Şimdi Ara

Ajazz AJ159P Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Mouse Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ajazz AJ159P Mouse

Yanlış anlaşılmamalar için lütfen ilanın sonuna kadar okuyun. Ön yargılı olmamak için ise lütfen önceki satış yaptığım ürünlerin ilanları, yorumları ve referans mesajlarını okuyun.

Ürünü 19 Şubatta Temu üzerinden satın aldım ve bugün kutusuna kaldırıp satışa koyuyorum. Fotoğraflardan görebileceğinize üzere en ufak bir sıkıntısı yada aksesuar eksiği yok.

Fiyat: 1099 Türk lirasıdır, pazarlık ve takas söz konusu değildir. 

Dipnot: Ürün Muğla/Menteşe de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir, (uzak yada elden satış) satılan ürünün geri alınma durumu yoktur. Ürün ücreti tarafıma ödendiği an ürün kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum, referanslarıma bakarsanız tüm satışlarım aynı şekilde ve sorunsuzdur. Kargo ile ilgili durumlarda ilk tercihim Aras kargodur. PTT Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo ile de gönderebilirim fakat en kısa sürede kargoya teslim için Aras kargo en iyi seçenektir bilginize.

Ajazz AJ159P Mouse

Ajazz AJ159P Mouse

Ajazz AJ159P Mouse

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1099 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam sizin ilanlarınız genelde uygun fiyatlı oluyor o yüzden yazıyorum. Ajazz aj159 pro bu modelden bariz daha iyi ve sarı sitede 1300 liraya 5 adet ilan var neredeyse. Pazarlıksız 1200 aj159p modeli için yüksek olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 24 Mart 2025; 19:31:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

İlk günün fiyatı böyle olsun dedim, biraz piyasaya yokluyorum. :) Vergi falan derken mereti alma zahmetine hiç katlanılmayacak yahu, resmen insana kâr bırakmayacak duruma geldi piyasa. Bu arada P ve Pro arasında ne fark var inanın bilmiyorum, bende karşıma fırsat çıkınca alıp geçmiştim ama ev mouse doldu resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AJAZZ AK33 RGB Kablolu KLAVYE
    2 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Ajazz aj199
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.