Şimdi Ara

Airties Air5340 Sorunu... Kendi kendine internet gidiyor.. ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler başlıkta belirttiğim modemimde bi sıkıntı var internet sürekli kesiliyor. Özellikle wireless kullandığım zaman gidiyor internet wireless ışığı kendiliğinden sönüyor yada ışık sabit kalıyor ancak internet olmuyor... (INTERNET ışığı yanık olsa bile ) modemi teknik servise gönderdim ancak ÜRÜN SAĞLAM diyip tekrar yolladılar. Başka bir modem kullandım serviste iken 4 gün sıkıntısız internete girebildm ttnet i de aradım bi sıkıntı yok.. Bu airties daki sıkıntı ne olabilir acil yardım edin :(

• mrb değerli arkadaşım

Yaşadığın problem muhtemelen airties modemin bant genişliğinin yüksek olması ve bilgisayarının wireless kartının bunu desteklememesinden kaynaklanıyor.

modemin 192.168.2.1 arayüzüne girip şifreyi boş olarak geçince sol taraftaki menülerden kablosuza girip altından kablosuz ağ ayarlarını tıklayıp
    bant genişliğini 20 seçersen ve kanal kısmınıda 1,6,11 kanallarından birini seçersen sorunu çözebileceğini düşünüyorum.

Sorun devam ederse 4440239 nolu telefondan airties çağrı merkezinden de destek alabilirsin.
  • Teşekkür ederim verdiğin bilgi için umarım olur :D
  • Cheetah Kardeşim ISP Sağlayacın ModemineBağlanıp Versiyon Güncellemesi Felan Yapıoyrmuş Ve TTnet De Bu İşlemlere Başlamış Bi Bak Modemin Versiyopnu Güncellenmişmi Dİye Kullanıcı Adıyla Şifren Değişmiş Olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_19_19

Cheetah Kardeşim ISP Sağlayacın ModemineBağlanıp Versiyon Güncellemesi Felan Yapıoyrmuş Ve TTnet De Bu İşlemlere Başlamış Bi Bak Modemin Versiyopnu Güncellenmişmi Dİye Kullanıcı Adıyla Şifren Değişmiş Olabilir

Yok usta kullanıcı adı ve şifre ile ilgili değil internet wireless kullanınca gidio kısa sürede wireless ışığı fln sabit kalıyor cins bi durum yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Cheetah9

quote:

Cheetah Kardeşim ISP Sağlayacın ModemineBağlanıp Versiyon Güncellemesi Felan Yapıoyrmuş Ve TTnet De Bu İşlemlere Başlamış Bi Bak Modemin Versiyopnu Güncellenmişmi Dİye Kullanıcı Adıyla Şifren Değişmiş Olabilir

Yok usta kullanıcı adı ve şifre ile ilgili değil internet wireless kullanınca gidio kısa sürede wireless ışığı fln sabit kalıyor cins bi durum yani :D

Ozaman Yine Öneriyorum Versiyon GÜncelle Düzelmese Modemde Sorun Var Modemde Temazsızlık Var Gibi Durmadan REs Atıyo Gibi Duruyo

• cheetah kardeş kanal değiştirip bant genişliğini düşürdüysen olumlu bir sonuç aldınmı yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snlckglr

cheetah kardeş kanal değiştirip bant genişliğini düşürdüysen olumlu bir sonuç aldınmı yazarsan sevinirim.

Evet usta dediğin anda değiştirdim bant genişliğini şu ana kadar bi sorun yok inş olmaz TEŞEKKÜR ettim :D
  • quote:

quote:

cheetah kardeş kanal değiştirip bant genişliğini düşürdüysen olumlu bir sonuç aldınmı yazarsan sevinirim.

Evet usta dediğin anda değiştirdim bant genişliğini şu ana kadar bi sorun yok inş olmaz TEŞEKKÜR ettim :D

Rica ederim..Airties air serisi ürünler için bu kesin çözüm tekrar olacağını sanmıyorum.
  • Airties Olduğunu Görmemişim.Adamların Şimdiye Kadar Stabil Çıkardığı Bi Ürünü Göremedim Zaten
  • Benimde buna benzer bir sorunum var airties 5340 modemle ilgili ama ben hiç internete giremedim daha yeni aldım..Bendede internet olduğu halde görmüyor ve modeim ip vermdeiğini söyledi ttnet ..Bende modem bozukmu diye düşünüyorum..Elle ip vermek hakkında bir bilgim yok normalmi bu yoksa modemmi bozuk aklım iyice karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serminn -- 1 Nisan 2012; 16:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serminn

Benimde buna benzer bir sorunum var airties 5340 modemle ilgili ama ben hiç internete giremedim daha yeni aldım..Bendede internet olduğu halde görüyor ve ip vermdeiğini söyledi ttnet ..Bende modem bozukmu diye düşünüyorum..Elle ip vermek hakkında bir bilgim yok normalmi bu yoksa modemmi bozuk aklım iyice karıştı

Sorun şu olabilir kullanıcı adını ve şifreni yanlış giriyor olabilirsin... Kullanıcı adının sonunda @ttnet yazdın mı??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serminn

Benimde buna benzer bir sorunum var airties 5340 modemle ilgili ama ben hiç internete giremedim daha yeni aldım..Bendede internet olduğu halde görüyor ve ip vermdeiğini söyledi ttnet ..Bende modem bozukmu diye düşünüyorum..Elle ip vermek hakkında bir bilgim yok normalmi bu yoksa modemmi bozuk aklım iyice karıştı

Sorun şu olabilir kullanıcı adını ve şifreni yanlış giriyor olabilirsin... Kullanıcı adının sonunda @ttnet yazdın mı??

Evet yaptım ama modem interneti görümüyor ve ip adresi almadığını söyledi ttnet:(

• internet ıp almıyorsa ttnete santrale arıza kaydı bırakmalısın bence genelde hatla ilgilidir bu tür sorunlar modemden olma ihtimali düşük. modem ayarlarında protokol kısmı pppoe ise ve kullanıcı adı şifre doğru ise modemden bunun için başka ayar yapılmıyor.
  • quote:

Airties Olduğunu Görmemişim.Adamların Şimdiye Kadar Stabil Çıkardığı Bi Ürünü Göremedim Zaten

Bu durum marka ile ilgili değil kablosuz modem çalışma prensibi ile ilgili bilgin yoksa bu konularda yorum yapman insanları yanlış yönlendirebilir.
  • quote:

quote:

Airties Olduğunu Görmemişim.Adamların Şimdiye Kadar Stabil Çıkardığı Bi Ürünü Göremedim Zaten

Bu durum marka ile ilgili değil kablosuz modem çalışma prensibi ile ilgili bilgin yoksa bu konularda yorum yapman insanları yanlış yönlendirebilir.

Gayet Markanın İlgilenmediğinden Kaynaklı.Günümüzde Birçok Kullanıcı Frekans Ayarlarını Yapmayı Bilmiyor Ve Bundan Dolayı Cisco gibi Çeşitli Markalar Artık Wireless Kanalını Duvarlara Göre Kendini Ayarlayan Sistemler Çıkarıyorlar.Dava Açıp 2001'deki Çevirmeli Modemim İle Kazandığım Stabil Versiyon Olmaması Nedeniyle 890 liramı Unutmadım

• mert_19_19 okumadan yorum yapmışsın. wireless kopmasıyla kullanıcı adı şifre veya sürüm yükseltmenin alakası? heleki teknik ekip bakmışken.

arkadaşın sorununa çözüm getirmek yerine (ki okumadan getirmen zor) airties şöyle böyle demen...

neyse ben aynı modem modelini aldığım ve sorun yaşamadığım, arkadaşın da sorununa çözüm getirebilir miyim diye geldim. ki sorun çözülmüş.
    alet kaliteli ama anlayana...
  • quote:

Beyler başlıkta belirttiğim modemimde bi sıkıntı var internet sürekli kesiliyor. Özellikle wireless kullandığım zaman gidiyor internet wireless ışığı kendiliğinden sönüyor yada ışık sabit kalıyor ancak internet olmuyor... (INTERNET ışığı yanık olsa bile ) modemi teknik servise gönderdim ancak ÜRÜN SAĞLAM diyip tekrar yolladılar. Başka bir modem kullandım serviste iken 4 gün sıkıntısız internete girebildm ttnet i de aradım bi sıkıntı yok.. Bu airties daki sıkıntı ne olabilir acil yardım edin :(

Ara musteri hizmetlerini kablosuzda asiri yuklendigimde download felan yaptıgımda cihaz donuyor diye soyle. wifi sonuyor veya sabit kalıyor baglantim gidiyor Servise gonder birde yazilimin guncel oldugundan emin ol.

Cihazinda yazilimsal sorun var yoksa cihaz gayet iyi bir donanima sahipdir.

• Arkadaşlar bende de 4450 var ve devamlı net gitme sorunu oluyor.
    kaç defa reset attım, ayarları tekrar yaptık falan olmadı.

buna net bir çözüm yok mu ? (okudum başlığı, derdime devam olmadı:/ )

artık 4450 ye alternatif cihaz arıyorum
  • 4450 bir access pointdir. Nasıl bir yapıda kullanıyorsunuz.cihazı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.