Şimdi Ara

AIRTIES RT204 WIRELESS SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaslar 1 hafta önce aldıgım Airties RT 204 marka modemi laptopla ilk zamanlar baglantı kuruyordum fakat bıraz kullandıktan sonra kendı kendine sag alttaki wireles baglantı ısıgı sönuyor ve dahada baglanmıyor 2 tane ayrı laptopta denedım ikisinde de aynı sorun oluyor kabloyla sorunsuz baglanıyorum modeme reset cekınce wireless yıne baglanıyor ama aradan 5 dk sora baglantı yine gidiyor sizlerden bu konuda yardım beklıyorum.

• Kesin çözüm olur mu bilmiyorum ama modem ayarlarında UPNB veya ona benzer bir ada sahip ayar seçeneği olacak. Onu kapatmak benim benzer sorunumu çözmüştü.
  • UPNP var etkin gösteriyor UPNP ayarına giriyorum orda 2 secenek var 1-port yönlendirme etkin 2-port yonlendirme devre dısı suan devre dısı secenegi işaretli upnp devre dısı bırak die bi secenek yok göremiyorum yinede yardim için tesekkurler.
  • arkadaşlar merhaba. bendede benzer sorun var airties rt 204 modemimi kablosuz olarak kullanıyordum fakat bir haftadır kablosuz olarak bağlantıktan bir süre sonra bağlantı kesiliyor wireless olarak görünüyor fakat bağlanmıyor bu ağa bağlanılamadı hatası veriyor. sorunu nasıl çözebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_06

arkadaşlar merhaba. bendede benzer sorun var airties rt 204 modemimi kablosuz olarak kullanıyordum fakat bir haftadır kablosuz olarak bağlantıktan bir süre sonra bağlantı kesiliyor wireless olarak görünüyor fakat bağlanmıyor bu ağa bağlanılamadı hatası veriyor. sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Kanal ayarini 11 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP-LINK TD854W wifi sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.