Şimdi Ara

AİRTİES rt205 modem hakkında!! lütfen yardım çok az süre var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dün kız arkadaşımın bilgisayarını yapöaya gittim bilgisayarı yaptıuk fakat bu sefer internetin olmadığını öğrendik. bir gelip gidiyordu! makinaya formatta atmıştım.

internete giremediğim için sorunu çözemedim o an öyle kaldı internet sorunu!

kablosuz modem fakat kablolu olarak kullanıyorlar. pc'ye format attım programı kurmam gerekir mi? bi arkadaş kurmak gerekmez dedi.ve bugün kızı aradığımda internete 2 dk. girmiş sonra geri gitmiş.

yarın tekrar gidecem ama bu sorun sizce nasıl çözülür. ayarlarda bişey varmıdır veya telekomda mıdır sorun?

bilgisayarcıda çalıştım ama internet sorunlarını hiç sevmiyorum

durum bu şimdi benim ne yapmam gerekiyor!

• Merhaba.
    Kablo ile (ethernet) kullanılan modemlerde herhangi bir yazılım kullanmanız gerekmiyor. (wireless ve usb de gerekir) Akla ilk gelen 3 çözüm;
    1- Modemi, arkasında bulunan reset düğmesinden resetleyerek, kullanıcı şifre ve adını modemin web arayüzünü kullanarak tekrar girin. (bazen modemler uzun kullanımlarda hantallaşıyor ve kopmalar olabiliyor)
    2- Bilgisayardaki ethernet (ki kablodan kastınızı ethernet olarak düşünüyorum) kartınızın sürücülerinin doğru yüklü olduğuna emin olun.
    3- Bağlantı için kullandığınız ethernet kablosunu kontrol edin. Kırılma veya kablo uçlarından bir şekilde çıkma olmuş olabilir.
    ----

Düzeltme: harf hatası (kuntrol - kontrol)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 21 Temmuz 2008; 0:58:02 >
  • bırsey ekleyım dedım benım hatırladıgım aırtıes te wıreless e sıfre koymadıkca modem kendını bellı zaman aralıgında resetlıyordu bırde bunu deneyın kolay gelsın
  • yorum için tşk ederim.

kız arkadaşımla konuşurken bana internetin geldiğini ama 2 dk sonra geri gittiğini söyledi. sorun kablolarda olabilir mi. yada telekomda mıdır sorun?

bugün akşama doğru gidecem evlerine

• Selam. Soruna çözüm olabilecek yolları zaten yazdım. Msn e eklemedim kusura bakma. %90 yazdığım cevaplar (eğer modem gerçekten bozuk değilse ve geçici bir telekom sorunu yoksa) sorununu halledecektir.

Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.