Şimdi Ara

Tüy dökücü Krem Hamam Otu vs kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 den 10 a kadar siniflandirirsak ( 1 süt liman çocuk 10 star wars daki Chewbacca) 10 üzerinden 5 6 gibi vücudum. Boyun ve göğüs bölgesi için tüy dökücü krem veya bu hamam otu Hürrem otu filan kullanan var mı acaba ? Verimlilik ne durumda oluyor?

• Bu konu üzerine milli sporcu arkadaşım için çok araştırma yaptık. Tüy dökücü kremler, jilet etkisi gösteriyor ve ciddi manada sertleştirip sıklaştırıyor hocam. Hamam otu denedik, inanılmaz pis kokuyor. Evden birkaç gün gitmez kokusu, üstelik tahriş edebiliyor. En sağlıklı yöntem ağda. Lakin şekersiz olmasına dikkat edin. Çünkü şeker kıl köklerini beslediği için kısa sürede eski haline geliyor.
  • Hamam otu kullandım.Bir kere çok pis kokuyor.Elleri tahriş ediyor. Tavsiye etmem
  • hurrem yagını 2 yıl boyunca 50 şişe kullandım.en basta kılı yarı oranda azaltsada bır ıkı ay sonra bırden uzayıp eskı halıne gelıyor alma para tuzagı
  • Teşekkürler arkadaşlar. Jilet etkisi göstermesi çok üzücü olmuş. Ağda süt beyaz yapıyor o yüzden yani tüm bölge yapılmayınca absürt duracak pek istemimorum açıkçası ama en amantiklisi o gibi. Marka önerimiz var mı hocam?@Azad Harada
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda roll-on ağda tüplerinden kullanıyordu ama, memnun olmadığını belirtmişti. Şu an ne kullanıyor, inanın bilmiyorum. Yardımcı olmak isterim ama, maalesef tecrübelerim bu kadar ile sınırlı. Kızlarsoruyor gibi platformlardan yardım alabilirsiniz.
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Hamamotu gayet iyi temizliyor, uygun bir alanda kullanınca pis kokusu da bir süre sonra geçiyor.
    Ergenliğimde, iyi koşmak için bacaklarımda kullanmıştım.Denemekte fayda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Epilasyon cihazı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.