Akaryakıt Fiyatlarına ZAM Geliyor ! (25 Şubat 2022) GÜNCEL rusya -Ukrayna gerginliği ile brent petrol artışından dolayı tüm yakıt türleri için zam Gelecek!! brent petrol tarafı çok hareketli olduğu için zam oranları değişmektedir 25 Şubat 2022 cuma gece yarısında(Cumartesi’ye bağlayan ) zam beklenmektedir. Motorin tarafında 1.15-1.65 tl arasında ZAM beklenmektedir. LPG tarafında netleşen zam bilgisi yoktur… Zam kesindir . Önce benzin tarafına gelecek 1.40-190 tl arasında zam bekleniyor( tekrar ediyorum petrol piyasaları çok hareketli değişiklik olabilir) konuyu çöplük haline getirmeyeniz. Fiyat artışları öncesi bir depo için ortalama bir otomobil için 50-125 tl avantaj sağlamaktadır. Yakıt alacak kişiler için alımlarını birkaç gün öne çekerek fiyat avantajı sağlanabilir edit :kaynak soranlar için dağıtım şirketleridir . Akaryakıt istasyonu tarafından bilgi gelmektedir. . kaynak: ekleme @kocaballi krt Akaryakıta büyük zam bekleniyor https://www.krttv.com.tr/ekonomi/akaryakita-buyuk-zam-bekleniyor-h111824.html< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022)
-
-
3ay önce düz 10lira yapın kurtulalım derken, şimdi 20 yapın bı sene dokunmayın diyecek hale geldik,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akp vergiden vazgeç! Hayır işin ilgin yanı hiç bir parti akaryakıt fiyatındaki rte payını kaldırcamda demiyor.
Ham Petrol 100 doları geçerse 20 ye aldığımıza şükrederiz
Edit; 98 dolares şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Şubat 2022; 11:36:58 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Sen bakma şuan atıp tutanların çoğu iktidara gelince düzeni devam ettirir. Güzel para kanka.
Düzen Değişir Elbet Ama Düzülen Hep Aynı Kalır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 24 Şubat 2022; 9:59:34 > -
Bu arada 23 şubattada olacak demiştin olmadı. Acaba yine olmama ihtimali var mı? Keşke öyle bişey olsa çünkü.
-
Geç bile kaldılar. Akşam biraz benzin alalım en iyisi :)
-
1.5tl zam mı olur bir anda diyecektim. 10 cent ettiğini gorunce olur dedim
hocam daha önce de dedik, zam bilgisi netleşmeden yazmayalım dedik. 23ünde gelcekti, gelmedi. şimdi de 25i diyorsun.
https://forum.donanimhaber.com/akaryakit-fiyatlarina-buyuk-zam-geliyor-25-subat-2022--152076384
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer kesin bilgi. 24 saat içinde tüm akaryakıtlar fix 31 lira olacak!
-
Evet, iki güne bir zam başlığı açılıyor ama bu sefer zam gerçekten gelecek gibi.
-
Benzin, altın daha durmaz maalesef..şu an Ukrayna Tv'leri halka sığınaklara gidin diyor, b.şehirlerden patlama sesleri geliyormuş..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş "konuyu çöplük haline getirmeyin" demiş, lakin haftada bir kaç kez akaryakıt zammı başlığı açarak konunun bilfiil kendisini çöp haline getirdiğinin farkında değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 24 Şubat 2022; 10:28:34 > -
Zam oranı yükselmeye devam ediyor . Zam öncesi bazı akaryakıt dağıtım şirketleri bayilerine(istasyonlara) kısıtlı yakıt satışı yapmaya başladı . Bir an önce depolarınızı dolabilirsiniz
Edit; zam gelmedi başlık açıyorsun diyen arkadaşlar brent petrol tarafında son 1 haftalık çok sert iniş çıkışlar olduğundan dolayı zam açıklanmadı !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 24 Şubat 2022; 10:31:54 >
Arabayı iyice temizleyip ilana koyma zamanı geldi çoktan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaş "konuyu çöplük haline getirmeyin" demiş, lakin haftada bir kaç kez akaryakıt zammı başlığı açarak konunun bilfiil kendisini çöp haline getirdiğinin farkında değil. |
Sen bakma şuan atıp tutanların çoğu iktidara gelince düzeni devam ettirir. Güzel para kanka. Düzen Değişir Elbet Ama Düzülen Hep Aynı Kalır... |
3.konu oldu sonunda tutturacan hadi iyisin |
3ay önce düz 10lira yapın kurtulalım derken, şimdi 20 yapın bı sene dokunmayın diyecek hale geldik,
|
piyasa terse döndü, dolar ve brent eksiye gidiyor. senin zam yine yalan olacak gibi |
Hocam yıllardır "gümleyecek" edebiyatı dönüyor, hem konut için hem de otomobil için ama bir türlü gümlemedi. İstenilen rakamlar akıllara zarar eyvallah lakin gümlemiyor işte. |
Aynen ikinci el piyasası gümleyecek… 2 yıldır aynı terane. Tuvalet kağıdı bile 30 liradan 100-110 liraya çıkmış durumda. Araçlar eskisine nazaran daha pahalı değil, biz eskisine nazaran daha fakiriz anlayın bunu artık.
|
Yıllardır aynı şeyi söylemekten bıkmadınız... ikinci el araba fiyatları dip yapacak da bilmem ne... Olmaz arkadaş anlayın şunu artık... Bu millet yemez içmez yine araba alır... O fiyatlar falan da düşmez hatta döviz arttıkça katlanarak devam eder, böyle gittikçe de adam gerekirse arabanın kontağını çevirmez ama yine satmaz aracını... |
Zam olsada fulledim
Olmasada fulledim |
Benzer içerikler
- merci çikolata a101
- tcl 65c755 yorum
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kazanan akbanklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X