slm arkadaşlar ben namı diğer tda1562q :) Yıllar sonra bir arabaya sahip olabildik ee tabii araba ses sistemsiz tesisatsız olmaz Yıllardır yatmakta olan aıwa marka müzik setinden çıkma 2 adet 16 cm kağıt koni 8 ohm X ? watt subwoofer hoparlör (bass tonlaması inanılmaz derecede iyi) var birde 10 cm midrange sürücü hoparlörleri var 1 er takım bunlarda 8 ohm değerinde ama watt değerleri belli değil 16 cm subwoofer hoparlörün biri kendi tasarımım olan portlu kare mdf kabinde diğer hoparlörler muhafaza ediliyor Renault Fluence aracım var pandizot geldi uyguna 4 adet 20 cm mid bass hop yuvası mevcut birde her iki başta 10 cm dome tweeter yerleri mevcut cadence cvlt 45 100 rms tizler var elimde bu 20 cm 4 adet yuvanın iki baş tarafına 16 cm hopları 3D baskı ile kasnak bastırıyorum diğer 10 cm lik midrange hoplarda ortadaki 20 cm boş yuvaya 3D kasnak ile monte edilecek buraya kadar herşey tmm ok bende bir adette XETEC 1000 WATT 250 RMS Subwoofer ve epeyce ağır MDF kabin var Anfi olarakta For-x X43 4X60 WATT Rms anfi mevcut hiç birine tek kuruş vermedim şimdi bütün bu subwoofer lar midrange ler dome tweeterları bu bahsettiğim anfide en verimli nasıl kullanabilirim bunu bilmiyorum 250 rms 1000 lik bass için ayrı bir mono anfi almak en mantıklısı şu an için değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdi aramızdan bazı arkadaşlar sen manyakmısın 10 cm midrange hoptan ne duymayı bekliyosun diyecek haklılarda ama yaş oldu 38 bu yaştan sonra ergenler gibi beş par etmez leş gibi sese sahip bir sistem istemiyorum ses kaliteli dolgun olsun sadece beni tatmin etsin fazlasıyla yeterde artar bile :) :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildirim