Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.134
Cevap
25
Favori
114.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bitturk, turktorrent, hdturk, zamunda vb private trackerların hepsi çalışıyormu bu modem ile ona göre satın alacağım
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor arkadaşım, torrent olduktan sonra hiçbirinde problem yok.
  • Altyazıları görememeniz tv den kaynaklanan bir durum. Sanırım led tv niz samsung veya lg haricinde bir marka. Son güncellemesi varsa yapmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hera09

Altyazıları görememeniz tv den kaynaklanan bir durum. Sanırım led tv niz samsung veya lg haricinde bir marka. Son güncellemesi varsa yapmanızı öneririm.

Hocam samsung JU557000txtk kullanıyorum. ancak başka bir şeyle hallettim sorunu. teşekkürler gene de vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
  • hera09 kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim hocam, peki bahsettiğim sitelerde deneme imkanınız olurmu hocam ikinci elde bir arkadaş bazılarında çalışıyor bazılarında olmuyor demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neticede torrent seeder ve leecher olayıdır. Ne kadar fazla ise hızda o kadar iyi olur. Bahsettiğiniz siteleri bende kullanıyorum, ilaveten torrent leech var. Hiçbir sorun yok. 8 mb/sn ile download yapıyorum. Bilgisayarı kapat git, modem ile indirmenin keyfi başka. Elektrikten çok tasarruf ediyorsunuz, hele seed yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 24 Ağustos 2015; 9:02:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hera09 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam bunu öğrendiğim iyi oldu, sanırım air 5650 modelinde de aynıdır durum ikisinden birini almayı düşünüyorum yada asus n serisi ama kafam çok karıştı
  • quote:

Orijinalden alinti: kizilat

arkadaslar bitturk, turktorrent, hdturk, zamunda vb private trackerlarin hepsi çalisiyormu bu modem ile ona göre satin alacagim

quote:

Orijinalden alinti: kizilat

quote:

Orijinalden alinti: -Nautilus-

Ben destekledigi ve desteklemedigi private trackerlari söyleyeyim.

Sunlari destekliyor, sorunsuz:
     AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem

Sunlari desteklemiyor (belki arada 1-2 tanesini denememisimdir):
     AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem

Uyumlulugunu özellikle denememi istedigin tracker olursa özelden yazabilirsin.

Konu sahibi arkadasa hayirli satislar.

bundan eminmisiniz hocam, konusunda sordum hepsini destekliyor dediler

Ikinci el ilanini kirletmemek için buradan yazayim. Emin olacak bir durum yok. Keske hepsinde çalissa da en çok kullandigim sitelerden mahrum kalmasam. Üstte sizin örnek olarak yazdiginiz yazdiginiz sitelerden HDTurk disindakilerde çalisiyor. Benim Çalisiyor/Çalismiyor listemde de çogu mevcut zaten. Her sitede çaliusmadigini bilerek almanizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 26 Ağustos 2015; 21:49:45 >

• cevap için sağolun hocam, asus serisi iş görürmü peki hepsini desteklermi?
  • kizilat K kullanıcısına yanıt
    Soruyu yeni gördüm. Airties BitTorrent'in eski bir sürümünü kullanıyor. Bu yüzden bazı siteler bu istemciye izin vermiyor. Asus'un kullandığı istemcinin ne olduğu ve desteklenip desteklenmediği hakkında bilgim yok.

Airties kullanıcılarının firmaya baskı yaparak içindeki BitTorrent istemcinin sürümünü yükselttirmesi lazım ama. Bu memlekette kimsenin hak aramaktan haberi yok. Gelin firmayı eposta yağmuruna tutalım desem 3 kişiden fazlası çıkmaz. Ben eposta çektim, bana gelen cevap BitTorrent sürümünün yükseltilmesi gibi bir çalışmaları olmadığı ancak yine de önerimin ilgililere iletileceği şeklinde idi. Özetle, torrent destekli modem alacaksanız kullandığınız trackerların bir kısmından fedakarlık etmeyi göze alacaksınız. Bir süre sonra da tüm sitelerin güncel olmayan sürümleri engellemesi sonucunda torrent özelliği tamamen iptal olmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 30 Ağustos 2015; 18:13:39 >

• -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim ben de bu sebepten asus n66u aldım, umarım pişman olmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Turktorrent, Bitturk, Leechturk, arenabg, zamunda, t o rrentleech kullanıyorum genelde 720p veya 1080p izlerim ve yazdığım sitelerde böyle bir durumla karşılaşmadım. Air 5760 ın yazılımı güncellemeli evet güncellemeli bunda haklısınız, bahsettiğiniz gibi Bittorrent in eski bir sürümünü kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hera09 -- 30 Ağustos 2015; 22:44:13 >
  • Bende torrent için düşünüyorum ya 5650 ya da asus n14u alacağım inş. sizce torrent yönünden hangisi daha iyidir.
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Bende n14u vardı 1 yıl olmadan bozuldu sürekli net gidiyordu. Servis değişim kararı verdi raporu bir türlü yollamadılar. Müşteri hizmetleri çok ilgisiz sürekli farklı bilgi verdi. En sonunda rapor gönderilince yerine n17u alacaktım ama bu tavırdan dolayı 5760 aldım. Şuanda sorun yok. Hiç kopma yaşamadım.

• Arkadaşlar selam. Benim 5760 modemim sürekli kitleniyor. ip den bile ulaşılamıyor gidip kapatıp 5-10 sn bekletip tekrar açmanız gerekiyor normale dönüyor. bazen 5-10 dk içerisinde yine kitleniyor bazen de günlerce sorun çıkartmıyor. yeni yazılımı da yok en son yaptığım yazılım halen güncel, bu problemi çözebilen varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.
  • Ben pek memnun kalmadım iade edip Asus ac68u modeline geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koptagel

Arkadaşlar selam. Benim 5760 modemim sürekli kitleniyor. ip den bile ulaşılamıyor gidip kapatıp 5-10 sn bekletip tekrar açmanız gerekiyor normale dönüyor. bazen 5-10 dk içerisinde yine kitleniyor bazen de günlerce sorun çıkartmıyor. yeni yazılımı da yok en son yaptığım yazılım halen güncel, bu problemi çözebilen varsa bilgi paylaşırsa sevinirim.

bende böyle bir sorun yok bence servise danışın sizin modemde sorun var gibi
  • Merhaba arkadaşlar,
    17 ağustosta garantisi bitecek modemim ASUS DSL-N12U B1 aldığım güne binlerce kez lanet okudum. Vatan bilgisayardan almıştım. wi-fi ve internette kopmalarla yaşadığım 3 yıla yakın bir zaman, son zamanlarda daha sık olunca servise götürdüm sonuç 1 hafta içerisinde modemi iade aldılar ve bana bir yazı göndermişler.Değişim kararı çıkmış. Vatana telefon ile sordum istediğiniz marka ve modelde kullanabilirsiniz dediler.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?
    148 tl ödemiştim ASUS marka dışında Airties model olarak 200 tl civarında önereceğiniz bir model var mıdır?
    teşekkür ederim.
    iyi forumlar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • su anda asus n12e kullaniyorum..surekli kopma probleminden dolayi 5760 almayi dusunuyorum.bu modemle wifi kopma problemi yasayan varmi acaba?

• asusun sitesinden son güncellemeyi indirip yükledinizmi?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.