Şimdi Ara

Airties RT-205'ttnet yazılıı yüklemek...(ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Arkadaşlar ben şuan TTNET'in hediye ettiği Pikatel Airmax-101 kullanıyorum ve biraz sorunlu bir modem olduğu için smile adsl'deki üyeliğimden kalan bir modem var markası ise Airties RT-205 bu modem simle adsl'den hediye geldiği için ttnet'e tanıtamıyorum yani modemin içine smile adsl'nin yazılımları gömülmüş...
    bunun bir çözümü varmı TTNET'in yazılımlarını içine gömebilirmiyiz?
    buna bir çözüm bulan varsa benimle paylaşa bilirmi...

• Bu konuda bana PM atarsan gerekli bilgileri verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zubalketis

Bu konuda bana PM atarsan gerekli bilgileri verebilirim.

pm at demişsin attım...
    gerekli bilgileri verebilirsen sevinirim.
  • g.h.o.s.t arkadaşımız konuyu halletmiştir. bu ve benzeri durumlarda yardıma ihtiyacı olan herkese yardımcı olmak isterim.
  • Bendede Airties RT-205 var TTNET kampanyasından almıştım ama şimdi BİRİ ile kullanmak istiyorum @ttnet uzantisi değişmiyor yardimci olursaniz sevinirim...
  • Airties sitesinden uygun firmware i indirip yükleyerek halledebilirsiniz...

Seçenekleri orda sunuyolar zaten modemi aldığınız yere göre.
  • Her yazılımın kendisine ait bir imzası vardır. Bu nedenle gelişigüzel yüklenemez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayım arkadaşlar, TTNET in rt-205 iyle biriden bağlanmak istiyorum. Rádèøή arkadaşımın dediği yöntem işe yaramadı. Burada açıklarsanız herkes yararlanır...
  • Modem arayüzüne bağlanamıyodum antivirüs engelliyomuş (ne alakasysa) bunu bulana kadar baya arştırma yaptım ama. rt 205 lerde sorun yok arayüzden kullanıcı adını girebiliyorsunuz kolay kurulum sihirbazına falan gerek yok. Ama rt 206 da falan bu çözüm olmuyor muş..
  • Arkadaşlar Ben olayı çözdüm.Cd'yi yükleyin, kullanıcı adı bölümüne tamamını girin(ör:kullanıcı_adı@biri.com.tr/smile.com@ttnet )sonuna da @ttnet ekleyin ama sonuçta modem @ttnet'i saymıyor.. Sonra 192.168.2.1'den kontrol edebilirsiniz. Eğer olmazsa en eski sürümleri (kurun hem CD hem Firmware). Ben AİRTİES RT-104 ttnet modeminde sorunsuz kullanıyorum Biriyi.
  • Airties ürünlerinin firmware değiştirmek için Airties'ın yazılımı olan piyasaya vermediği üretim scripti ile bu yazılım değişikliği olmaktadır.Lütfen cihazınızın üzerindeki firmware versiyonunun değiştirmek için Airties ile irtibata geçerek generic firmware yüklenmesini isteyiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.