Şimdi Ara

Airties Mesh, AP'den anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyice canımı sıkmaya başladı arkadaşlar bu iş. Ev iki katlı modem alt katta ve benim oda üst katta. Telefondan internette giremiyorum, girsem de arada bi sinyal kopuyor geri geliyor. Laptop desen, 3 çubukla çekiyor ama inanılmaz yavaş ve yüksek pingli(pingin sinyalle alakası var mı bilmiyorum)

Bu işlerden de hiç anlamam. Sanırım bana lazım olan üst kata bi AP koyup Mesh yapmak. Fakat en ucuz yollu ne alabilirim, nasıl yapabilirim fikrim yok.http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/airties-air-2411-air-2411-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=60859
    Şu tür ürünler var fakat bu sadece takıldığı laptopun mu sinyalini güçlendiriyor yoksa aynı şekilde telefondan girdiğimde de bu aletin sinyalinden yararlanabilir miyim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Modemin modeli Airties 5341

Teşekkürler.

• xEvaNeSx kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, sana universal tekrarlayıcı lazım. air4310 alırsan sorunun çözülür.

http://www.teknosa.com/urunler/125430234/airties-air-4310-150mbps-wireless-access-point-uni?term=4310
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

İyice canımı sıkmaya başladı arkadaşlar bu iş. Ev iki katlı modem alt katta ve benim oda üst katta. Telefondan internette giremiyorum, girsem de arada bi sinyal kopuyor geri geliyor. Laptop desen, 3 çubukla çekiyor ama inanılmaz yavaş ve yüksek pingli(pingin sinyalle alakası var mı bilmiyorum)

Bu işlerden de hiç anlamam. Sanırım bana lazım olan üst kata bi AP koyup Mesh yapmak. Fakat en ucuz yollu ne alabilirim, nasıl yapabilirim fikrim yok.http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/airties-air-2411-air-2411-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=60859
    Şu tür ürünler var fakat bu sadece takıldığı laptopun mu sinyalini güçlendiriyor yoksa aynı şekilde telefondan girdiğimde de bu aletin sinyalinden yararlanabilir miyim?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Modemin modeli Airties 5341

Teşekkürler.

linkteki ürünle isiniz yok rn ucuz tp link740n veya tp link701nd olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bahsettiğiniz ürünler airties'ın bende olan modeliyle uyumludur değil mi? Daha sonra siparişi verdiğimde sürprizle karşılaşmayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xEvaNeSx

Arkadaşlar bahsettiğiniz ürünler airties'ın bende olan modeliyle uyumludur değil mi? Daha sonra siparişi verdiğimde sürprizle karşılaşmayım.

740n airtiesle uyumlu zxyel ile sorun yasadim tavsiye etme sebebim 4 port lan ve bir adet wan portu var

701nd ise tek port marka model ayrimi yapmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.