Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu modemi aldım, kablosuz bağlantıda bir problem yok hem modem arayüzüne erişebiliyorum hem internete girebiliyorum ancak yalnızca kablolu bağlantı yapamıyorum.
    İçinden çıkan kabloyu da denedim başka kabloyu da denedim ama olmadı. Aldığım yere götürdüm değiştirip yenisini verdiler ama sorun aynı.

Bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözülebilir?
  • 8mbps limitsiz internet kullanıyorum. Evde AC destekli sadece 2 cihaz var. Onlarda iphone 6 ve 6 plus. Sizce bu modemi mi alayım yoksa Asus DSL-N66U'mu? Bu arada torrentten hergün 10-15gb boyutunda bir film indiririm. Torrent olarak hangisi daha iyi ? Ve de yazılım&servis desteği olarak ?
  • Saltuk kullanıcısına yanıt
    ethernet kartı yüklü mü? belki yüklü değil yada devre dışı... winzort 8.1 ile bu tarz sıkınt yaşayan çok sayıda kullanıcı olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunhan

Hocam modemin 5 ghz bandindaki yayininin kapsama alani cok dusuk.2.4 ghz de kapsama alani iyi fakat yayin gucu yani yaydigi radyasyon cok yuksek.evde cocuk veya bebek varsa etkilenir.ayrica yuksek hizlara kablosuz agda ulasamiyor.

Bu radyasyon konusu çok kötü bir durum bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey ise bile bile evlerimizin içine sokuyoruz.
    Cep telefon operatörlerini çatılardan attırırken bunları millet yatak odalarına kadar sokuyor ne yapacağız? bunların sadece kablolu olanları yok mu? madem bu biliniyor neden hala üretimi devam etmekte neden yasaklanmıyor.
    işin garibi ben evime sokmasam komşudan sinyal alıyorum her yönden tehlike arz etmektedir.
    İşin en kötüsü de Hayatımızdan da çıkaramıyoruz.
  • Airties in bu modelini 2.4 GHz de Ölçüm yaptık 30db 5 GHz de ise 24 db çıktı .aslinda 5 GHz de sinir yasal değerde.fakat 2.4 GHz de yasal değer Max 20 db

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK ya şikayet dilekçesi yazdığınızda evde Ölçüm yapıyorlar.ulke kodu degisimi yapan open firmware yapanlara yüklü para cezası yazıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopyalama hızları düşük.
  • Peki Fiber ve GÜÇLÜ WİFİ SİNYALİ İÇİN sonuç olarak hangisi ;

AirTies Air 5650

Asus DSL-N16U

hangisi???

• Tabiki de 5650

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5760 aldım 2.4g wifisi kuvvetli 5g si o kadar iyi değil ama modem iş görüyor birde wifi ülke ayarı türkiye kodunda öyle sinyalden bişi olmaz ha TR olmasa bile bişi olmaz da neyse
  • "Airties Air 5760 4 port 1600 Mbps ADSL2+/VDSL Fiber Destekli Kablosuz Modem Router" için verdim siparişi haydi hayırlısı bakalım...
  • Fazlalık olduğu için 5 aylık 5760 modemini satıyorum, yanında hediyesiyle birlikte, ilgilenen arkadaşlar konumu inceleyip özelden ulaşabilir.

donanımhaber forum
    Airties Air 5760 adsl2/vdsl2 ac destekli modem + Hediyeli » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_106331374/f_//tm.htm#106331374

• Arkadaslar bende Airties 5760 modemimi satiyorum. Ilgilenen arkadaslar ulasabilirler...

http://forum.donanimhaber.com/m_106549063/f_//tm.htm
  • Wifi gücü üzmeyecek modem arıyorum. Modem alt katta olacak. Bu model nasıl? Wifi kapsama alanı yeterli gelir mi? Ps4 için uygun mu?

5650 ve 5760 arasında wifi alanı ve stabilitesi hakkında fark var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hızım normlde 11.5-12.30 felandı bu modemi kullanmaya başladım 6.5-7.5 oldu yardımcı olabilecek var mı ? airties ve ttneti aradım bi çözüm yolu bulamadım
    yapılması gereken bir ayar varda benmi yapmadım acaba?
  • Asus DSL-N16U
  • 349 tlye 5760 aldım bence gayet başarılı kurulum çok kolay 5 ghz ipad da deneme şansım oldu oda sorunsuz çekim gücü gayet kuvvetli diğer odada 1 duvar arada diz üstü ful çekiyor daha uzak denemedim henüz. kısaca şimdilik memnun kaldım
  • gunhan G kullanıcısına yanıt
    nasıl bişey o anladım ben benim İnternet var tt neten giriyom ülke kodu nasıl farklı yazıyor anlamadım ben nasıl bakarım ona sonra şikayet ederim
  • bugün 320 gb toshiba hdd taktım sorunsuz pcden tvden görüyor film izleniyor sadece bittorent sayfasını açamadım hdd ye dosyaları yüklendi ama sayfa beyaz kalıyor kullanıcı ad airties şifre airties girsemde bir türlü torrent sayfasını açamadım konu hakkında bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Demek ki airties, 5650'nin kalitesini ve performansini devam ettiremedi

Bana 5650 demeyin bu kadar uyuz bir modem ile daha önce karşılaşmadım
    arkadaşa geldi kurulumunu yaptım 3-5 gün güzel derken birden lebtop wifi bağlanmamaya başladı.Araştırdık bulamadık.Sonra reset atıp kurulumu yaptık lebtop bağlandı bu seferde cep telefonunu wifi'den attı.Tekrar resetledik kurulumunu yaptık 2-3 gün yine çalıştı ve söbee terasa takılan cihazı sistemden attı bu sefer.Sanki cihaz"Random"şekilde belli aralıklarla wifi den makina atıyor.Belli cihazda değil kafasına göre cihaz atıyor sistemden tüm makinaların bağlantısını kesip attığı makinayı bağlamaya çalıştık töbe bağlanmıyor.en son kablolu bağlanan masaüstünü de atınca çaresiz huwai modeme geri döndük.O cihazı birdefa şutladımı geçmiş olsun
    el ile yapılandırma IP-DNS hak getire.Başka forumlarda da buna benzer sorunlar okudum bu modem için
    kendi evimde faal olarak 5443 kullanıyorum cihaz üzerinden modem resetlemeyi kullanmaya korkuyorum.Birkez kota sıfırlayalım diye reset attık cihaz kitlendi kaldı kapatıp-açıyorsun 10 dakika çalışıyor sonra hepten cihazlar wifi'dan düşüyor.Sonra hard reset attık kurulumu yaptık çok şükür şuanlık iyi tekrar reset atmam tabi

bence bu air 5xx serilerinde bir sorun var stabil değil yada bizim şansızlıktan dandik mallar geldi.Daha önceden tüm modemlerim airties idi 210 serileri taş gibi.210v2 4yıl aralıksız kullandım halada işini görüyordu bu yaza kadar ancak miladını doldurdu.Birdahaki modemim asla airties olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Temmuz 2015; 23:17:50 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.