Şimdi Ara

airties rt 206 mı iyi pkatel airmax 104

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • airties rt 206 mı iyi pikatel airmax 104 mü?? arkadaslar oncelıkle sımdıden teskkler benim evde pikatel airmax 104 4 portlu wifi li modem var
    ben modemden pek anlamam ama airties iyi dediler telkomla kavga etmıstım bna airties söz vermıstı pıkatel yollamışlar getir degiştiriyim dedi

soruma gelıyorum pikatel airmax 104 mu (dört portlu), airties rt 206 (tek portlu) mı ?? port benim için öenmli degil wifi le giriyorum ama baglantı 104 de zayıf gıbı geldı bna sizce çekış olarak ve kalıte dayanıklılık olarak hangısı ıyıdır ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faiksevgi -- 24 Ağustos 2009; 19:25:59 >

• Bir arkadaşım ttnet' in verdiği picatel modemi yaklaşık 1 aydır sorunsuz kullanıyor ama benim görüşüme göre airties kalite ve teknik destek açısından pikatelden bir adım öndedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faiksevgi
    airties rt 206 mı iyi pikatel airmax 104 mü?? arkadaslar oncelıkle sımdıden teskkler benim evde pikatel airmax 104 4 portlu wifi li modem var

AirTies RT 206'yı almanızı öneririm. Diğer modeme göre daha iyidir.
    Ayrıca Pikatel modemlerde (en yenilerini bilemiyorum) ısınma sorunu var. Özellikle yazın ve kapalı yerlerde çok ısınıyor ve sorunlar üretmeye başlıyor.
  • teşeşkkürler arkadaşlar.. gidip değiştiriyim ozaman
  • arkadaşlar değiştirdim modemi pek bi fark göremedım ama en azından internet kesilmesi olmadı daha
  • pıkatel kadar dandık bır modem gormedım. 5 dk da bir baglantı kopartıyor . aırteıs ten saşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.