Bildirim
Tüy dökücü Krem Hamam Otu vs kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bu konu üzerine milli sporcu arkadaşım için çok araştırma yaptık. Tüy dökücü kremler, jilet etkisi gösteriyor ve ciddi manada sertleştirip sıklaştırıyor hocam. Hamam otu denedik, inanılmaz pis kokuyor. Evden birkaç gün gitmez kokusu, üstelik tahriş edebiliyor. En sağlıklı yöntem ağda. Lakin şekersiz olmasına dikkat edin. Çünkü şeker kıl köklerini beslediği için kısa sürede eski haline geliyor. -
Hamam otu kullandım.Bir kere çok pis kokuyor.Elleri tahriş ediyor. Tavsiye etmem -
hurrem yagını 2 yıl boyunca 50 şişe kullandım.en basta kılı yarı oranda azaltsada bır ıkı ay sonra bırden uzayıp eskı halıne gelıyor alma para tuzagı -
Teşekkürler arkadaşlar. Jilet etkisi göstermesi çok üzücü olmuş. Ağda süt beyaz yapıyor o yüzden yani tüm bölge yapılmayınca absürt duracak pek istemimorum açıkçası ama en amantiklisi o gibi. Marka önerimiz var mı hocam?@Azad Harada -
İlk başlarda roll-on ağda tüplerinden kullanıyordu ama, memnun olmadığını belirtmişti. Şu an ne kullanıyor, inanın bilmiyorum. Yardımcı olmak isterim ama, maalesef tecrübelerim bu kadar ile sınırlı. Kızlarsoruyor gibi platformlardan yardım alabilirsiniz. -
Hamamotu gayet iyi temizliyor, uygun bir alanda kullanınca pis kokusu da bir süre sonra geçiyor.
Ergenliğimde, iyi koşmak için bacaklarımda kullanmıştım.Denemekte fayda var -
Epilasyon cihazı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X