< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AkademikLink Hocamızın -1.75 Fizik Neti ile Fizik Bölümüne Yerleşmesi :) (17. sayfa)
-
-
Yoksa babişko asuman sendromu malum :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2007'de sanırım zorunlu eğitim 12 yıla çıkartıldı. Ama yetmez denilerek dileyen insanımız üniversitesini de okuyabilsin çalışmalarıyla çok kısa zamanda çok büyük işler yapıldı. Ama emin olun ki o yakılan güneş ışığını karartmak için ellerinden geleni ardlarına koymayacaklar diye düşünüyorum.
Yapan, uğraşan, sistemi kuran günümüzün hükümeti.
-
Unutmadan söyliyelim DAR gelirlinin istifade edebileceği kent lokantalarını da kuracağız, emeklilerimiz için bugünlerde yapılan gibi tatilleri için ücretsiz konaklama da sağlayacağız. Devletimin son 5 senede yaptığı Kredi Yurtlara ait otel konforunda yüzlerce binası var. Sezonda emekliye, dönemde talebeye sosyal devlet anlayışıyla hizmet ediyor.
Kaldırılan üniversite harç bedelleri gibi bunlarda ücretsiz. Nette bir kaç resmini gördüm harikaydılar.
-
Türkiye'de Ocak 2024 itibarıyla 208 yükseköğretim kurumu (devlet/vakıf üniversitesi ve vakıf meslek yüksekokulu) ile dünyada üniversite sayısı bakımından 25. sırada yer alıyor.
Dünyanın en iyi üniversitelerine bizi kıskanıyor dediğimiz ülkelere bir de bize bakmak lazım, herşey sayı olsaydı. Geçiniz ..
-
Harika ötesi sosyal devletim. DAR gelirlinin dostu.
-
Bir de utanmadan sistem hep böyleydi diyorlar. Fizik bölümüne Fizik ile hiç alakası olmayan adamı almanın mantığı nedir acaba? Sistemde bir sorun olabilir mi acaba? Sadece soruyorum.
Gerçi ne olacak fizik matematik bilmeyenler parasını verip özel okuldan mühendis çıkıyor.
Sonrada haberlerde dinliyoruz, mühendisler işsiz diye.
-
Şu anki üniversite hocaları de öyle. (Nereden biliyorsun diye sorma biliyorum.)
-
Haha
Bunlar çok var. Ruhu cahil tayfa bunlar. Eşşeğe altın semer de vursan eşşek eşşektir neticede.
Dahice bir buluş ve insanlığa üstün hizmetinden dolayı tebrik ediyor ve hatamı düzeltiyorum. Akademi olarak.
Ben hatamı düzelttiğime göre, şimdi şu kurumlardaki meselelerden bahsedebilir misin kardeş ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 16 Ağustos 2024; 1:15:24 >
Güzel Yurdum Üniversiteleri 2024
Buyrunuz
Maval okuyosun sadece laf salatası yapıyorsun. Bir halt bildiğin de yok her halinden belli. Sardı yine bizi buldu bu gece de neyse seninle de her konuda tartışırız endişe etme. Sayenizde sadaka miktarımı arttırmam gerekiyor. Sizleri çok iyi biliyorum merak etme. Kolay ezberlenenlerdensiniz.
Senin de siyaset bilimciliğin Ümit Hoca karşısında duman olan kombici abdüş gibiyse zaten geçmişler ola :)
Neyse sen elindeki bu dahiyane buluşunla oyalanadur istersen biraz daha büyükler bazı konuları konuşsunlar, yorum yapsınlar tamam mı kardeş ?
Ayrıca bu konu başlığı kendini baya bir ispatlamıştır böylelikle bazı arkadaşlar sayesinde; Behçet Hocamızın da savunduğu ve ülkedeki eğitim liyakatsizlikleri konusunda. Demek ki neymiş ?
Bir insan herhangi bir konuyu üzerine alıyor ve fütursuzca savunuyorsa mutlaka o işten ya nemalanmıştır ya da direk nemanın kendisidir. Bu hiç sekmez bu ülkede.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X