< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiagraM -- 31 Temmuz 2022; 11:21:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akaryakıt Fırsatları ve Zamları [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Shell 24.20 den aldım 20 dk önce ankara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağustos için kampanyalar belli olmadı hâlâ, bir iki gün önceden bilgiler gelirdi oysaki...
-
Aytemiz vaay uygulamada geçerli diye yazmış açıklamada, dediğiniz gibi yapılabilir evet...
Hangi kampanya bu? Bana da gelmiş
-
Akbank kişiye özel 150 akaryakıta 15 toplam 45 chip para veriyor. Marka şartı da yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbank 1-31 Ağustos tarihleri arasında 350x4'e 60 lira puan veriyor. Ayrıca 50 lira üzeri mobil temassız işlemler için de 5 lira puan kampanyası var.
-
-
Otogaz da dahil mi acaba
brent 99 dolar seviyesinde işlem görüyor mazot 25 tl halen :))))
-
Maximum kampanyasında mobil ödeme ile otogaz alınabiliyor mu bilmiyorum, ama geçerli olmadığına dair kampanya şartlarında bir ibare göremedim. Aynı şekilde aytemiz paraf kampanyasında da lpg alımları sayılıyor gibi aksi bir madde yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
brent 1 usd artınca zam hemen yansıyor ancak brent 1 usd düşünce
ekonomi dahileri ''önce rafineride yüksek rakamdan alınanlar bitmeli'' şeklinde açıklama yapıyor.
-
Brent 97 $ hadi bakalım zammı anında çakanlar indirim bekliyoruz.
Muhtemelen cuma gece yarısı indirim gelecek cumartesiden itibaren 1 TL civarında benzin ve dizele.
-
Benzine 1,05
Motorine 75 kuruş indirim bekleniyor forumdaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kepçeyle zam kaşıkla indirim
15 şubattaki fiyatlara göre brent ve dolar artislariyla hesap yaptim, benzin ve mazotun 21 TL olması gerek. Hatta yaklasık 2 aydır bu fiyatlar olması gerek. Bu hesabı EPDK da çalisan, varsa vatanını milletini seven, bir memur bir yonetici, hesap yapip kimseye hesap soramıyor mu.Yazık günah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSERKAN78 -- 4 Ağustos 2022; 17:39:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X