Çalışıyor musunuz yoksa işsiz misiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (123. sayfa)
-
-
Çalışıyorum hocam.
-
Hayırlı işler üstat kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cok ince bir hiciv
-
Güya aklı sıra dalga geçiyor farkındayım ama eğlensin biraz. Bu bilgileri program üzerinden tutanlar bile var. İleriye yönelik bir sürü fikir verebilir ve ilerde kullanılabilir.
Paylaştığım tablo kullanıcı bazlı benzin fiyatının nereden nereye geldiğini göstermek için ekledim.
-
Elinize sağlık
-
Ben de fuelio üzerinden tutuyorum hocam aldırış etmeyin, araba giderlerinizi tutmamak enayilik asıl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam farklı markalar aldığınız için menzil bazlı bir çalışmanız olsaydi daha iyi olabilirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kmleri de yazarsaniz aracin km'ye ne kadar yaktigini da yaklasik hesaplayabilirsiniz. bazilari issizlik diye dalga gecmis de, bence ayip etmisler. bunu ben de yapiyorum, cunku baska turlu gercek anlamda aracin ne kadar yaktigini, ne kadar aylik giderinin oldugunu falan nasil anlayacaksin....
-
drivvo diye bir uygulama var herşeyi hesap ediyor grafik şeklinde bir çok şeyin raporunu veriyor güzel bir uygulama tavsiye ederim.
-
aracın aylık giderini hesaplamadığım için neden enayi dediniz bana anlamadım?
-
Onu bunu bırakın da zam yok mu zam, bir iki gündür gelmedi merak ettim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%1 düştü ham petrol daha en az %1-2 duser bakalım indirim gelecek mi çıkınca zırt diye zam yapmayı biliyorlar
-
Arabaya kasko yapınca Fibasigorta Aytemiz istasyonunda %3 indirim kampanyası da verdi. Ancak sanırım normalde aytemizin uygulamasıyla da %3 indirim oluyormuş. Kullanan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam verene yuzde 3 veriyorlar hocam daha önce indirimin birleştiğini hiç görmedim aytemizde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
brent petrol 85 dolardan bir haftadır an itibariyle 79.90 a kadar düştü. 10 cent artsa anında zammı yapıştıranlar bi haftadır ölü taklidi yapıyo. vatandaşın refahı için bi kez olsun bişey yapın ya gerçekten bunların allah belasını versin artık. mazot alacaklar bi kaç gün daha bekleyin öyle alın indirim kaçınılmaz, çarşamba gecesi gelebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
akaryakıt fiyatları zincir bir şekilde enflasyonu tetikler katlaya katlaya
enflasyonun cidden düşeceği veya düşmesinin istendiği ortamda anında ciddi büyüklükte bir indirim gelirdi
brent petroldeki düşüş cidden çok büyük bu öyle normal gündelik bir düşüş değil yani
trump geldiğinde amerika biraz geri çekilecek başta ukrayna olmak üzere
-
-
sağ
olsunlar.
-
Yarın geceden itibaren mazota 1,5 TL indirim bekleniyor.
Benzine yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X