Şimdi Ara

AIWA 2*60 watt amplifier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde bu amfi ve pre anfi var.2*60 watt RMS veriyo
    sizce bu devirde bana yeter mi??SUAN ANFİ+PRE ANFİ Sİ 500 YTL
    ACABA KULLANAN VARMIDIR.WARSA Bİ YORUM YAZSIN..
    RESİMLER
     AIWA 2*60 watt amplifier

AIWA 2*60 watt amplifier

AIWA 2*60 watt amplifier

AIWA 2*60 watt amplifier

• KİMSE BEGENMEDİMİ AMFİ Mİ???
  • güle güle kullan amfi yi 2. el olarakmı aldın yoksa eskiden beri varmıydı?bir de interconnect lerini merk ettim ne kullanıyorsun?son olarak amfin kaç kilo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

güle güle kullan amfi yi 2. el olarakmı aldın yoksa eskiden beri varmıydı?bir de interconnect lerini merk ettim ne kullanıyorsun?son olarak amfin kaç kilo?

Soracaklarımı sormuşsun ama şu sarı kırmızı kablolar yakışmamış.Ek olarak bunu söyliyeyim bende.
  • quote:

Soracaklarımı sormuşsun ama şu sarı kırmızı kablolar yakışmamış.Ek olarak bunu söyliyeyim bende.

• bu amfi eskiden beri vardı.5 kg vardır heralde.amfi çok agır
    pre anfi hafif.anfide sogutucu metal varya o agırlık yapıyo galiba.
    BU DEVİRDE YETER Mİ BANA BU ANFİ??(2*60 WATT)
    toplam 120 watt RMS

AIWA 2*60 watt amplifier
  • Yetermi kelimesi göreceli bir kavram.Odanın büyüklüğü nedir?Hangi hoparlörler ile süreceksin?PC'ye mi bağlayacaksın, CD Player'a mı?Bu sistem haricinde müziği nerden dinliyorsun/dinliyordun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xetec 90.4 amfi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • walla yetebilirde yetmeye bilirde kill for you nun dediği gibi göreceli bir kavram ama eğer imkanın warsa ve bnm fikrimi sorarsan gzl bir stereo sistem kurman için amfini değiştirmende yarar war.
  • suan tek PIONEER 35 watt lık hoparlor kullanıyorum.
    ve memnunum.güzell bass veriyo.pc de kullanıyorum
    yani 35 watt iyi ise 2*60 watt stereo hoparlor nasıldır bilmem
    30 ytl le takım olarak cift hoparlor vaR 60 watt lık.onlardan almayı
    düsünüyorum.

HERKESE TESEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 14 Mayıs 2006; 19:42:54 >
  • Hoparlör için 30 ytl ayırabiliyorsan bu anfi sana yetecektir.
  • bu amfi sana fazla bile; yeterlidir. bu devir içinde yeterlidir. iyi amfi güle güle kullan.içinde ki kalite bugun içinde geçerli. her yerde sormuşsun amfin sağlam.dert etme.
    yalnız ben buna 500lira vermem ki her yerde nad 320BEE amfi var aynı sınıfa rahat koyarım.
  • yetmez mi kardeşim ama kullandığın hoparlörler cok önemli ne tür hoparlör kullanıyorsun bide kac ohmluk hoparlör kullanıyorsun
  • suan 4 OHM 35 watt RMS tek hoparlor kullanıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

yalnız ben buna 500lira vermem ki her yerde nad 320BEE amfi var aynı sınıfa rahat koyarım.

zamanında 500 ytl y di.Sene 1980simdi nekadar bilmem.acaba suanki fiyatı nedir.
    bide phono diye bi çıkıs var o ne çıkısıdır?
  • 80 ytl belki eder..belki o bile fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chef1119 -- 18 Mayıs 2006; 22:40:28 >
  • Sayın By*cambaz.

Açtığın topic'i uzun süredir foruma girmemem dolayısı ile yeni gördüm.

Aiwa Türkiye'de pek bilinmese de çok iyi cihazlardandır.

Kaldı ki göndermiş olduğun fotoğraflar üzerinden çok net değerlendirme yapmak isterim.

Bunlar, elindeki anfinin kalitesini çok yakından etkileyen pozitif etkiler;

1.'si besleme trafosunun yalıtımı çok iyi. Kapalı tradional yapıda.
    2.'si kartlar arası iletkenliği sağlayan kablolar, son derece kalın ve kaliteli yapıda.
    3.'sü besleme katındaki voltaj kararlığını ve voltaj temizliğini sağlayan kondansatörler, anfinin çıkış gücüne göre hat safha da iyi ve güçlü.
    4.'sü anfinin gerek iş, gerekse dış işçilik kalitesinin güzelliği, çocuğun bile anlayabileceği kadar bariz.
    5.'si estetik olarak da son derece zarif ve kaliteli.

Ederi konusuna gelince, şu an 400 ile 800 Ytl arasında satılan pek çok anfiden daha fazla ederi var bence.

Tek sorun sen de. Çünkü o anfinin hakkı adam gibi kaliteli kolon kullanılması. Elindeki özel ve ayrıcalıklı cihazın kıymetini bil.

Saygılar...

• Sayın By*cambaz.

Açtığın topic'i uzun süredir foruma girmemem dolayısı ile yeni gördüm.

Aiwa Türkiye'de pek bilinmese de çok iyi cihazlardandır.

Kaldı ki göndermiş olduğun fotoğraflar üzerinden çok net değerlendirme yapmak isterim.

Bunlar, elindeki anfinin kalitesini çok yakından etkileyen pozitif etkiler;

1.'si besleme trafosunun yalıtımı çok iyi. Kapalı tradional yapıda.
    2.'si kartlar arası iletkenliği sağlayan kablolar, son derece kalın ve kaliteli yapıda.
    3.'sü besleme katındaki voltaj kararlığını ve voltaj temizliğini sağlayan kondansatörler, anfinin çıkış gücüne göre hat safha da iyi ve güçlü.
    4.'sü anfinin gerek iş, gerekse dış işçilik kalitesinin güzelliği, çocuğun bile anlayabileceği kadar bariz.
    5.'si estetik olarak da son derece zarif ve kaliteli.

Ederi konusuna gelince, şu an 400 ile 800 Ytl arasında satılan pek çok anfiden daha fazla ederi var bence.
    Hoparlör bağlantı kısmı heralde model yılından dolayı eski tip. Bunun dışında iyi ve özel bir ürün.

Tek sorun sen de. Çünkü o anfinin hakkı adam gibi kaliteli kolon kullanılması. Elindeki özel ve ayrıcalıklı cihazın kıymetini bil.

Saygılar...

• anfin mukemmel durumda gorunuyor. iki guzel kolon ile super bir stereo!
  • quote:

Orjinalden alıntı: chef1119

80 ytl belki eder..belki o bile fazla.

çok daha afazla eder kafadan 250 lira... yani nad, pioneer, sony, denon, yamaha aynı sınıfta ki amfilerinden daha kaliteldir görüşünü de rahatlıkla sunarım.
  • cambaz amfiye iyi kolon bağla unutma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.