Şimdi Ara

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
12.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hem dolar hem brent uçtu gitti...

• Aktrollere bahane çıktı bütün zamlar rusya ukrayna savaşı yüzünden diye dolanırlar artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litresi 50TL olsun da rahatlayalım :))

• Zammi geliyor indirim mi karar verin indirim gelecek 13tl altina düşecek diye okudum kesin kaynaginiz varsa gidip alalim
    5n haber
    Akaryakıtta İndirim Müjdesi! Herkes Arabasıyla Fink Atacak! İşte Lpg, Mazot ve Benzine Gelecek İndirim
    https://www.5nhaber.com/akaryakitta-indirim-mujdesi-herkes-arabasiyla-fink-atacak-iste-lpg-mazot-ve-benzine-gelecek-indirim_13293.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 24 Şubat 2022; 12:48:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 3.konu oldu sonunda tutturacan hadi iyisin

• arabam yok sizce bu dönem araba almalı mıyım. not: param da yok.

• bu fiyatlar hala çok iyi. 1 dolara 1 litre global bir enerji ürünü alabiliyorsunuz. yakın zamanda 2.5-3 dolar seviyelerini görür inşallah

• Off off

Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022)

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

Bu yakıt fiyatlarıyla araba piyasası ölü buna kriz diyoruz işte

• ülkenin ekonomisiyle, çelik çomak oynayan çocuklar gibi oynarsanız, küresel krizler baş gösterdiğinde, hurmaların nasıl tırmaladığını daha net anlarsınız. durumun çok vahim olmasının sebebi ne şu ne de budur: ekonominin içinden geçilmiş olması ve güçsüzleştirilen tl'dir. uyumaya devam millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liang kullanıcısına yanıt

Kredi çek % 120 enflasyonda % 20-25 kredi var bedava para :) Aldığın araba krediyi öderken % 100-200 artar zaten

Yatırım tavsiyesi olarak algılama ...

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

105 dolar oldu günlük yükseliş %8.61. Sizce indirim gelme ihtimali var mı?

• fofer kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum bu ulkede her an hersey olabiliyor dolari baskiladiklari gibi petrolü düşürebilirler de secim yatırımı olarak 💡😬

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alexxson kullanıcısına yanıt
    Al sat yapmadığım için hiç takip etmiyorum. Piyasa çok mu durgun?
    Satma niyetim hiç yoktu ama artık yavaştan zorlamaya başladı.

• kaynak eklendi.....

• 1 lira zam gelmesi mümkün değil. En az 2 lira gelecektir, hem petrol hem dolar aynı anda yükseldi. Son zamlardan sonra %15'ten fazla döviz ve petrol artışı oldu bu da 2 lira 20 kuruş falan yapar. 2 liradan aşağısı kurtarmaz. :D

• Spor gazetesi gibisin, onlarda her ismi yazıp sonra biri olunca ben yazdım diyorlar.

Sende kaç zamandır konu açıp duruyorsun, sanırım artık tutturma vakti Akaryakıt Fiyatlarına Büyük ZAM Geliyor !(25 Şubat 2022) 

Adminler de sağolsun buna ortak oluyorlar. Spam konu açmak serbest oldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 24 Şubat 2022; 18:1:30 >
  • kuruşlu zamlarla artık uğraşmak yok. her zaman önce sizi düşünen yönetim, artık 1-2 liralık zamlarla, kolaylıkla depo/fiyat hesaplamanızı sağlayacak. hayırlara vesile olsun diyeceğim de, küfür yemek istemiyorum.

• 2.el araç fiyatlarında inanılmaz düşüşler yaşanacak..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.