Şimdi Ara

Airties Rt 205 Modeme Harici Anten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben karşı apartmandaki arkadaşım ile wireless kurdum modem bende balkonda ama 24-18-36 mbps arasında gidip geliyor hız. Sormak istediğim airties rt205 lere harici anten takılırmı ve takılıyorsa hız artışı olurmu 7dblik harici anten almayı planlıyorum takılabilirse.

Şimdiden teşekkürler

• benim bildiğim takılmıyor fakat zyxel lere takılıyor diye biliyorum.

ayrıca bağlantı hızı size yetmiyor mu bence gayet iyi en düşük 18 mb ama çok oynaksa bilemiyorum...
  • Oyun oynarken yetersiz kalıyor onun için peki 60mt mesafeden direk birbirini görse verici ile alıcı nasıl bir hız kaybı olur?
  • 24-18-36 mbps ile yetersiz gelemez. Sizde başka bir sıkıntı var.
    Oyunu nerede oynuyorsunuz yerel ağ üzerinden kendi aranızdamı oynuyorsunuz yoksa internet üzerindenmi? bu esnada download yapıyormusunuz?

veya yerel ağ üzerinden oynama esnasında birbirinizden dosya gönderip alıyormusunuz?

cevap hayır ise sizde gecikme oluyordur ping yüksek çıkıyordur.Bunu azaltmak için kabloya geçmeniz lazım.yoksa 18-24-36 mbps ile pek takılmaz oyunlar.
  • Anladım download veya dosya paylaşımı yapmıyoruz kablo içinde cadde var imkansız demekki böyle idare edicez artık sağol WarSaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.