Şimdi Ara

Airties RT-211 125Mbps veya Linksys WGKUSB120n kararsız kaldım sizce hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki modem arasında kaldım.Her iki modem içinde olumlu olumsuz bir çok şey söyleniyor,bu yüzden kararsız kaldım.Modem hakkında pek bilgim olduğu söylenemez.Bir daire içinde kullanacağım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metto05 -- 27 Mayıs 2010; 12:33:37 >

• ikisi de iyi modem ama ben senin yerinde olsam wag320n e de bakardim, 50 tl gibi bir farklari var , ama ozellikleri cok farkli, bu konuda bir konu basligim var acilmis...
  • dostum evde philips sna6500 kullanıyorum berbat rezalet bi modem
    neredeyse tüm oyunlarda sorun çıkarıyor sürekli bağlantı kopuyor
    ama iş yerinde airties rt211 var
    bazen pc yi iş yeine getiriyorum philips teki sorunların hiç biri yok ve ben kesmeden bağlantının koptuğunu hiç hatırlamıyorum
  • airties rt211 aldim. İyiki almisim. Cok memnunum gercekten. Masaustu, laptop, telefon hepsinde kullaniyorum. Gayet guzel. Tavsiye ederim. Bir daire icinde rahat kullaniliyor. Kurulumuda cok cok kolay. Su ana kadarda kopma vs.yasamadim. İsinma sorunuda yok. Acip kapattiktan sonra bilgisayara baglanma hizida iyi. Alacak arkadaslara tavsiye ediyorum. Saygilar...
  • hızlı olması için ekstra bir işlem yaptınmı???
    bende de rt211 var ve seed i iyi olan bir torrentte bile 80i geçemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

hızlı olması için ekstra bir işlem yaptınmı???
    bende de rt211 var ve seed i iyi olan bir torrentte bile 80i geçemiyorum...

torrent ayarlarını kurcala,bağlanılabilirlik açık mı?
  • benim set nasıl:D

pikatel airmax modem peşine takılı belkin n1 vision:D 300 mbit 3 anten 4x1 gb port:D
  • bende önceden Zyxel vardı resmen çile çekiyordum hayatımda gördüğüm en lanet modem.
    Airties RT-211 aldım rahat ettim.ısınma yok,dediğin gibi çok çabuk bağlanıyor,istediğim yerden bağlanıyorum.

@rd@ kardeş bu arada modemine port açman lazım son hız istiyorsan
  • sevgili @kingo_disco verdiğin bilgi kısmen yanlıştır indirme yaparken port açmak bir işe yaramamaktadır , upload yani gönderme yaparken gereklidir,

bir torrentin inme hızı tamamen seed leec ve bağlantının yoğunluğu ile alakalıdır
  • airties kesinlikle iyi ve kaliteli bir modemdir
    FAKAT
    ben modem tavsiyesi isteyen her arkadaşa kendi modemimi tavsiye ederim
    YANİ
    TP-Link TD-W8901G
    4 port kablolu bağlantı
    5dbi' lık değiştirilebilir anten
    kesinlikle ısınma yok
    açma/kapama düğmesi
    VEE

UCUZ/KALİTELİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.