degil. Ureticiler bunu kullanim kilavuzunda da ozellikle belirtiyorlar zaten.

-----

Evet, 5650'den kablosuz alip repeater yapiyorum.
    (Zyxel wap3205 ile)

Edit: 5650ye 350 lira verdiniz?! cok pahali almissiniz. İki sene once indirimde 180'e almistim gold'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 3 Temmuz 2015; 20:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    yok hocam 5670 için o fiyatı yazmıştım.İyi günlerde kullanınız tekrardan
  • Soruya cevap konusunda çok haklısın. Ancak şöyle bir durumda var. ücret ödediğin zaman yeniden garanti başlıyor ve modemde arıza var ise götürüyorsun sıfır modem veriyorlar yani 10 tl ye yeni modem almış oluyorsun bu kötü birşey mi sence.
    teşekkür ederim evet eski modemler çok sağlamdı hiç sorun yaşamadım 6 yıl boyunca. 5760 da sorunsuz çıktı şimdilik ilerde ne olur bilmem ama çekim gücüde torentide sorunsuz şuan. niye aldım hadi dedim almışken özellikli olsun. asus almaya niyetliydim ama sorunları okuyunca vaz geçtim artı fiyatıda abartılı geldi. neyse tekrar teşekkürler
  • Takip..
  • Arkadaşlar merhaba. Ben sıkıntısız kullanıyorum bu cihazı. Bir şey soracağım..

Televizyonuma media server olarak bağladığım zaman videoları görüyorum. gayet akıcı, sıkıntısız. ancak altyazıları görmüyor. Bunun nedeni ne olabilir? Altyazıları nasıl okutabilirim. Saygılar.
  • Ürünü aldım bir kaç güne elime geçecek.

3 tb'lık hard diski bağlayabilir miyim bu modeme?

Elimde atıl durumda hard disk bir tek 3 terabaytlık var diğerlerinin içi dolu cesaret edemiyorum :)
  • Cihazi yakindan inceledim gayet basarili.

• munchausenbyproxy kullanıcısına yanıt
    kendim cevaplayayım maksimum 1.5 tb hard disk bağlanabiliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

böyle bir sınırlama olacağını sanmıyorum. Diski tek parça mı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkange

quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

böyle bir sınırlama olacağını sanmıyorum. Diski tek parça mı kullanıyorsunuz?

müşteri hizmetlerinden bu şekilde söylendi.

• ferhatdenizz F kullanıcısına yanıt
    Wifi analyzer tarzi bir programla her ap nin wifi yayin bilgilerine bakabilirsin.ben btk ya e mail yazmistim fakat olcum yapmadiklarini cihazlarin zaten onceden ruhsatlandirilmis oldugu iletmislerdi.fakat sansini deneyebilirsin.ornegin farkli ulke kodu ayarlanan cihazlar(us ornegin)cok fazla guc ve radyasyon yayiyor.bu Turkiye de farkli ulke kodu kullanimi yasak.bir ara askeri isler icin ayrilan frekansa giren bir kablosuz ev telefonu vardu 6 ay onceydi sanirim sikayet uzerine toplatilmisti.google dan arama yapabilirisin konuyla ilgili olarak.

• konu baya uzamış gelmiş, en nihayetinde bu başlığı da ilgilendirdiği için yeni konu açmak istemedim. Air 5760 alınmalı mı. Son gelinen noktada bu değilse 350 tl ye kadar ne alınabilir. 11 ac ve fiber destekleri şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

5650 de sorunlar yaşamış servise göndermiş onun yerine bana 5760 modelini göndermişlerdi.
    Şimdi 5650de yaşadığım sorunların benzerlerini 5760 modelinde de yaşamaya başladım.
    5760 Modeli geldikten sonra ikinci bir usb bellek daha aldım (13 Mayıs 2014 Kingston Vatan Bilgisayar). Aldım modeme taktım, geçen haftasonuna kadarda modemin üzerinden çıkarmadım.
    Modemden çıkarıp bilgisayarıma bağladığım zaman "Koruma yazma" hatası aldım ve ne yaptıysam düzeltemedim. Programlar, MS-Dos ortamı vs.
    Evdeki diğer bilgisayarda da denedim sonuç onda da aynı. Bilişimle ilgili tanıdıklarıma gönderdim onlarda başa çıkamayıp servise göndermemi istediler ve bende gönderdim.
    Airties bana iki USB belleğe mâloldu.
    Hikaye bitmedi devam ediyoruz.
    Geçen hafta 1TB Seagate Harddisk aldım ve modeme bağladım. İndirdiğim dosyalar çok büyük olduğu için modemden güvenle söküp bilgisayarıma taktım. Çok zaman alıyordu dosyaları bilgisayara atmak.
    Bilgisayara taktım, benden biçimlendirmemi istedi. (Bu sorunu daha önce 16GBlık Toshiba USB bellektede yaşamıştım 5650 modelinde). Yahu nasıl biçimlendireyim. İçinde dünyanın verisi var ve ben hiç birini yedeklemedim, yedekleyemiyorumda zaten. 1TBlık diski evdeki iki bilgisayarda da denedim sonuç aynı biçimlendirmemi istiyor. ARTIK BIKTIM NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ VAZİYETTEYİM. YİNE AİRTİES SERVİSİNE DERT ANLATACAĞIM YİNE BENDEN MODEMİ GÖNDEMEMİ İSTEYECEKLER. LANET OLSUN.
    Daha önceki şikayetlerim şu konuda:http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=69453132

Siz siz olun Airties almadan önce mutlaka bir kez daha düşünün, paranıza vaktinize sinirlerinize yazık.

Şuan hangi modemi kullanıyorsunuz acaba merak ettim?

• Arkadaslar bende 14u ve 5453 te karar vermisken. Yeni.nesil bir.modeme yönelerek 5650 almaya karar verdim. Fakat bazi sorularim var.

5650 normal fiyati 200 tl olduğu için bende 120 tl ye ttnet 5650 almaya karar verdim.

Ttnet versiyonunda fiber veya vdsl desteği var mi?

Normal versiyonuna göre ttnet versiyonunda hangi eksikler var.

Anten gücü yeterli midir? Bu sorularin cevabında yardımcı olur musunuz?

• ilk3r İ kullanıcısına yanıt
    Ttnet versiyonunda USB ye torrent indirme özelliği engellenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.