Şimdi Ara

Akaliye Uyumlu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bir arkadaşımda devamlı oynuyorum kendisi akali kullaniyor bende onun yanına onu tamamlayacak veya daha uyumlu olabilcek bir hero önerisi istiyorum sizden akali gibi combosu olan sıçrayabilecek .

Şimdiden teşekkür ederim

İyi Oyunlar/Forumlar

• katarina :D:D ks at komaya sok bir daha akali oynayamasın sonra daha iyi bir ikili bulun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemarsenal

katarina :D:D ks at komaya sok bir daha akali oynayamasın sonra daha iyi bir ikili bulun
    Normal şartlarda akali solo top yada mid gider(Çoğunlukla!) ama akali yanına carry dışında bir şey öneririm ki cs derdi çıkmasın.Şöyle off-tank'ımsı bir şey olabilir belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batkay

Normal şartlarda akali solo top yada mid gider(Çoğunlukla!) ama akali yanına carry dışında bir şey öneririm ki cs derdi çıkmasın.Şöyle off-tank'ımsı bir şey olabilir belki

Alıntıları Göster
    lee sin olabilir ikisi de sıcrıyor

• akali(arkadas) lee sinle(ben) domine ediyoruz tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BCF1FAAE7

akali(arkadas) lee sinle(ben) domine ediyoruz tavsiye ederim
    akali-twitch.birden saldırırsınız ondan sonra jungler gank atmaya filan gelirse görünmez olup bi kaç saniye sonra tekrar saldırıp double kill alırsınız.

Akaliye Uyumlu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 6 Ekim 2011; 17:06:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

akali-twitch.birden saldırırsınız ondan sonra jungler gank atmaya filan gelirse görünmez olup bi kaç saniye sonra tekrar saldırıp double kill alırsınız.

Akaliye Uyumlu ...

resimdeki tipsiz surat'ın ismine ve o nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seroretti12

quote:

Akaliye Uyumlu ...

Troll Face.

• Lee sin almayi dusunuyorum arkadaslar ama bu pacthde nerf yedi q ve e skilleri cok fazla etkiledi mi bu leeyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

quote:

Akaliye Uyumlu ...

Troll Face.

söylemeyin abi her yerde sonra fok balıklarına dönecek

• Akali&Alistar da güzel oluyor tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

quote:

quote:

quote:

Akaliye Uyumlu ...

Troll Face.

dehşetle ibret aldım, bi farklı olma çabalarınız var ya böyle, bi sen bilmek istiyosun falan ya, o komik ayrıca zaten troll face'i bilmeyeni dövüyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: anno

Lee sin almayi dusunuyorum arkadaslar ama bu pacthde nerf yedi q ve e skilleri cok fazla etkiledi mi bu leeyi ?

q skilinde kayda deger bir düsüs yok damage bakimindan sadece benim oynarken dikkatimi ceken w skilinin atlama rangei biraz düşürülmüs böyle bile shunponun rangeine esitlemisler dusun pre nerften önce nerden hoplayip zipliyormusuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

quote:

quote:

quote:

quote:

Akaliye Uyumlu ...

Troll Face.

dehşetle ibret aldım, bi farklı olma çabalarınız var ya böyle, bi sen bilmek istiyosun falan ya, o komik ayrıca zaten troll face'i bilmeyeni dövüyorlarmış.

evet açıkçası facebook liselilerinin her yerde kullanıp <3 yapmalarını istemem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

quote:

quote:

quote:

quote:

Akaliye Uyumlu ...

Troll Face.

evet açıkçası facebook liselilerinin her yerde kullanıp <3 yapmalarını istemem

Alıntıları Göster
    lee sin nerfi o kadar ağır değil halen rahatlıkla lee sin alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

lee sin nerfi o kadar ağır değil halen rahatlıkla lee sin alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşının solo gitmesini öneririm ama olmuyorsa yanına bir taric/alistar tarzı support güzel gidebilir , veyahut xin falan alıp direk bam güm girişedebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 6 Ekim 2011; 20:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Arkadaşının solo gitmesini öneririm ama olmuyorsa yanına bir taric/alistar tarzı support güzel gidebilir , veyahut xin falan alıp direk bam güm girişedebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    kendisi mainimdir, leona gibi herelorla cok iyi gidio:D birden 2nizde atliyinca karsı ne oldugunu anlamıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsi59

kendisi mainimdir, leona gibi herelorla cok iyi gidio:D birden 2nizde atliyinca karsı ne oldugunu anlamıyo

Alıntıları Göster
    akalinin yanına irelia da iyi gider hoplaya zıplaya oynarsınız lane de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper1oN

akalinin yanına irelia da iyi gider hoplaya zıplaya oynarsınız lane de

Alıntıları Göster
    taricc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

taricc

Alıntıları Göster
    En iyi irelia gider kanımca.İrelia al.Adama sıçra stunla/slow la arkadaşında sıçrasın.Birinizde exos atın o adamın ebesini okşayıp sevin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.