arkadaşlar saçlarımda tek tükbeyaz telleroluyor.Eczanede Ak Yok isimli ilaç gördüm. sorduğumda saç köklerini besleyip saça doğal rengini veren bir ilaç olduğunu söylediler. aranızda kullanan var mı? yan etkisi var mıdır? ayrıca ne kadarsüre sonra sonuca ulaşılıyor yanidediği gibi saçlarımdaki beyazlama duracak ve eski saç rengine kavuşacak mı?
büyük ihtimalle verdiğin paranın karşığını alamazsın
Beyaz saçlı erkekleri bayanlar daha cekiçi buluyorum tabii bu benim görüsüm...
ben o markayı değilde restoria-discreet kullanmaya calıştım 2-3 hafta kullandım sonrada sıkılp bıraktım- bende saç dökülmesi oldugu için saçıma zarar verir diye- zaten denemek için kafamın yan taraflarına sürüyordum sadece. önceden de youthhair kullanmaya calışmıstım o sıvı seklindeydi birkaç kez kullanıp bırakmıştım.bunlar yerine foryou da organix diye bir saç boyası var onu kullanacagım 7.95 ytl ydi.phton bitkisel saç boyası sanırım 29 ytl den fazlaydı önceden onu almıştım fakat içinde rahatsız edici kimyasal madde vardı.yada 2.5 ytl ye neva color da alınabilir.cünkü uzun vadede işe yarıyormuş ben o kadar ugrasamam
E vitamini bu konuda mucize bir süre deneyin e vitamini
Ne şekilde kullanılacak E vitamini; içilecek mi, sürülecek mi?
Pek bir faydası Olmaz Hatta saçına zarar bile verebilir
benimde saçlarım beyazlıyor. Bekar olduğum için annem -kızlar seni beğenmeyecek başıma kalacaksın. diyerekten. restoria-discreet. Adlı bir ürün aldı ve zorla kullandırmaya başladı. Tabi ben bıraktım :)) Ama evin içinde gizli gizli kullanan biri varmış :)) Eskiden esmer sonra kardan adam gibi olan babam zamanla sarışın birisi oluverdi :D Bence herkes olduğu gibi olmalıdır. Saçınızın azlığı yada beyaz olması içinizdeki delikanlıyı kaybetmeniz anlamına gelmez benim tavsiyem kendinizle barışık olun:)
arkadaşlar ben 17 yaşındayım 3 haftadan beri kullanıyorum gerçekten çok memnunum saç renginiz yavaş yavaş eski rengine dönüyor.Benim saçım siyah,beyazlarım ilk hafta sarıya döndü gittikçe koyulaştı yani siyah rengini aldı bugün 3.haftanın son günü saçlarımda bir tek beyaz bile yok çok mutluyum ama 3 hafta hergün,3 hafta bittikten sonra da saçların rengini korumak için haftada 2-3 kez kullanmak gerekiyor eczanelerde bulabilirsiniz fiyatı 15 lira ve unutmadan şunu da belirteyim saçlara yalnız üstten değil kökten(saç diplerinden) de uygulamanız gerekiyor kısacası beyaz saç sorunu olan herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Konu hort! Bu beyaz saç konusunda yeni bir ilaç yöntem bulundu mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme