Şimdi Ara

Airties RT-205 mi RT-211 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablosuz modem almak istiyorum. Evdeki PC me usb adaptör alarak kablosuz olarak hem bunda hem de dizüstü bilgisayarımda kullanmak istiyorum. 2 kat alttaki komşumunda yararlanması için özellikle geniş alana sahip airties modelleri seçtim. bu iki model arasındaki tek fark 211 in 4 portlu olması mıdır? Biliyormusunuz?
    Birde RT-205 in internette normal fiyatı 120-130 YTL arasında ama aşağıdaki sitede neredeyse yarı fiyatına satıldığını gördüm.http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ8871074 kaçak veya kopya ürün olabilir mi? Alan veya kullanan var mı?

• tek farkı 211 4 portludur evet
    211 güzel modemdir

orası açıkartırma sitesi hocam dikkat et incele biraz siteyi anlarsın
  • ben 205 kullanıyorum gayet güzel ama tek portlu olduggu için ayrıyetten hup kullanıyorum ama 211 de güzel al derim ben airtiesden şaşma ben masa üstümde wrilees ile kullanıyorum süper kabloludan daha hızlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: takgun
    Birde RT-205 in internette normal fiyatı 120-130 YTL arasında ama aşağıdaki sitede neredeyse yarı fiyatına satıldığını gördüm.http://urun.gittigidiyor.com/125-Mbps-Airties-RT-205-Kablosuz-ADSL2-MODEM_W0QQidZZ8871074 kaçak veya kopya ürün olabilir mi? Alan veya kullanan var mı?

Ben almadim, kullanmadim. Sadece birsey soracagim. 130 ytl gozden cikarmis biri olarak neden Airties? Arayuz, dil destegi vs. yuzunden mi?

• RT-211 kullanıyorum bi masaüstü 2 laptop kullanıyoruz gayet rahat hızlı sorunsuz Türkçe olması, destek hattının sağlamlığı, 125 mbps veri hızı falan süper yani
  • bende rt 211 kullanıyorum 3 adet pc ile bağlantı kuruyoruz. gayet memnunuz =))
  • Dil desteği veya arayüz ile ilgisi yok, eski modemimde tek portlu kablolu airties tı ve çok memnundum. Piyasadaki en iyi modemlerden biri zaten. Airties ın usrobotics e göre mesh teknolojisi sayesinde yayın alanının daha geniş olduğunu ve duvarlardan sinyal seviyesi daha az etkilenerek geçtiğini okuduğum için düşündüm. dediğim gibi 2 kat alttaki komşuyuda düşündüğümden yayın alanı benim için çok önemli.

quote:

Orjinalden alıntı: Yander

quote:

Orjinalden alıntı: takgun

Ben almadim, kullanmadim. Sadece birsey soracagim. 130 ytl gozden cikarmis biri olarak neden Airties? Arayuz, dil destegi vs. yuzunden mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akhelmet

tek farkı 211 4 portludur evet
    211 güzel modemdir

orası açıkartırma sitesi hocam dikkat et incele biraz siteyi anlarsın

Açık artırma sitesi olduğunu biliyorum hocam. ama yazan fiyatlar hemen al fiyatı yani bir artırma olmadan bu fiyata alıyorsun. Ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.