Şimdi Ara

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
12.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diyelimki aracı kullanmayıp garaja çektiniz

yıllık kasko 1600 (otopark yıkılır)

yıllık vergi 1500 (devlet çarpar)

yıllık 3000 tl masrafı ödememek için 20bin tl ye ucuzamı satacak adam aracını?!

Galerici adam nakit çevirmek için 3-5 aşağı verir ama kullanıcı adam 3000 tl için

İNANILMAZ İNDİRİM yapacaksa, para hesabını bıraksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer $ yarın 14.20 den falan kapanırsa piyasa da

Yarın benzine 1,5₺
    Pazartesi de motorine 1.2₺ zam gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kapımda kullanamadığım araba durması yerine acil satarım.2. el fiyatları gümleyecek.bu fiyatlara ne vergisi ödenir ne de binilir.

• Hocam yıllardır "gümleyecek" edebiyatı dönüyor, hem konut için hem de otomobil için ama bir türlü gümlemedi. İstenilen rakamlar akıllara zarar eyvallah lakin gümlemiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 24 Şubat 2022; 19:50:4 >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt

aynen öyle her yıl aynı şey söyleniyor artış devam ediyor

• akifhoca A kullanıcısına yanıt

konut gümlemez çünkü karaparacılar parayı emlağa yatırıyor ama araç piyasası gümleyecek.

asgari ücretin 4 te birine depo dolan ülkede arabaya binmek lüx haline gelmiş demektir.

insanların önceliği artık temel insani ihtiyaçlar yani barınma beslenme ısınma vs...

malesef durum bu...

• Şimdi bu gece zam var mı yok mu? Ona göre çıkacam dışarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 2. el araba piyasası bi gümlesin de millet araba alsın rahat. Bizim millet ucuza satmaz ama 3 sene önce 70 bin olan araçlar şuan 300 binden daha bile fazla. Yazık başkada bir şey demiyorum. Deposu bile artık yarım asgari ücrete dolacak bu gidişle araçlar. Benzin litresi 25 30tl falan olursa yaza doğru kimse arabaya binemez kolay kolay...

• önceleri arabam yok diye üzülürdüm. Şimdi de "iyi ki yokmuş" diyorum. Bu yakıt fiyatlarıyla zor binerdik zaten

• Bu gece gittiğim 1 benzinlik pompaların önüne duba koymuş yakıt vermiyordu Shell firmasınındı,

Diğer benzinliğe gittim onda ise herkes bidonlarla gelmiş akaryakıt alıyordu

Manzara hiç iç açıcı değildi . Ukrayna mı savaşta biz mi belli değil

Bizim paramız değer kaybediyor üstelik

• slickman S kullanıcısına yanıt

Akaryakıt fiyatlarını benzinlitre isimli uygulama ile takip ediyorum. Programı kullanabilirsiniz. Uygulamanın son bildirimini koydum, fikir edinebilirsiniz

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahir26 -- 24 Şubat 2022; 21:17:31 >
  • Aynen ikinci el piyasası gümleyecek… 2 yıldır aynı terane. Tuvalet kağıdı bile 30 liradan 100-110 liraya çıkmış durumda. Araçlar eskisine nazaran daha pahalı değil, biz eskisine nazaran daha fakiriz anlayın bunu artık.

• Yıllardır aynı şeyi söylemekten bıkmadınız... ikinci el araba fiyatları dip yapacak da bilmem ne... Olmaz arkadaş anlayın şunu artık... Bu millet yemez içmez yine araba alır... O fiyatlar falan da düşmez hatta döviz arttıkça katlanarak devam eder, böyle gittikçe de adam gerekirse arabanın kontağını çevirmez ama yine satmaz aracını...

• yıllardır aynı terane 2. el düşmez diyenlerin içinde bulunduğumuz tarihi krizden haberleri bile yok.halk zaten yiyemiyor içemiyor.ne arabası...

bu aynı şeye benziyor akp lilerin, 10 seçim kaybettiniz 11. yide kaybedeceksiniz demesi gibi.

anlamsız yani.

2. el piyasası resesyona girecektir.akp giderse anca hareketlilik olur.

• Benzin 50 tl de olsa millet arabadan inmiyor. Toplu taşıma kullanmaya başladım yakın zamanda. Bana sorunlu gözüyle bakmaya başladı çevremdeki sığırlar. Adamlar otomobile binmeyi gelişmişlik sayıyorlar.

• piyasa terse döndü, dolar ve brent eksiye gidiyor. senin zam yine yalan olacak gibi Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022) 

• Araba fiyatları düşecek diyen kesim bu cümleyi söylemeye başladığından beri tüm arabaların fiyatı %250 falan yükseldi halen düşecek diyolar he bekleyin düşer aynen

• Arkadaşlar zam falan yok dağılın şimdi.

• Zam olsada fulledim
    Olmasada fulledim

• İstasyon daki eleman yarın gelecek dedi 1 TL gelecekmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.