Şimdi Ara

airties wus300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben bugun airties wus 300 aldim sifir. sorunsuz kurdum cd ile su an cok guzel calisiyor modemim airties rt211.
    sormak istedigim 2 şey vardi . 1- usb wirelessde sinyal 4 hatta 5 cubuk mukemmel oldugu halde hiz 54 mbps yi gecmiyor halbuki cd de WUS-300 ile 125Mbps hızındaki AirTies RT-205, RT-211, WAV-140 gibi modemlerle bu hızda kablosuz iletişim kurabilirsiniz diyor peki ben bu 125 mbps e hiza nasil cikacagim modemden mi usb wireless adaptorden mi bir ayar yapmam lazim ?

2- usb wireless ister nette sorf yaparken olsun ister olmasin yesil isigi surekli yanip yanip sonuyor bu yesil isik sabit kalmasi gerekmez mi ?

şimdiden çok teşekkürler. saygilar.

• 1- kablosuz modemin 54 Mbps olduğu için 125 olmaz. 54 te kalırsın.
    2- ışık sabit kalmaz. veri alıp verdikçe yanıp söner
  • hocam cok tesekkurler.
    bendeki modem rt211 wireless 125 degil mi kitapciginda 125 yaziyor ?
  • bilgisayarınızın wireless kartı 54mb olduğu için 54te kalırsınız. benim bilgisayar da b/g yani 54 mb. modemim de 125 fakat 54'ün üstüne çıkmam imkansız. sizde aynı şekilde.
  • wus 300 unde rt211 inde 125mbit ozelligi var.
    buyuk ihtimal hattiniza 125mbit destegi olmayan baska wireless adaptorlerde baglaniyor. 125mbit in yaygin kullanimina en buyuk engel bu iste. 125mbit kullanmak icin hattaki tum cihazlar 125mbit ozellikli ayni chipli olmak zorunda. 54mbit bir adaptor baglandiginda uyumlulugu saglamak icin hiz 54mbit e dusuruluyor.

airties in arayuzunu bilmiyorum 125mbit ozelligine her kez farkli isim veriyor asus afterburner diyor linksys speedbooster diyor bazi yerlerde g++ olarak geciyor. ben g++ i tercih ediyorum. oncelikle modemin kablosuz ayarlarina ozellikle gelismis kablosuz ayarlarina dikkatlice bakin g++ etkinmi. secenek varsa ve aginizda 54mbit adaptor kullanmiyacaksaniz sadece g++ secenegini secin (artik hangi isimle geciyorsa). 54mbit baglanti mumkun olmasin. gene 125 alamazsani modemi kapatip acin. hala windows 54mbit de israr ediyorsa ag hizini test edin. bazen hat 125mbit oldugu halde windows 54mbit diyor. hizi test ederken cok bir sey de beklemeyin. 125mbit 54un 2katindan fazla diye 2 kat performans vermez. tas catlasin yuzde 40 fark eder. yani alabilceginiz en yuksek hiz 3-3.5mb/s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.